PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA bine macar ca sunt doi atunci,daca nu-i picior de copil prin zona.Ce gradinita,ca pana la toamna o sa ai acasa gradinita privata Sper sa fi ok,sa intri sa ne spui.Mai vreo saptamana.Si eu am controlul la o zi dupa tine.
Cate kg ai pus pana acum? Eu 6,desi mananc paine foarte putina , ca de obicei.Azi am mancat doar jumatate de felie de paine cu pateu,azi dimineata.In rest,supa goala,felul doi gol ... ciocolata goala

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ca tot ziceai de cumparat haine, nici eu n-o sa mai imi cumpar nimic vreo doi ani Pai dupa ce am nascut-o pe Diana mi-am luat cateva costume marimea 38-40 sperand ca raman la cele 55-56 kg si ... nici poveste,am ajuns iar la 52.Au ramas toti pantalonii nou nouti largi de mine Si mai si donasem la greu din hainele marimea 36-38 Acum mi-am dus la transformat o pereche de blugi - le-am pus burta elastica,mai am salopeta de blugi ,o pereche de pantaloni eleganti si una de in trei-sferturi,plus un salafan scurt de blugi toate fiind haine de gravida.Daca da caldura mai devreme mai am si niste rochii laaargi,poate mai incap in ele oarecum.Nu imi imaginez cum ma voi echipa din iunie incolo, cand voi fi elefanta si va fi canicula. Macar cand cu Diana era iarna si ma ambalam intr-un pulovar imens si basta,ca tot stateam acasa la caldurica.

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bon soire madamelor.

Bee noi mai avem parte ce ceva action pe aici in we, in cursul saptamanii ma mai dau peste cap si mai facem rost de ceva distractii ca altfel m-ar manca de vie. pai cam asa cred ca interactioneaza fratiorii de varsta alor nostrii, plus ca noi mame casnice ce n-am dus copii pe la gradi...
Ioana saptamana trecuta desi era deabia marti(mai era destul pana in we) ma asasina ca trebuie sa gasim ceva copii cu care sa se joace. Si am intrebat-o de unde naiba sa-i gasesc eu copii?? Ia teefonul si suna si tu pe cineva sa vina aici. N-am gasit asa ca i-am dus la locul de joaca si acolo am mai chemat si familia aia ce s-a mutat aici si au doi copii(madalina si Victor). Nu s-au jucat deloc impreuna! Chiar la un moment dat Victor a inceput sa planga foarte tare pentru ca ramasese cu Ioana in salteaua gonflabila, nu mai nimerea iesirea, era super timorat si infricosat desi Ioana abia daca il privise. Cei doi se jucau foarte frumos impreuna, sunt ambii fix mai mari cu cate 1 an si o luna decat copii mei. Ioana si Rares si ei pe acolo. La un moment dat Ioana "scria" la tabla si Madalina a cerut si ea o foaie. Scria foarte bine toate literele dar Ioana a fost mai impresionata de faptul ca a facut ceva omuleti pe acolo si a facut si ea imediat cativa pe foaia ei. Eu nu stiam ca poate sa faca, n-a vrut niciodata sa faca asa ceva acasa. Ce inseamna competitia!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Moni, cred ca pe diana arhitecta o faci. Chiar are talent la asezat cuburile alea. Noi n-am mai incercat demult jocul asta in liniste. cand se joaca impreuna cu rares nu-i chip sa stea cub peste cub fara sa-l tin eu pe rares strans in brate si in galagia pe care o face ii dispare spiritul creator
Ingrid am vazut filmuletele cu Diana. Povesteste despre gradinita de zici ca a fost acolo tot anul. Stia si numele copilului sarbatorit. Nu pare timorata de acest subiect.
De ce o puneai sa se aplece la sfarsit? ca s-a terminat filmul si n-am inteles.
Bee, te cred si eu ca nu prea pleci de pe langa Bucuresti. Ai o sarcina cu probleme si doi copii acasa asa ca mai bine nu risti nimic.

Mergi la inceput

DANIELA mai stii? Macar ea sa se faca arhitecta, daca eu n-am avut puterea sa lupt contra curentului si sa ma fac io ... ca parca v-am mai zis ca asta era unul din visurile din liceu.
Ingrid a pus-o sa se aplece, pentru ca filmat coloana Dianei ei si dupa aia am filmat-o si eu pe a Dianei mele,ca sa vedem diferenta.Dupa mine nu prea e niciuna.Sper sa fie chiar asa.
Poate Ioana ta voia copii cu care sa se joace,gen fetele alea mai mari din vecini.Adica sa o bage numai pe ea in seama Daca asa s-a obisnuit,poate nu ii mai face placere sa fie pe picior de egalitate cu copiii de varsta ei.

Mergi la inceput

Si eu tare m-am mirat e ce lejer povestea Diana de Ingrid despre gradi.Cand o sa o duci pe Ioana la gradinita ,o sa ramai uimita de cate invata de-acolo.Chiar si ca vocabular,o aud folosind pe Diana foarte multe cuvinte si expresii pe care noi nu le utilizam.Invata si de la educatoare si de la copii.

Mergi la inceput

Si contrar parerii in privinta gradinitelor,eu zic ca cu cat sunt mai multi copii,cu atat mai bine.Ca nu-s mai la cresa sa trebuiasca sa se ocupe permanent de ei - dat sa manance,schimbat pampersi etc.Mie mi se pare ca 15-25 de copii sunt super ok.Bineinteles,asta daca e o grupa cat de cat normala,nu cu vreo 30% procente de copii-problema ...

Mergi la inceput

Nu stiu inca ce voi face cu gradinita. dar ia uitati-va putin ce promit astia de aici!!!
http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/127-gradinita-particulara-cambridge-school-----constanta-branch.html

Mergi la inceput

Mai jos acolo sunt si poze cu gradinita, interior si exterior.

Mergi la inceput

Daniela e aiurea sa nu poata face nimic Ioana,pe motiv de Rares.Totusi ar trebui sa il mai lasi si pe el cu altcineva macar cand si cand,chiar daca zici ca tot Ioana se smiorcaie ca vrea si ea sa mearga unde merge el,cum ziceai.S-ar obisnui si cu lipsa lui macar cate o ora de doua ori pe saptamana acolo ... Sunt chiar culmea asa,se vor invata nu doar dependenti de tine, ci si dependenti ... unul de altul.
Chiar ma gandeam acum comparativ cu prietena-mea ce are doua fete.Diferenta intre ele e foarte mica,vreo 10-11 luni,sau asa ceva.Peste saptamana una e repartizata la unii bunici ,cealalta la ceilalti bunici sau acasa,mai mult in WE se intalnesc.Si cand erau mai micute stateau tot asa zile intregi,cand una cand alta pe la bunici,niciodata impreuna ca nu facea fata nicio bunica la amandoua odata

Mergi la inceput