Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mi-am adus cafelutza. Am cu cine ``barfi`` ?

Clau, gasesti tu loc pt. saci.

Va servesc cu cappuccino, ceai, suc natural, apa plata cu sau fara lamaie...hmmmm....salam de biscuiti

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Da despre ce ce sa fie barfa si vino si tu cu un gin tonic,ma iei aici cu ape plate .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Nu stiu despre ce. sunt in pana de idei...

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Despre astia

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna
Aici ploua .
Claudia - ehhh am fost eu mai nah . Jucariile tinele pt mine .
Miki - salam de biscuiti , eu imediat pap ceva , cred ca imi fac peste .
Cum sunt , sa zicem asa mai bine , dar iti dai tu seama dupa melodie .
Noiembrie - am vazut activitatile tale de azi , ale mele sunt tot asa , asa m-am saturat deja de ele , sincer timpul cand am lucrat si 11 - 12 ore pe zi ( a fost mult , dar totusi au fost vremuri frumoase ).
Lexi - sanatate si tie si la copila .
Irinusha - mie imi place tot ce e cu bataie ( am fost si eu 7 ani jumate karatista ) , dar din pacate eu nu am putut sa ma uit la meci , am vazut doar la stiri ....... ai dreptate si mie mi se pare ca Vladimir e mai bun .
Dino - mai lasa invatatul , eu am picat un examen la drept comercial .

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Madame, ce vrei sa-ti barfesc despre aia`? Mi-ar placea sa-i vad o data live. Pana atunci ma multumesc cu ``six (s)peckul`` meu

Miki

Mergi la inceput

Monico, pt tine. ca eu l-am tradus `` salami kekse`` si m-a intrebat sotzul: auzi, dar cum pui tu salamul in kekse? . Imi place melodia

Miki

Mergi la inceput

Madama, www.secrets-de-filles.fr/wp-content/uploads/chippendales.jpg" target="_blank">for you

www.retailwiki.nl/wiki02/images/Chippendales.jpeg" target="_blank">pt noi toate :)

Miki

Mergi la inceput

Dans

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Monico, pt tine. ca eu l-am tradus `` salami kekse`` si m-a intrebat sotzul: auzi, dar cum pui tu salamul in kekse? . Imi place melodia

- dadadad asa se zice .
Iar despre super sexi barbati ce sa zic , am avut si eu odata , arata super fain si era si fotomodel , dar era un ffffu.......mare , asa ca am zis mai bine unul cu burtica si nu asa de sexi

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput