*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic NB ELA. ai grija de tzatza si de bebe! catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an |
Multam! Noapte buna si tieee!!
PS:Catalina il vazui pe Seb pe flickr

Ce dulce eee!!Haideti fetelor-nu mai trimite nimeni pozici pentru montaj?!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ccris_ccris spune:
Hai ca eu am ramas in pana de... net. 
N-a vrut, frate, sa-mi mai deschida nici o pagina explorerul asta.
Tocmai cand incepusem si eu cu urarile de LMA.
Reiau:
In primul rand, poftiti la 

Azi facem 11 lunisoare!

Si apoi: 

Maria Clarinda si Diana Andreea! Sa fiti sanatoase, voioase si norocoase!

Stefu de cuscra, Briana, Lucas si David! Sa cresteti mari si frumosi!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Zozelina, eu as trimite, dar mai avem o lunita pana facem un anisor!![]()
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
P.S. Acum fug la nani! 
Noapte buna!
mikydoozza spune:
uau fetelor ce de oferte am primit!!!! va multumim!!! adela ne incuscrim? frumos montajul cu aniversarea lui Stfan.
am vaz ca ramo e pe cale sa se incuscreasca...
ref la olita noi stam doar imbracate pe olita si ne jucam. am una la fel ca a lui cris. si invartim mingiuta aia. ne-am chinuit pt un pipi la olita o jum de ora cand ne treb pt sumarul de urina. kk niciodata. iar la nceput cand am luat olita am mai facut teste dezbracate in timp ce se juca cu aparatul foto si l-a scapat in olita in pipi. noroc k nu a patit nimic
zoze nu am primit pm ul. mi-ai trimis ceva?
pup toate randunicile !
si nu am somn!
tonic spune:
Ce-i cu voi p'aici, la culcare! Ca eu n-am avut ce face si mi-am verificat mail-ul si imi trimisese un client care nu stia ca am bb un contract sa ma uit pe el si m-am uitat, ce era sa fac si nu m-am mai culcat. Maine cine o sa aiba cearcane cat casa? Moi.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
gecko spune:
'neata stol...am pregatit cafeul
...ranita, ranita dar m-am descurcat...si am pus si ceai...si capuccino...si nesquik.
Multam de pupurile tamaduitoare la adresa ranilor mele...dar eu am o intrebare..."voi de punga cu gheta nu ati auzit? Sa pun si eu ceva pe zonele dureroase." Oricum, e de rau, rau...ma dor ingrozitor si ce e chiudat e ca ma doare si bazinul, pe simfiza pubiana...zici ca sunt iar gravida...merg cracanat cand ma ridic din pat.
Ah da, si aseara, pe la 12 se trezeste maraiciul...merg la el, ii dau un pic de tzitzi si se culca inapoi. Dupa 10 minute iar el. Il trimit pe sot si eu raman in birou sa mai citesc ceva. Il aud cum caraie, cum il ingana pe taica'su iar dupa vre-un sfert de ora liniste. Imi vad linistita de ale mele gandidu-ma ca ar trebui sa il felicit pe barbat pentru reusita. La un moment dat aud lipa, lipa pasi pe gresie...apoi pasi in spatele scaunului meu...dau sa ma intorc sa imi laud barbatul si...
...copchilu'...fara taicasu.
V-am zis eu ca am pus o saltea la el in camera. Taica'su s-a pus cu el pe saltea sa il adoarma, tatal a adormit si copchilu' a facut ce a facut si a evadat de acolo si a plecat la plimbare...asa ca pana la ora 2 am fost ocupata cu joaca, ca pana nu a butonat toate jucariile nu a vrut sa mai mearga la culcare.
si treaba importanta...

La Multi Ani Diana si Clarinda!!!
Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase!!!

Felicitari Diana pentru pasii singurei...la cat mai multi si cat mai siguri!!!

La Multi Ani
BurticaMica!!!

tonic spune:
Neata stol! Buuuna cafeaua Gecko, multumesc. In schim putin gheata ca la noi iar a venit frigul si eventual un masaj special. Si vezi cu durerile alea, cine stie...
Ai vazut ce baiat cuminte ai tu: la pus pe tati la nani si a venit sa socializeze cu tine, sa nu stai singura. Bine ca nu stai la mine in bloc ca avem niste pereti, se aude tot si veneam si eu la dixtractie.
LA MULTI ANI DIANA - ANDREEA, MARIA CLARINDA SI BURTICA MICA! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii azi de ziua voastra si toata viata de acum inainte.
Am trimis un copil la scoala, celalalt misuna pe aici, am duc sa-l schimb si apoi papa, joaca si nani din nou.
Sa aveti o zi minunata, avem nevoie cu vremea asta de ceva mai inviorator!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bubu05 spune:
'Neata fetelor!
Mai avem si noi o luna si facem un anisor 
Pana atunci poftiti la o cafeluta si nesquick loz, o feliuta de chec si o omletica

La multi ani si norei mele scumpicele!!
LMA Briana, Lucas si David!
Am inceput si eu cu astia mici si acum cu cei mari ![]()
La multi ani Maria Clarinda si Diana motata! sa cresteti mari si voioase, sa aveti noroc cu carul si sa fiti ascultatoare! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras