*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si-acum sa zic ceva, ca am promis ...descantecul n-a fost cu folos decat pe jumatate , eu cred ca trebuie iar schimbat laptele pentru ca asta e motivul lipsei bruste de apetit mai mult ca sigur...am luat NAN junior pe care NU l-a vrut deloc si apoi am luat NAN junior cu miere pe care il devoreaza. De cand bea Junior cu miere:
1. Face kk mult si nu mai e asa betonat, dar nici moale...e numai bun
2. Ii bolboroseste burta mai mult si face parturi
3.Mananca mult lapte cu cereale (750 ml/zi)
4.Nu mai mananca altceva

Acum astept sa vina doctorita sa vad ce-mi zice sa-i dau in loc, ca eu as incerca din nou lapte normal dar semidegresat ...pe de alta parte mi-e teama ca nu mai bea nici lapte dupa aia, si nici mancarea n-o va manca...greu nene, greu
Ziceam asa:
Am vazut Andreiuta grasuta si caditaaaa uriasa exact ca a noastra, cea care nu incape in baie, va amintiti? Pai da frate, asa baie trebuie pentru cadita aia , nu 2/2 ca a mea Si tot la Andreiuta am vazut ca-si poarta pantalonii exact ca mine, desfacuti la nasture E un trend acum, in caz ca nu stiati
Am vazut Andreiul de Butu cum merge, dar cel mai mult mi-a placut o poza in cada , in care este atat de fericit si de frumos ...e de revista, pe cuvant
Am citit cateva randuri de la Papacios si vreau sa spun ca sunt unele randunici , cum ar fi chiar cazul de fata, care chiar de lipsesc un an de pe crenguta, cand apar zici ca nici n-au lipsit Abia astept sa vad ce covor o fi comandat mami in camera fetii de dureaza 6 luni livrarea...acum presupun ca asteapta aia sa culeaga cultura noua de bumbac Papacios, tu talentul asta de designer ti l-ai descoperit intamplator sau stiai de el si ti l-ai si educat/desavarsit la scoli?
Ce-am mai citit? Pai am citit ca puiul de Tonic e destept si-si desface singur ariciul de la pantofi Pai al meu inca nu e asa destept, ce va ziceam eu ? De la HB din Auchan i-am luat incaltarile , dar daca zici ca-i va da jos, ce folos !
AdrianaDana te pup si eu
Sovi binili invingi (asta ca ne doresti tot binele din lume )
Blankar l-am admirat pe Eric si tortuletul lui dragut, si omul de zapada, si pe mami rotofeie si fericita
Zoze si Liana data viitoare cand va mai fi concurs de ras si facut pisu pe voi sa ma anuntati si pe mine , ca ma bag si eu
Si nu in ultimul rand :
La multi ani Diana, sa cresti mare si frumosa, sanatoasa si sa ai noroc mult !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am primit jucaria de la quelle...am montat-o acum sa vedem daca il atrage pe andru...mie sicer nu mi-a placut cine stie ce... asta e jucariuca...http://www.quelle.ro/ro/default/produkt-images/_w355_h302/0/3/4/0344148_I600_200018629338.jpg...va spun reactiile...astept sa se trezeasca ,vad ca deja a inceput sa se foiasca...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

http://www.quelle.ro/ro/default/produkt-images/_w355_h302/0/3/4/0344148_I600_200018629338.jpg

nu am lasat pauza....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mimo, Vladut e mai orasean, lui ii place incaltat, ca de stiut iti spun eu ca sigur stie sa-i desfaca, daca nu stie, ar invata imediat daca ar avea ciuda pe ghete. Chiar voiam sa fac o "vizita" la Auchan, acum mai am un motiv. Merxi de raspuns. Am facut azi o plimbareala prin ploaie, sper sa nu se muceasca bb iar, dar nu avea cine sa o ia pe Antonia de la scoala ! Fac supa de curca(n) cu galuste, sper sa ii palca si lui Oaca, ma duc sa vad de-i gata.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tot vreau sa va intreb si uit..la ce ore se trezesc puii dimineata?..de vreo saptamana, Muffy nu prea mai trece de 7,30..
Declar succes la ciorba de perisoare de pui, cu painica! bine, tot cu pacaleli si tinut de vorba..
Papam si noi si mergem la cumparaturi de una alta de beut ptr party nr.3 de sambata..il las pe Mufa la mama!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

