Mamici in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Miriluta spune:
Beeyyyyy!!!Voi ati pus-o de intalnisre in Stuttgart
...
Ne vedem atunci alta data, pt mine e prea departe.
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miriluta Beeyyyyy!!!Voi ati pus-o de intalnisre in Stuttgart ...Ne vedem atunci alta data, pt mine e prea departe. Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Nicht weinnen Cristinel, asta e numai incalzirea ptr wellnes wochenende ce o vom face daca sunteti de acord pe la mijlocul Germaniei ca sa putem ajunge toate,cauta Miki inca ceva locatii faine.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
La wellness se merge cu tot familionul sau numai noi duamnele?
Peste 3 spatamani merg in Ro, sunt convinsa ca voi trece prin destule faze penibile . De ex, de curand ma suna o prietena, Fabi ma intreaba ca de obicei cine e la tel, dupa care striga tare: "Spune-i nu vina la noi in vizitaaa!!!" (pe romanste, Doamne-tzi multzam).
Sau cand stam la coada la Aldi
, amandoi striga la oamenii din fatza: "Du-te baba weg, treaca mama!"
Na, si din pacate, uneori, mi-a mai scapat cate-un cuvant neortodox, si intr-o zi vad ca parcase unul extrem de aproape de masina noastra, si zic: Uite frate cum a parcat si asta! , iar Fabi: "Ca P _ _ _!". Cred ca-n Ro m-as fi rugat sa ma-nghita pamantul, atzi trecut si voi prin astfel de situatzii? Sunt curioasa cu ce replici ma vor surpinde...
trischa spune:
Noi am patit si tot la ALDI.se uita o cucoana la o chestie si ceva nu-i placea asa ca zice cuvantul german c...,cupila mea il prinde din zbor si incepe sa-l repete cat poate de tare.eu ii zic sase...copila zice,,mama,nu sase,c... si dä-i si striga in continuare.vine o tanti la ea si-i zice ca are dreptate dar nu-i mereu asa.se simte copila bagata in seama si striga cat o tine gura.......
Pana aici,,tu copila de nu te potolesti te las aici cu tot cu bagaj si plec,,
ei,asa s-a potolit copila...asta e ,noroc ca nu au injuraturi multe nemtii.pe cele rom ne mai ferim sa le zicem.
claudia74 spune:
Na ja noi am cam trecut deja de incercari din astea,adica le-a incercat si Andi cam toate ce le-a auzit la noi sau la tv,numai cand e foarte nervos mai zice cate ceva,dar nu spun aici
,
Adino fereste-te in Ro cum spui,aici poate sa urle in gura mare ca nimeni nu are treaba,dar na acolo cine stie ce-ti mai auzi, la wellnes numai noi ar fi fost fain,dar na nu stiu daca se poate la toate sa vina fara copii asa ca vom cauta si ceva für kids,dar sotii no way.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
dinora77 spune:
Deya...uite aici o selectie de seminare, cursuri de vara pentru germanisti :www.daad.de/deutschland/deutsch-lernen/sommerkurse/00490.de.html?skchapter=&skduration=&skstart%5B%5D=&sksubject=9&skterm=&sktown=" target="_blank">http://www.daad.de/deutschland/deutsch-lernen/sommerkurse/00490.de.html?skchapter=&skduration=&skstart%5B%5D=&sksubject=9&skterm=&sktown=
Uff fetelor...imi iese totul pe ochi...nu mai pooooot!!!!!! Va invidiez cum savurati week-endul...eu nu mai am parte de el de citeva luni bune...Mai am 2 saptamini shi sper sa am ragaz de stres pentru macar ceva vreme.
Cit despre dedicatii...nici eu n-am habar cum se baga asha frumos cum le faceti voi, dar linkul asta va duce exact la Eurovisionista noastra de anul asta...ce ziceti...e buna nu?
www.youtube.com/watch?v=bxd3nYZ9eH4" target="_blank">Nally Ciobanu Euro Vision 2009 Moldova
Dino
dinora77 spune:
Am vazut ca va place muzica po****ra...
Clau74 ceva la solicitarea ta...muzica de acasa:
www.youtube.com/watch?v=fxY4twp9QNI&feature=PlayList&p=D33B515F7FFECC79&playnext=1&playnext_from=PL&index=14" target="_blank">Orchestra lautarii (Nicolae Botgros), solista Zinaida Julea (preferata mea) :)
www.youtube.com/watch?v=RxCX7m4Tv6Y&feature=PlayList&p=D33B515F7FFECC79&index=15&playnext=2&playnext_from=PL" target="_blank">Zinaida Julea "Da doamne la om noroc"
www.youtube.com/watch?v=vPIxI34SfWs" target="_blank">Olga Ciolacu Sirba lui Vasile
Dino
dinora77 spune:
Shi inca una....superba dupa parerea mea...
Eurovision cu citiva ani in urma:
www.youtube.com/watch?v=gyzd480iDQM" target="_blank">Zdob si Zdub Boonica bate toba
Dino
claudia74 spune:
Super dedicatiile tale Lilianomai fetelor e mai usor decat credeti ca puneti un clip de pe youtube pe site,da-ti click la videos pe patratelul cu TUBE si puneti linkul copiat de pe youtube intre cele doua paranteze ce apar aici in chenar unde scrieti,da-ti paste aici la linkul de pe youtube.
Timisoara Impreuna