*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny eu am mai zis cand intreba NAty....Antonia se trezeste in jur de 6.30-7. In week end a fost exceptie ca s-a trezit duminica la ora 8, dar azi la 6.30 a inceput frichineala,i-am dat sa pape laptic in speranta ca mai adoarme dar de unde???ca l-a mancat si s-a trezit instantaneu.

si eu vreau sa va intreb de unde ati luat geanta postasului si cat costa???ca vad ca ii este frica sa faca pasi singura....asa tinuta de mana merge putin dupa care se lasa jos si o ia in patru labe de zici ca-i titirez......as vrea sa-i aiu si eu,poate mai prinde curaj sa mearga singurica, sa nu se mai tina de pat sau dulapuri

pupici, acum pelc acasica...diseara ne ducem la teatru m-a invitat randunoiu....la o comedie Hangitza...de abia astept sa o vad!!!.....zice ca-i super piesa!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Claudia, ce sa-ti zic, si Rebe este nervoasa in general si la fel si eu ma intreb de unde atatia nervi la un copil asa de mic!? Dar se pare ca asa sunt unii copii! Tot asa face si ea, daca vreau s-o pun in carucior si ea nu doreste, se arcuieste si pur si simplu nu reusesc, imi scapa din maini! Trebuie mereu sa ma lupt cu vointa ei...de fapt trebuie sa o pacalesc sa o fac sa creada ca vine de la ea! Razvan nu a fost asa, era un bebelus calm ,cuminte si bland, o minune de copil! Deocamdata n-avem ce face, cu timpul or sa se schimbe, dar intai sa vorbeasca, sa putem comunica impreuna si sunt sigura ca o sa-i facem sa inteleaga...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimoooooo nu ma fa! lasa copchilu' in pace. sau sa-ti zic... lasa coconu' in pace!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

"Ochio show" n-a avut urmari din fericire , mai are doar o zgarietura sub spranceana de zici ca degeaba am facut eu atata tevatura ca el abia daca se lovise...se uita la mine doctorita de cred ca in sinea ei si-a zis ca mai bine m-as duce eu la psiholog
Claudia Vladutz nu se da cu capul inca de nimic (ma rog, voluntar vreau sa spun ca involuntar vai de capul lui la propriu) DAAARRR a inceput si el sa urle mai tare daca se enerveaza, daca vrea ceva, daca nu-i reuseste ceva, etc...nu mai maraie, URLA ca si cum ar fi cazut de pe bloc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Astazi facem cinste, am facut un an! ce mai suntem fete mari
Multumesc fetele pt felicitari si la toata lumea. Am facut aseara vaccinul, n-a zis Diana nici pas, are 8,600 si 78 cm. A ramas sa-i mai faca si luna viitoare inca un vaccin si saptamana viitoare sa mergem sa-i facem niste analize sa vedem daca e totul OK.
AAA si m-am tot tinut sa zic si Diana face parte din clubul uraciosilor, si ea daca nu o lasi sa faca ce vrea sau ii iei ceva din mana urla si tipa de zici ca o taie cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha (am invatat de la Vladutz, nu mai vorbesc si totusi comunic)
Si pentru ca tot nu e mare aglomeratie pe crenguta, poftiti la vizionare de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=84352a847695fe8499aa79" target="_blank">Vladutz certaretul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mimo, si eu zic ca nu ai de ce sa-l duci la psiholog... De ce?? Cateodata mi se pare ca avem prea multe asteptari de la niste pui asa mici!

Diana, la multi anisori!! Sa te faci mare si sa fii ascultatoare!