pe bogdan l-a tentat la inceput pana a invatat sa se catere pe ea si de atunci am pitit-o
o intrebare - puiutii vostrii se dau voluntar cu capulu de diverse obiecte din casa?, ca nu mai stiu ce sa ma fac cu al meu

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

am vazut si eu filmuletul cu Andrei mergaretul.....
si pozici cu Andreea razacioasa

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heloo, doarme printesa si eu caut poze pentru montaj...vaiiiii ce greu este sa aleg, schimb cd-urile unul dupa altul si tot nu ma hotarasc!.

Tonic, si eu am plecat cu Rebe pe ploaie sa-l iau pe Razvan de la scoala. Si ce crezi?? I-a placut fetii , a stat linistita in carucior bine acoperita vreo 20 de minute, asta e mare minuane la noi ca mandra nu sta de obicei in carucior. Deci , ploaia rulzzzz la Sufletica!! Asa trebuie sa iesim noi afara!

Luny, Rebe de o perioada se scoala la 7.15 - 7.30 maxim. Dar se culca seara la orele 20.

Simo, succes cu vaccinul, sa nu aiba Sam nici-o reactie. Hai ca Rebe n-a avut si le-a facut pe amandoua, nu-ti fa griji ca o sa fie bine. Tine-ne la curent.

Claudia, a mea nu se da cu capul de nimic, dar daca se supara prea tare se tranteste in fund urland nervoasa de zici ca am batut-o cu batul!
Meyyyy, numai rautaciosi pe crenguta asta!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Claudia - asta nu mai zic dar am crezut ca o face din prea mult rasfat, daca-l intorc din directia aleasa de el sau il iau de unde vrea el, se arcuieste se tranteste in fund si urla cat il tin plamanii de zici ca cine stie ce i-am facut, daca-l pun in patut si nu vrea sa stea acolo arunca cu suzete si tot ce mai gaseste prin patut, are niste nervi si stau si ma gandesc de unde si de ce atatia nervi....

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A fost doctorita...concluzii:
1.Nu mananca din cauza ca laptele cu miere ii creste glicemia prea mult si din acest motiv ii dispare pofta de mancare pt o perioada mai lunga de timp ....asa o fi, numai nu inteleg eu de ce mie abia dupa ce mananc o ciocolata intreaga mi se face foame
2.F bine dezvoltat din toate punctele de vedere...nu-i bai ca nu vorbeste pt ca are alta modalitate de comunicare...si daca, comunica e perfect
3. Faptul ca doarme mult e un lucru bun ca somnul e f important
4.Vaccinul ROR a fost retras de pe piata si inlocuit in Priorix...ROR se numea vaccinul rau, Priorix =vaccin bun, fara efecte adverse. A ramas ca vorbim marti sa-mi spuna care sunt schemele de vaccinare obligatorie in Europa de Vest
5. Tot marti imi recomanda si un psiholog daca doresc eu musai sa merg cu Vladutz sa-i faca evaluare
Luny chiar si somnorosul meu incepuse sa se trezeasca inainte de 8 pentru ca s-a lungit ziua si se lumineaza devreme.In concluzie, am schimbat perdeaua cu una creponata si mai deasa si se trezeste iar la 9
Tonic al meu umbla incaltat dar nu suporta caciulile...are o ciuda pe ele de n-ai vazut , le smulge din cap cu viteza luminii!

Am uitat sa spun ca ii apar 4 masele deodata , cica se vede gingia sparta deja peste tot
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput