Mamici in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 19
mikiriki spune:
Mi-am adus cafelutza. Am cu cine ``barfi`` ? ![]()
Clau, gasesti tu loc pt. saci.
Va servesc cu cappuccino, ceai, suc natural, apa plata cu sau fara lamaie...hmmmm....salam de biscuiti ![]()
Miki
claudia74 spune:
Da despre ce ce sa fie barfa
si vino si tu cu un gin tonic,ma iei aici cu ape plate
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Despre astia 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna
Aici ploua 
.
Claudia - ehhh am fost eu mai nah 

![]()
. Jucariile tinele pt mine ![]()
.
Miki - salam de biscuiti 
, eu imediat pap ceva , cred ca imi fac peste .
Cum sunt , sa zicem asa mai bine , dar iti dai tu seama dupa melodie ![]()
.
Noiembrie - am vazut activitatile tale de azi , ale mele sunt tot asa , asa m-am saturat deja de ele , sincer 
timpul cand am lucrat si 11 - 12 ore pe zi ![]()
( a fost mult , dar totusi au fost vremuri frumoase ).
Lexi - sanatate si tie si la copila .
Irinusha - mie imi place tot ce e cu bataie ( am fost si eu 7 ani jumate karatista ) , dar din pacate eu nu am putut sa ma uit la meci , am vazut doar la stiri ....... ai dreptate si mie mi se pare ca Vladimir e mai bun .
Dino - mai lasa invatatul ![]()
, eu am picat un examen la drept comercial .
Monik 24+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Madame, ce vrei sa-ti barfesc despre aia`? Mi-ar placea sa-i vad o data live. Pana atunci ma multumesc cu ``six (s)peckul`` meu ![]()
Miki
mikiriki spune:
Monico,
pt tine. ca eu l-am tradus `` salami kekse``
si m-a intrebat sotzul: auzi, dar cum pui tu salamul in kekse?
. Imi place melodia 

Miki
mikiriki spune:
Madama, www.secrets-de-filles.fr/wp-content/uploads/chippendales.jpg" target="_blank">for you
www.retailwiki.nl/wiki02/images/Chippendales.jpeg" target="_blank">pt noi toate :)
Miki
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Monico, pt tine. ca eu l-am tradus `` salami kekse`` . Imi place melodia ![]() ![]() ![]() |

- dadadad asa se zice .Iar despre super sexi barbati ce sa zic , am avut si eu odata , arata super fain si era si fotomodel , dar era un ffffu.......mare , asa ca am zis mai bine unul cu burtica si nu asa de sexi
Monik 24+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik