PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gradinita particulara cu 18 copii intr-o grupa? Pai cam atat sunt la Diana prezenti (din 24),de multe ori si mai putini ... Si fara mancare? Asta inseamna ca e de 4 ore,nu? Merita drumul pentru atat? Ce au in plus ,niste PC si TV plasma ? Loc de joaca cred ca e mai fain ala de langa voi Si sa mai dai si 640 lei pe luna,fara mancare???

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni sa stii ca n-am de gand sa-mi trimit copii pe nicaieri. una ca nu am unde! Soacra mea este in spital la bucuresti, s-a operat in primavara de fiere si datorita faptului ca nu a avut perioada de repaos, a trebui sa aiba grija de nepoata si acum a ajuns la reconstructie musculara , ceea ce n-a fost posibil asa ca s-a ales cu o plasa in ea. Socrul meu munceste. Cumnata mea este acum in concediu o luna sa stea acasa cu copilul si cauta in disperare o bona ca desi sunt 4 adulti in casa aia nici unul nu poate sta cu copilul. Deci sa-mi duc eu copii pe acolo nici vorba.
iar aici la mine cu cine naiba sa-i las??? ca suntem in aceeasi casa. In partea cealalalta nu-i duc pentru ca este cainele si pisica si plus multe alte perico;e(beci, centrala, etc). Si cine sa stea cu el acolo? O baba oarba si un mos de 85 de ani?
Si sa nu crezi ca Ioana nu face chiar nimic datorita lui rares. Din pacate probabil inregistreaza un oarecare regres dar nu mai este mult pana ne vo restabili. Deja ne intelegem altfel cu rares, devine si el pe zi ce trece mai ascultator.
Eu nu mi-as lasa copii cate o saptamana pe la rude. Nici in ruptul capului. Si o sa doarma in alta parte decat acasa. Pana va fi posibil acest lucru normal

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Apropo de TV si la Diana au mai primit pe langa vechiul TV color un TV LCD donatie de la parintii unei fetite.Au si DVD,evident.Si combina cu microfon.Au si vreo 3 PC,daca or sa vrea sa ii invete pe-acolo,dar sunt sigura ca cel putin jumatate dintre copii vor stii mai multe de-acasa in materie de PC.

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Si apropo de pret,la gradi unde a dus-o Ingrid pe Diana ei,imi zicea ca e 160 lei pe luna nu de patru ori mai mult, cum e la asta din Constanta Si tot 4 ore si fara mancare ... Auzi la ei Cambridge
DANIELA pai tu te tot plangeai ca nu poate face nimic Ioana de Rares ,ca i le strica. Si n-a zis nimeni sa ii trimiti "sa doarma cate o saptamana pe la rude",ziceam de o ora-doua pe saptamana,daca citesti atent o sa iti dai seama. Si in orele alea sa se ocupe Ioana de chestiuni mai delicate,io stiu :pictat,construit ...

Mergi la inceput

Aaaa Daniela si nu stii vorba aia,"niciodata sa nu spui niciodata"? Pai stai linistita ca i-ai lasa tu si sa doarma pe la rude cu 100 km pe ora daca ai fi nevoita sa te intretii si sa ai deci un job care te tine departe de ei cca 10 ore pe zi minim ...

Mergi la inceput

Monicooooooooooooo. opreste-te ca n-am zis ca o duc acolo. Am vazut educatoare simpatice, arata tare bine gradinita in poze, au o gramada de spatiu(sala de sport, sala de joaca, etc), supraveghere camere video de acasa, engleza, franceza, cursurile optionale(innot..etc) extra(teatru film, muzee, etc)
Poate ai dreptate ca i-as lasa dar deocamdata nu trebuie sa fug la nici un job asa ca stau cu prichindeii mei acasa si le fac toate poftele
Spuneam ca nu le-as lasa cu saptamana referitor la povestea cu prietena ta care nu numai ca nu le tine acasa dar le si repartizeaza care pe unde apuca. Bizar. Nu pot avea bunicii grija de amandoua? De ce trebuiesc separate? Asta nu-mi place zau.
Lasa ca pictam in gasca, ne mozolim pana la gat si gata. daca o fi vreo pictorita isi va descoperi talentul si mai tarziu daca nu macar avem fun. mai reusim sa avem ceva quality time cand si cand doar noi doua

Mergi la inceput

Noapte buna!!

Mergi la inceput

A adormit si Diana.Si-a amintit de ieri cu teatrul de papusi si nu m-a lasat sa ii citesc mai mult de 5 minute ca a si umplut patul cu papusi
DANIELA pai fetele prietenei una e deja la scoala ,celalta e la gradinita.Au ore de plecare/intoarcere diferite si sunt si in cartiere diferite scoala si gradinita.Ea si sotul lucreaza mai 'zi-lumina" asa,deci inainte de 18 - ea si 20 el, nu prea-s ajunsi acasa.Bunicii sunt mai in varsta, ca si prietena-mea are 39 de ani ca mine,asa ca nu prea ar reusi niciunii sa aiba in gestiune ambele fete.Deci asta e solutia ideala deocamdata.

Mergi la inceput

Chiar cand am stins lumina sa o culc ,a inceput sa bubuie in zona de nu stiam ce naiba s-a intimplat! Am deschis fereastra si cand colo, la o strada mai in spatele blocului,langa gradinita Dianei ... unii dadeau cu focuri de artificii In plin cartier de locuinte, la ora 23 .Nu stiu cat e de normal asta,in afara noptii de revelion, evident.Cred ca de la cazinoul aflat pe strada aia or fi dat ...

Mergi la inceput

DANIELA si tot referitor la chestia asta,stiu ca ti se pare bizar si ca nu-ti place ca-s separate fetele,cum ti se par la fel de ciudate si nu esti de acord (si nu doar tu) si cu alte actiuni ale altor mame.Dar trebuie inteles ca putine mame beneficiaza de regimul special de a fi si casnice si fara griji materiale.Restul au de ales,sau sa stea acasa leftere,sau sa munceasca din greu si sa faca deci compromisuri in privinta cresterii copiilor.Si cand ai apartamente ipotecate,credite la banca etc., te gandesti de doua ori inainte de a alege sa fi mama cea perfecta care sta acasa crescandu-si copiii si facandu-le toate poftele E cel mai usor sa le judeci,fara sa te gandesti ca ele in primul rand, si-ar dori sa sa aiba alte conditii de a-si creste copiii si nu sa vina acasa incarcate de nervi,griji si stres dupa 10 ore de munca ...

Mergi la inceput