FIV 218
Raspunsuri - Pagina 25
M Oana spune:
Cu cat CM-ul e mai scurt, cu atat analizele se fac mai repejor, adica ziua 2-3, dar nu cred ca sunt diferente ffff mari.
Estradiolul mare, daca nu ma inseala memoria, inseamna endometru beton, ca doar de aceea se dau suplimente cu estradiol, pentru a creste endometrul........
cristal1995 spune:
Looana, iubita, FSH-ul e foarte bun, estradiolul ala e cam mare... Eu cand am avut intr-o luna estradiolul cam asa ca tine, aveam un chist si nu mi-au dat voie sa incep tratamentul pt fiv pana nu am scapat de el... Fiind primele zile de CM, ar trebui sa fie cat mai aproape de valoarea inferioara din faza foliculara... Poate mai stiu si fetele ceva despre asta.
Kora: nici nu mi-am mai batut capul sa- mai intreb ceva... Iti mai povestesc eu mai multe cand voi avea timp... Oricum, prea curand, nu ma mai apuc de fiv. Minim un an-doi, sau poate, niciodata. Nu stiu... Bafta multa
Va pupic pe toate
Aly
M Oana spune:
Blondici deci stateam bine si cu estradiolul pe vremea aia???? Si eu nu stiui? Mama, ce ma bucur!!!!!
Toti doctorii imi ziceau: vai da' ce uter frumos aveti, ce analize, ce ovulatie..... Toate bune, pe principiul analizele bune si omu' mort........
Acu' s-a intors roata: eu ma dau de ceasul mortii si bebelul sta la soare si creste desi habar n-am ce gaseste bun prin mine, ca eu daca apuc sa mananc o para, o banana intr-o zi si sa beau o cana de apa......
Asta cu chisturile parca mai era si dupa raportul FSH-LH, adica daca valoarea era de 1/2 la raportul asta, dadea ovare polichistice.........
antosit spune:
Neata!
Mami_vreau punctie usoara si oute de calitate!
Catalina bafta, bafta, bafta! Eu cred ca mai creste endo,la mine la masuratoare cel mai mic a fost de 6-7!
Doris felicitari inca o data!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
Cine se baga sa deschida un capitol nou?
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
li_am spune:
Mami_vreau, multa bafta la punctie, iti tin pumnii. Ioana, mai intreaba de penul de la puregon, cu siguranta sunt fete care l-au pastrat (eu de exemplu am unu la bucuresti da sunt in viena... abia duminica ma intorc), e mult mai usor cu pen decat cu seringa.
Doris, bravo, beta beton, era si timpul sa te opresti cu analizele, se pare ca le-a placut de tine de te-au tot rechemat la atatea beta... Sarcina usoara sa ai iti doresc si hai, cu tupeu la odisee!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
5+
alsima spune:

Saluti!
Am citit acum ultimele pagini si mi-am verificat si eu analizele sa vad cat am avut FSH-ul si a fost 6.0 U/l in ziua 2, deci ok dupa cum scriati voi...
Noi ne pregatim de primul FIV+ICSIin mai si incepe sa-mi fie frica. Problema noastra este "tati" cu ASTENO severa! Eu nu am niciun fel de problema, nici o sarcina vreaodata, nici un avort, 27 ani, totul e perfect dupa cum zice Zadori, dar totusi am multe temeri: Daca organismul meu NU raspunde la stimulare? Daca nu reuseste ICSI???? Daca nu se dezvolta BB-ii? Daca nu-i pot pastra???
Incerc sa ma gandesc ca daca totul decurge bine pana in momentul ET, ar trebui sa pot pastra BB fara probleme...SAU???
Daca a mai fost cineva in situatia mea, cu probleme doar de parte masculina, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!!!
Va multumesc si va pup pe toate!!!
hope2009 spune:
alsima- noi suntem in situatie asemanatoare. La mine primul FIV a fost nereusit in Decembrie, acum astept respunsul pt al 2 lea (pe 30 trebuie sa fac testul de sange si am niste emotii!!!! Despre stimulare pot sa-ti spun ca totul a fost f bine, eu am raspuns f bine la tratament (asa cum se astepta Dr) insa calitatea spermei a fost fff slaba si a dus la esec prima data
.
Nu stiu cum va fi data asta, incerc sa sper, dar asteptarea e f grea, ma sperie fiecare durere pe care o am sau nu o am. Incerc sa-mi pastrez optimismul si sa sper ca va fi bine pana la capat.
Nu stiu daca sperma sotului a fost mai buna a 2 a oara (a mai luat vitamine intre timp) dar ma rog la bunul Dumnezeu sa faca o minune pt noi si sa ne dea cel mai de pret dar pe lumea asta - darul vietii).
Iti doresc multa bafta, sa nu fi speriata de tratament, fii increzatoare in sansa ta!
si daca te mai pot ajuta cu alte info, cu mare placere!
fetele luptatoare, alungati pesimismul si aveti multa credinta!!!
alsima spune:
hope, dragutzo, multumesc de raspuns....Am vrut sa-ti trimit un PM dar nu iti este activat.
As vrea sa te intreb unde ai facut FIV-urile si care este mai exact problema voastra??? N-am prea intzeles ce inseamna calitate slaba a spermei? A doua oara ai facut embriotransfer cu embrioni congelati???
Scuze ca te asaltez cu intrebari...
Te pupacesc si-ti multumesc!