Cat despre Nestle cu miere, eu nu cred ca e asa dulce cum zice dr. ta si nici nu pricep explicatia. Si Iulia si David beau acelasi lapte si mananca f bine mancarica. Eu zic ca nu e de la lapte, ci de la masele! Mai asteapta putin si ai sa vezi. Incearca si lapte de vaca... n-are ce rau sa-i faca. Iar faptul ca ii apar toate maselele odata nu trebuie sa fie neaparat ceva rau. Si lui David i s-a intamplat si a fost ok. La canini o sa ne chinuim, sa vezi atunci! Si eu cand m-am plas la dr ca nu mananca la pranz mi-a zis sa-i fac coproparazitologicul, sa nu aiba virmi. Dar nu i-am facut, ca el manca in rest, doar legumele nu-i mai placeau. Asa ca l-am lasat putin s si-a revenit. Ei mereu cauta explicatii stiintifice, nu stiu de ce nu concep ca poate fi doar o pasa. La Vladut cred ca e din cauza dintilor. David a avut faza in care nu manca cu linguria nimic. Si sti ca mai multi pui au trecutprn asta. Rabdare!!!

David se enerveaza si el, dar destul de rar. Daca il cert ca inchide TV-ul incepe sa planga, dar nu nervos. In schimb, daca ajunge jucaria undeva unde el nu are acces s-o ia inapoi tipa pana ma duc sa i-o dau

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Ca tot am "prins" mai sus mesajul lui mimo...Eu nu cred sub nicio forma in vreun vaccin bun... Cred, in schimb, ca totul e in functie de anumite interese. Ca la noi vaccinurile apar/dispar pe banda rulanta, ma rog, vroiam sa zic mai multe, dar subiectul asta ma oftica rau, asa ca ma abtin. Ma,mimo, d-apoi amaratul asta de Junior cu miere are miere cam 5%...sa creasca intr-atat glicemia incat sa taie pofta de mancare? Intreb si eu, ca si Thea tot de asta mananca, dar la ea lucrurile stau asa :cand mananca bine, mananca la fel de bine tot (lapte/iaurt/legume etc) si cand are perioade de greva, mananca prost aproape orice...

Zoze, sa stii ca si acum Thea imi cere s-o bag in ghiveciul ala, i se pare ei interesant. Foarte, foarte tare meciul Zoze- Liana:))))))))))))). Si pe mine ma cearta fii-mea de nu-i adevarat si, mai nou, zice "au", dc ma vait eu :" auuu, uite si tu ca m-ai lovit!"

Luny, nu, ma, ca nici noi nu suntem de aia resemnati, da' de data asta am considerat ca ne luptam cu morile de vant cu cei de la gaze. Chiar va doresc bafta si sa rezolvati ceva!!! Am auzit ca Mufa protesteaza pe burta, nervos. Fii-mea da din picioare marunt cand e in plina crizasi tzipa "au, au" sau "nai, nai"....

Bubu, am facut azi urzici Theei, ca tot v-am auzit vorbind, pe tine si pe Naty. Vreau sa postez reteta pe Bucataras, dar nu pot accesa acum, ce se intampla?

Clau, ai dreptate, si eu cred ca e important sa comunicam cu ei in momentele lor de enervaresi, ideal, sa-i facem sa creada ca ce dorim noi in momentul ala este, de fapt, initiativa lor. Greu....

Am uitat sa va povestesc ca ieri, la Kaufland, fii-mea n-a vrut sa mai stea in carutul pt cumparaturi si nici in brate, ci pe jos. M-a alergat atata printre rafturi, ca eram terminata de oboseala si m-a intrebat la fiecare lucrusor in parte ce este...Frate, are momente cand ma intreaba si de 30 de ori la rand ce este un lucru.Deja ma pune in incurcatura uneori, m-a intrebat intr-o zi ce este un soi de model de pe inelul tetinei de la biberon. Niste puncte ornamentale, in relief...ce sa-i zic, frate? Ca vrea sa-i raspunzi si repede. Si dupa ce i-am zis eu ca este un punct, si dupa ce m-a mai intrebat de vreo 10 ori, ca sa se convinga ca-i raspund la fel, a dus degetul un cm mai sus unde era...un puct mai mic si a luat-o de la capat :" ata???" Si i-am zis si eu...asta este un punctuletz!

Ma duc sa fac o ciorba, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

BALADA AGATATULUI PE NET

Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat

Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9
Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat:
"Salut, sunt Silvia Scarlat"

A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
"Eu sunt Marina " mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era... Marin!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Nicol,

Plecam la plimbare...

Mergi la inceput