FIV 218
Raspunsuri - Pagina 17
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medut Draga Bretty78 am vazut ca tu ai facut primul fiv la MNL. Ti-a facut cumva Hatching? Sau numai la al 3-lea fiv fac? Cand ai timp te rog sa imi raspunzi, cu toat eca nu ar mai trebui sa fii aici ci la Odisee.... Fetele care fac la Giulesti, cam in cat timp te programeaza acolo pt Fiv? |
nu stiu exact dar iti dau PM cu nr fetei care se ocupa cu programari si poti sa o suni si sa o intrebi
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui medut Draga Bretty78 am vazut ca tu ai facut primul fiv la MNL. Ti-a facut cumva Hatching? Sau numai la al 3-lea fiv fac? Cand ai timp te rog sa imi raspunzi, cu toat eca nu ar mai trebui sa fii aici ci la Odisee.... Fetele care fac la Giulesti, cam in cat timp te programeaza acolo pt Fiv? |
nu stiu exact dar iti dau PM cu nr fetei care se ocupa cu programari si poti sa o suni si sa o intrebi
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
LucaLuca spune:
Mihaele, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca nu ai reusit nici de data asta. Nu pot sa uit ca am facut primul fiv in acelasi timp, exact anul trecut pe vremea asta, si cum ne exasperai cu "tahicardia" ta. Of! Tu intre timp ai ajuns la patru rezultate negative si te cred ca simti ca nu mai poti. Si, din cate am citit eu printre randurile tale, principala cauza pentru care trebuie sa te opresti sunt nenorocitii de bani. Eu zic asa: ia o pauza. Nu am stiut niciodata cati ani ai, dar simt ca esti tanara. Ia o pauza, gandeste-te la altceva un timp, revino-ti un pic si financiar si apoi ...ia-o de la capat. Stiu ca o vei face. Dar nu imediat. Acum plangi, descarca-te si apoi regenereaza-te.
Te imbratisez.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor
Intru si eu sa va intreb ce mai stiti de Liana?
Sarcini usoare fetelor care au reusit si tarie multa in continuare celor care lupta pt a avea bebe
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ellanik spune:
Imi pare asa de rau pentru fetele care nu au reusit.De ce oare sunt atatea esecuri?Oare ce trebuie sa facem ca sa reusim?
Mihaele te inteleg perfect .Nu ne dam batute,da?
Betty, Many_bani , Doris, va pup si va urez SANATATE!
Eu am o veste tare simpatica:la fix 28 de zile mi-a venit iar ...raceala aia crunta pe care mi-am "tras-o" dupa ET.Deci iar sunt in pat...radeam cu sotul meu si spuneam ca ar fi culmea sa fi ramas gravi.....minune ar fi!
Va pup!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
bubulina1 spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, fetelor ![]() Intru si eu sa va intreb ce mai stiti de Liana? Sarcini usoare fetelor care au reusit si tarie multa in continuare celor care lupta pt a avea bebe ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Liana este bine, tot prin Austria isi creste minunea din burtica care se pare ca este fetita! Din pacatenu mai are net de mult timp, de asta nu a mai putut intra.
Daca poate cineva sa-i puna un carucior roz pe prima pagina.
Bubulina 36+ +

Doamne ajuta!
medut spune:
Mihaele, ellenik multumesc de PM. Stiu ce e si in sufletul vostru...Daca vreti mergem impreuna de manuta la urmatorul, dar repede, pentru ca vremea trece...cel putin la mine. 

Betty78
. Am repetat intrebarea in PM si numai dupa aceea am vazut raspunsul tau aici. 
Kora ti-am trimis PM cu datele pentru papanicolau. Eu mi-am facut mai multe analize, si a durat 6 zile, da un tel la Medlife si vezi cat dureaza, eu cred ca 3 zile pt PAPP. 

antosit spune:
Mihaele cuvintele sunt de prisos!Multa putere iubita sa te ridici si sa mergi mai depate!
...bey, eu m-am hotarat!Pana in septembrie nu am cum sa ma mai apuc de un nou fiv asa ca am sa numar bobocii la toamna!...va astept pe voi sa plecati toate la odisee si raman sa sting lumina la topicul asta
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
li_am spune:
mihaele, imi pare rau pentru esecul tau, dar... fruntea sus, nu te da batuta!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
4+
mihaele spune:
LucaLuca iubita am 30 asa ai mare dreptate au durut esecurile de pan acum dar parca nu ca acum cand stiu ca nu mai pot face un alt fiv numai gandul ca poate fiv-ul urmtior este norocos ami datea speranta sa merg mai departe din pacate acum nu ma mai pot gandi la un alt fiv am ajuns in fundu sacului.Doamne ce dureros este nu am cuvinte Doamne cu ce am gresit mereu ma intreb nu pot este crunt nu am sa traiesc niciodata trairile unei sarcini clipa fericita in care sa-mi tin copilasul in brate.
Fetelor va multumescn din suflet ca sunteti langa mine voi stiti cel mai bine ce este in sufletul meu si voi ma intelegeti cel mai bine asa este viata cruda cateodata.Va pup nu am sa plec deaici chiar ca nu am ce mai scrie am sa va citesc si daca pot sa ajut cu ceva cu ce mai mare placere