Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Claudia asta e pt tine rockerita

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pfuiiiii Monik süsse ce m-ai atins cu meseriasii astia ii ador,aha deci tu ai citit de bloq dasceapta ardeleanca unguroaica ,tks.
Mai am kässekuchen,will jemand.
Claudel süsse numai fi supi,lasa ca ai un sot minunat .
Miki o dedicatiune dar baga bine la capsor refrenul da :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!!!poftiti la ,ceai si apa.v-as poftii si la soare dar nu e.e vant si frig,brrrrr.
O zi frumoasa si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , si multumesc de cafea , sint deja la a doua (ca nu-s canile mari).
Ce vremmmmeeeeeeeeeee!brrrrrrrrrr!Trebuie sa ma mobilizez oricum , copil la gradi , rufe la spalat, curatenie si ceva de mincare ...
rutina zilnica , noroc cu voi , asa macar mai ies din ritm...
Va doresc tuturor o zi frumoasa si luminoasa , in cuida vremii de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Noiembrie???nu se putea august?ca ma ia cu frig cand citesc noiembrie.am citit de activitatile tale de azi,ale mele sunt tot asa.brrrrr,m-am saturat de rutina asta,cred ca fug de acasa.
Restul dormiti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin...azi e prima zi la birou dupa concediu ..
Bibi a fost saptamana trecuta la gradinita...a fost ok, mai putin faptul ca plangea foarte tare cand plecam. Insa manca bine, doarme si se joaca. Acum insa e foarte tare racit si il tin acasa.
Va pup si revin dupa ce citesc cele 200 de mailuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Moin. Danke de cafea, se simtea nevoia . Copilul a vrut lapte la 1, la 3 si la 5. si de la 6 jumate e fresh si nici nu vrea sa se joace singur . Cel mai bine e calare pe burta lui mami ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Eu is la curatenie..........mare,dupa atatea party-uri,inclusiv selectie de jucarii,umplu saci cu lucruri ce nu se mai joaca,mai ales ca iarasi a primit en gross jucarii de ziua lui,revin pe dupa masa cand gat treaba.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Claudia, tu stii ca eu in weekend nu intru, din cauza de copil. Nu am facut mare lucru zilele astea. Sambata am profitat de vremea frumoasa si ne-am mai plimbat insa ieri nu am iesit deloc din casa, am facut curat, am gatit...A fost mai bine poate, ca nu am iesit pentru ca Maria s-a simtit vizibil mai bine, nu a tusit aproape deloc si nici nasul nu i-a mai curs. Sper sa fie pe drumul cel bun. Eu tusesc in continuare ca un magar, dar deja asta nu mai conteaza, important e sa fie fii-mea bine.
Deya, incearca o bursa prin DAAD, organizeaza si burse pentru cursuri de vara in DE, cauta site-ul lor pe google si sigur vei gasi informatii utile.
M-am uitat pe net, cica toata saptamana va fi urat, ba chiar pentru miercuri sunt anuntate 6 grade si ninsoare Offf...
Claudia, am facut si eu curatenie prin jucarii, am strans cutii intregi si inca nu am terminat. Luna viitoare le trimit in Ro prin cineva, abia astept sa scap de ele.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata pe la pranz.
Am trecut cu bine de week end la soacra, de data asta chiar a fost frumos. Reiese ca vine maica-mea in DE la sf de spatamana sa isi ajute cuscra la impachetat in vederea mutarii, pt mutat propriu-zis vor lua o firma. Asa ca am scapat noi de aprticipare la operatiunea mutarea ce pica taman de Pastele Ortodox.
Si asa vom petrece cu maica-mea si fam soacrei Pastele catolic. Iu-hu!

Dupa Paste mai vedem daca vine si taica-meu sa isi vada nepotul sau ne vedem in vara in RO.

La noi bate un vant asa rece, brrrrrrr.
Vad ca au fost petreceri mari pe aici.

Noiembrie,
eu mai zic odata: nici eu nu pot merge niciunde fara pici si eu oricum am inteles ca ne vedem noi, fetele CU copiii de mana sau la purtator, la intalnirea de pe 18 aprilie. Sper sa ne iasa, sa putem veni pe 18!!!!!

Angi,
tre sa ma uit eu ce naiba de examen am luat si luat pe vremea mea, ca si eu am vrut cica sa studiez pe-aici dar nu stiam prea bine ce. Tot asa cred ca a fost Deutsch ca Fremdsprache pt FH (in Augsburg prin 1999).

Mai aveam ceva de zis da asta mic vrea la nani, acuma e in faza de durchdrehen inainte de somn in patru labe pe birou ma impinge de la tastatura.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput