Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Liliano,tu sti si sa dansezi pe muzica aia a lui Zinaida ?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Especialy for me,peste ani si ani oi avea ce pisa ochii :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Geschaft Liliana.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Aber naturlich Clau74...daca fac un bebe, te invit la Party (cumatrie) in Moldova shi tsopaim dupa muzica Zinaidei Julea...De acord? A propos, in Romania se fac cumatrii? Cum se numeste party dupa botez dedicata bebelului? La noi sunt cumatriile, se invita 10 15 perechi de nashi shi se serbeaza pina dimineata!!

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hallo Mamis! :)

Ramona, saracuta de tine! ... vazui insa ca a ta fata e aproape ca a mea ... atunci intrebarea mea: de ce-i mai dai noaptea laptic? A mea nu mai bea de mult nici macar dimineata.
Bine eu dau sfaturi aici, cand al meu baiat (cel mare) a baut laptic noaptea pana la 2 ani, de eram cheauna ... :)
Nu mi-o luat in nume de rau, dar zau ca stiu cum e ... mai bine pui repede capat ... mai ales de vine si al doilea. Pe urma trag doi de tine.

Am trimis "invitatia" prietenei mele ... insa s-ar putea sa fie plecata. De nu, vine cu drag ... era chiar incantata :D

Si chiar nu va place box-ul? Am fost singura iubitoare de "barbati adevarati"? ;) Va zic eu ca-i chiar fain ... bine, la Schwergewicht, ca la categoria musca poate fi chiar penibil. Pantalonii mai mari decat ei ...
Oricum, zic ca Wladimir bate mai bine, asa mai "gratios" ... Vitali parca era festgetackert, ca buldozarul asa ...

Liliana, saru'mana! Chiar mi-a placut ... mai ales imaginile! Imi doresc sa vad Moldova. Si bravo voua ca ati ales o melodie in romana. Astia din Ro. au uitat romaneste, se canta acum doar in engleza ... de-mi vine sa vars. Ce-or fi avand frate ... daca ar fi o limba urata as mai zice!

Si am ajuns si la DSDS: Dupa parerea mea e acum emisiunea lui Dieter ... si atat. Numai conteaza daca stiu sa cante, conteaza aparentele (ce am vazut si la voi) si daca marim Quoten-ele. Holger ar trebuie trimis la psiholog ... si daca asta are voce, eu ar trebui sa ma fac soprana! Si oricum e totul aranjat deja ... dupa parerea mea o sa castige: Daniel Schuhmacher.

Deya, daca esti tinerica si fara oligatii (sprich: Familie) ai putea incerca ca opair la o familie germana. Asa primesti casa si masa, inveti live, iar seara sau in timpul liber poti sa mai faci si o ore de germana. Insa inscrie-te la o agentie nemteasca ... am inteles de la mai multe persoane ca cele romanesti cam dau fetele ca pe sclave, nu numai ptr. ingrijirea copiilor ci si ca fata in casa. Doar o sugestie.

Noch einen schönen Tag mamici!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Aber naturlich Clau74...daca fac un bebe, te invit la Party (cumatrie) in Moldova shi tsopaim dupa muzica Zinaidei Julea...De acord? A propos, in Romania se fac cumatrii? Cum se numeste party dupa botez dedicata bebelului? La noi sunt cumatriile, se invita 10 15 perechi de nashi shi se serbeaza pina dimineata!!

Dino

La noi (Prahova) e baita de mir. Se imbaiaza prima data bb-lul dupa botez (in baie se pun tot felul de chestii cu semnificatie), cu apa se uda un copac ... iar de chefuit, chefuiesc mai putini, oricum nasii, parintii si cei apropiati lor.

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hellooooooo

Brrrrrrr.... toata ziua mi-a fost frig. Ce vreme naspa. Ploua.....ploua....ploua
Subiect de barfa la munca: Ati vazut Klitschco? Ati vazut-o pe aia la DSDS? L-ati vazut pe ala de la Wetten Dass?
Bine ca am ajuns acasa

Am o veste buna. Sunt libera pe 18 si 19.04, iar din 20 intru in Co. 10 zile yupiiiiiii.

Miri, ai terminat de citit mailuri-le?
Adina, eu as vrea la wellness numai noi fetele. O sa caut mai tarziu( dupa ce ne hotaram cate suntem, sa se mai incalzeasca putin afara) o locatie pt noi si copilasi. Ah....mergeti in Cluj?
Monico, cum esti?
Dino, mai lasa invatatul
Clau, ai terminat sacii cu jucarii?

Nu mai stiu ce am citit . Imi pun o cafea si revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Irinusha, m-am uitat la box. De fapt la primele runde am zis: ohhh wie langweilig..... Din runda a 5a mi-a placut . Vineri seara m-am uitat la fete. Alea nu-mi prea plac. Abia astept sa-l vad pe Vladimir , parca boxeaza mai bine decat Vitali ( si e mai frumusel )

DSDS-nu-mi mai place. am ales sa ma uit la Wetten Dass...?
Miki

Mergi la inceput

Wassssssss io nu stiez asa dansuri ,batuta ca la moldova ,stiu ca te invarti de o iei razna ,dar m-asi baga,pai sa zice ca chefuim egal dupa ce : nunta,botez asa se numesc party-urile,chefuiala,na hai pune-o de-un bebe ca vrem chef moldovenesc,

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miki da jos e curat dar i-am dus sus toti,offfffff de acolo numai stiu incotro sa-i depozitez, Alexandra super ideea,dar noi avem masina prea voll cand mergem in ro sa putem duce si jucariile si hainele ce numai sunt bune de Andi,ii depozitez prin keller si pod (noroc ca e loc).
Irina Deia e stundeta in ro,deci nu poate veni pe o perioasa asa mare numai pe perioada vacantei de vara vrea sa vina ptr voluntariat ceva,sau cursuri de vara,schimb de experienta ceva,maxim 3 luni.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput