*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
apar si eu la spartul targului
!
Vazut poze cu Andreiuta-grasunica-frumusica
,montaje cu Cris-italianul
si cu Stefan-aranjatu
(nu gasi alta rima
)!
Sovi,ce bucurie ca mai dai pe aici.dar,am o mare rugaminte:MACAR O POZA CU BURTICA

L-am mai pus pe Sam din cand in cand pe olita cantatoare si am avut rezultate bune
:tot zic-pishu-pishu...si vine Pishu
!iar cu kk e si mai bine ca Sam se screme de numa si il pun rapid pe olita iar cand incepe sa si cante ,mai si aplaudam si baiatu-i fericit
!
David nu a vrut sa faca la olita mai repede de 1 an si vreo 7 luni.l-am lasat in pace ,pana a vrut.Dar,Sam vad ca e doritor
de ..cantecele
!
Vaccinul l-am cautat la 4 farmacii si nu il aveau
,maine astept raspuns de la alta farmacie..daca nu,il mai caut
!
plec la nani ca e cazul![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI BURTICA MICA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
zozela spune:

Oana esti de belea!! 

Liaanaaa-lesiiin!! Du-te la oala,ca pan' sa cosi tu chilotii fetei..dai in incontinenta
tonic fu cu bacon,cascaval,masline si ciuperci
Si-am servit si-un paharel cu bere![]()
Cris iti tin pumnii cu biciul tau-sa dea rezultate suuuperbunee!!
Simooo! In Craiova-am gasit la farmaciile Donna!![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Simo27 spune:

LA MULTI ANI FERICITI,DIANA-MOTZATA!!!!

Sa va traisca FATA,Cleme
Simo27 spune:
mersi,Zoze
!maine merg sa caut la Donn
a
tonic spune:
Bubule, hai ca nu-mi vine sa ma culc, baga niste Karvol sau oOlinth aromatherapy, ca face bine seara, si verifica sa nu fie prea uscat aerul. Asa patea Antuca mea si acum am luat un inhalant de la farmacie si ii pun 1-2 pic intr-un vas cu apa pe calorifer si nu mai are pb. La noi dau astia caldura in disperare si nu o putem opri, iar camera ei e micuta, se usuca imediat aerul!
Ela, la noi muzica e aditionala la tzatza: ne tzatzalim, dansam putin (ca doar asa sa mai fac si eu miscare), apoi ma asez cu el in pat si baga cornul in perna. Asta e varianta scurta, ca uneori se zbate in brate si fuge prin casa si se agita o multime pana adoarme, iar toate aceste activitati au loc pe intuneric, ca la mine lumina si televizorul se sting la ora 22.00 (la fetita la 20.00 TV, si 21.00 lumina) ca le-am bagat program de dictatura. Doar sotul are dispensa daca vrea la TV (dupa ce adorm copiii!) sau PC - si eu ca doar eu fac regulile, dar tot asa, dupa ce adorm (ca acum!). Asta pt ca la mine e spatiul mic, am doar 2 camere si se aude zgomotul ceva de speriat, mai ceva ca la garsoniera. Cu fetita am stat in garsoniera pana acum 2 ani si al meu si-a pus TV in bucatarie, acolo era locul lui, ca eu il stingeam la ora 20.00 pe cel din camera. Culmea ca acolo era altfel blocul, nu se auzea asa tare zgomotul, aici aud si ce vorbesc vecinii la tel. e de groaza! Asta e, atat s-a putut, poate acum daca se ieftinesc si mai strangem si noi ceva bani ne mai mutam o data! DA' al meu vrea casa la tzara ca lui ii place linistea, cu pasarele, copacei, chestii idilice! Acum, sa vedem ce-o fi, bine ca n-avem datorii ca la cat a crescut euro, daca aveam rate o luam razna!
Si mie imi place Badea, dar dim. in reluare, la cafea, cel putin pana plec la munca, sau pana se face frumos sa iesim mai mult pe afara!
gata, acum chiar ca ma culc (sau nu?)
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
pozici proaspete in special pentru daria si cine mai vrea sa-mi fure biatu'
http://www.onetruemedia.com/shared?p=84c0f3419fdd7919a6ed42&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
acum va urez si eu noapte buna...va pup ...pe maine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
zozela spune:
Simo i-am luat si eu o olita lui Mihai-dar nu-i place de ea..Nu i se pare interesanta..Suntem la faza de imprieteneala![]()
Ramo baga-te la somn..ca tare mi-e frica sa nu se ia!
Vreau sa dorm,n-am chef de dulce!
Ooo..Catalina-vad ca si voi aveti program artistic
Vai de tzatzele noastre
Si noi tot pe intuneric ne desfasurm,dar in pat!Se catara pe perete,face tumbe,mai i o gura de lapte,ma mai musca
..
si..hai la somnic!
Noapte buna tuturor!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tonic spune:
Buuuna pizza, si merge si bere un strop ca e noapte si ne culcam, nu-i pericol!
Vai, ce frumos e Andrei, Rami! Si sportiv!Il vreau eu, da' pt mine, de tot, nu de insuratoare! Da nu ti-l iau, ca stiu ca nu-l dai si ca e sufletul tau!
NB Simo, NB Rami, NB Luny, cine se mai culca? Cine mai bantuie pe net?
LA MULTI ANI DE 18 martie celor sarbatoriti azi, mari si mic si chiar si ...bici!
tonic spune:
NB ELA. ai grija de tzatza si de bebe!
NB Liana, nu uita sa mergi la pishu, ca-i rusine sa uzi patul!