*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tonic, de acord cu tine cu civilizarea prin golirea buzunarelor!

De cand mi-a cazut Andreiutza din pat, o culc si la amiaza la ea in patuc si vad ca nu protesteaza.
Cat despre smiorcaiala de protest cand ii iau ceva din mana, e valabila si la noi. Dar intai da din manute, ma impinge, martzaie si apoi plange.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui lianam
cobe mica....ma treceeeee...iuuuuuu...pyyyyy

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Sa nu te iuuuuuu...pyyyyy pe tine-ia un scutec de la molecula,ca te uzi si racesti la OO

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

un scutec? poate un bax si sa ii cos intre ei

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cris, ce dieta e aia "bici"? parca doar Zozelina e "bici"

Mai, eu nu mai pot d enas...cum vine seara mi se infunda rau, abia respir...of,of, mai, mai

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Vreau si eu pizza de la Zozela, ca n-am mancat in seara asta! Da cu ce-i pizza, ca mai fac si mofturi...
Mai si bb Oaca musca, ciupeste, buseste, da' numai pe-ai lui din familie! E drept ca nici nu prea are ocazia sa se dea la straini. O fi si el rautacios?
Si nu vrea deloc sa stea pe olita si cuvantul de ordine e STEA, ca el cu oala n-are nimic, da' nu se aseaza de obicei, face pisu din picioare, oare cum o sa fac eu, ca Antonia la varsta lui facea kk la olita, numai daca avea pb de la dintuci mai scapa pe ea. Si era mititica, si cadea cu fundul in oala, pana a crescut...ca ea a avut doar 6 kg la 1 an, era o papusica (si acum o capra obraznica si neastamparata).
Naty sa stii ca mor de invidie (in sensul bun, sa nu crezi altceva) de cate ori povestesti ce/cat mananca Iulia. Bravo ei, as vrea si eu asa exemplu, macar asta mic sa nu fie mofturos, ca Antonia ma dispera: para are granule, ananasul e acru, portocala are pielita, kiwi are seminte, gutuia nu stiu ce mai are, cu mare chin mananca uneori cate o banana sau 1/2 de mar, iar legume crude vise taica. N-ati auzit de omul ala mancat de cruditati:fii-mea era! CAstraveti si morcovi, altceva nu papa crud, da' nici nu gusta, nici sa nu stea langa ea, ca daca sar in farfurie sau la ea!
OF-OF-OF, vorba lui Andrica ca va ajuge slagar,chiar ce-o face el, ii mai da de lucru bunicii? si mami lui ce-o face cu dorul de el?

cam atat pe seara asta, ma duc langa colegul meu de somn, am verificat si printesa, totul bine, usa incuiata, ploaia s-a oprit, poate dorm si eu ca eu am insomnie de la ploaie ca m-a setat mama pe dos!
Pupici si NB

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Maria Clarinda si Diana Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Pai, ma, cuscra, nu puteam s-o las pe Zozelina singurica! CHiar n-ai auzit de ea? E cea in care consumi alimente cu IG mic, dar in prima faza n-ai voie paine, paste fainoase, cartofi, orez, dulciuri si... fructe.
Ramo, pentru randunoiul tau!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asta ca sa fiu prima!!
Si din nou:

La multi ani BurticaMica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ahaaa, nu se doarme vad:)) las ca ma duc eu acum! dar intai:
La multi ani Maria Clarinda si Diana Andreea!
LMA BURTICAMICA!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

da zoze nu stiu ce la apucat...isi descarca sufletul rar...dar si cand si-l descarca mi se rupe inima ..de bucurie bineinteles...il iube mult si el stie asta...defapt ii iubesc mult ffffff mult pe amndoi ei sunt viata,sufletul meu,aerul meu tot...daca nu ar fi ei nu as fi fericita...in special andrei care ne-a facut fericiti din clipa cand am aflat ca o sa fim parinti...hai ca se transmite romantismul asta...ufff...

criss si eu am trecut la dormitul in patut...nu mai am curaj sa-l las in pat ca daca mai intarziam o secunda intr-o zi pe jos il gaseam asa ca mai bine face el nani in patut si e f bine...
tonic nopate buna

mai cu olita nu ma omor pt ca andru meu face kk cand il apuca nu mai are ore fixe si nu mai stiu cand sa ma astept ca face kk,ba chiar imi face o zi da si una nu ...oare e bine?de la un timp asa imi face...

LA MULTI ANI MARIA

LA MULTI ANI DIANA

SA CRESTETI MARI ,SANATOASE,DESTEPTE SI FRUMOASE

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANISORI DIANA!Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci parintilor numai impliniri!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput