PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu am revenit, dar nu pot sa scriu mult, ca acusi o schimb in pijama si la culcare cu ea. Vreau sa zic ca mi-e rau de mor, am mancat enorm, de regula nu mananc seara si peste zi foarte putin, ei, a facut sotul cartofi frantuzesti si nu pot sa descriu cat au fost de buni.
Diana n-a vrut nici macar sa guste, mi-a cerut paine cu unt si sunca, m-a tampit cu felul asta in fiecare seara. Ii mai schimb eu cu miere sau gem.
De doua ore sta in camera ei si "citeste", a luat toate cartile ei din raft si pe rand le-a rasfoit si citea/inventa povesti. Inca asa ceva nu s-a intamplat, nu m-a bagat in seama deloc, parca nu existam. Si ce cuvinte scotea pe gura, unele inventate de ea, muream de ras.
Daniela, am inteles ca ti-a trecut supararea. Acum sa-i treaca si Deei.
Eram sigura ca o sa ai febra musculara, si la urmatoarele sedinte se va intampla la fel, ia o aspirina ca trece mai repede. Eu sper sa slabesti pana vara asta macar 10 kg cum zice si Moni, nici eu nu te-am vazut in poze asa big, poate ai oase grele si esti inalta, atunci nu e atata grasime. Apa sa bei ca sa-ti tina de foame mai mult, eu nu beau apa decat putina si am reusit sa slabesc. M-am obisnuit sa mananc strictul necesar.
Si Diana se mai juca cu paturi peste fotolii si scaune, dar rar. Noi avem si cort, dar nu mai are interes pentru el. De fapt, nu stiu pentru ce mai are interes. Azi si-a scos toate puzzle si le-a facut pe rand, le-a pus unul langa altul ca: "sunt prieteni". Si peste o luna poate le scoate din nou.
Moni, ce fain ca pleaca Diana la Felix, e foarte bine pentru ea sa schimbe aerul, decat tot in oras, bleah.
Ce simpatica a fost cu soriceii.. si cu desenele. De ce sa planga pentru ele? De fapt, poate e munca ei, are dreptate fata.
Ma duc la fetitza, sper sa mai revin, mi se inchid ochii cu toata cafeluta bauta acum 3 ore.
Apropo, a fost in plimbare cu socrella si mi-a adus un buchetel de violete. Cica sa-l pun in vaza, ca pentru mine l-a adus, ca ma iubeste. Ei, ei..
Azi am tuns-o la varfuri, ca vroiam si eu sa ma tund un pic, a stat foarte cuminte si era deosebit de incantata. N-a zis nici pis..

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Hahaha, cica nu pot sa scriu mult...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce naiba, ca mi-a picat mess-ul si nu mai merge deloc.Si netul dar si-a revenit,insa messul ba .
Diana e deja la al doilea castel.Si acum s-a pus sa ma intrebe cum se spune in engleza la cub.Si cum se spune la lanterna.Am gasit pe net dictionarul,dar habar nu am cum se si pronunta corect
Am plecat sa o culc.

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Diana pe la 20,30 a cerut laptele,a baut un bibe mare si la ora 22 cand m-a lovit pe mine foamea,a venit cu mine in bucatarie si a mancat si ea mancare de ciuperci (cu smantana,marar si usturoi ) Si ieri a mancat.Si aseara de pe pizza (facuta dupa reteta proprie ) a ciugulit mai mult ciupercile.Tare mult ii plac.Cand a iesit de la gradinita a mai mancat si la mami o portie de pilaf de orez (orez+carne fiarta). Deci iar a mancat bine azi,asa ca i-am dat si ciocolata cand a cerut.
INGRID am vazut aseara filmul cu Diana ta,pai dupa cum povesteste ea,cine nu stie ar putea crede ca s-a distrat bine la gradinita Chiar asa a fost? Ai mai apucat sa le intrebi pe alea mai pe larg ce a mai facut acolo,sau te-ai enervat pe faza cu dormitul in fotoliu si dusa ai fost?
In seara asta am rasfoit una din enciclopedii,dar cand am ajuns la pagina cu teatrul ... a sarit ca vrea sa facem teatru si i-a adus pe Bau,ursuletz si Pinocchio.A ras cu lacrimi,ca am luat-o si pe engleza si mai ales cand s-a ajuns la concluzia ca pe Bau al ei il cheama de fapt ... Bau Cimpan .
Am plecat la culcare ca parca vad ca maine la 8 e sus deja.
Noapte buna!

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Buna dimineata ,nici azi nu bea nimeni cafea pe-aici?
Diana de dinainte de 8 e treaza si tot a venit la mine in pat sa ma roage sa ma trezesc A tot cantat la microfon,a facut pe educatoarea,dar se pare ca au fost cam indisciplinati azi "copiii ei",ca am auzit-o zicand la un moment dat "ma futizeaza copiii astia ..."
A facut iar doua castele unul din cuburile rosii,unul din cele natur.Si a zis ca vrea sa mergem la Clara.I-am explicat ca nu se poate ca ea e acum la Vinga cu bunicii si pe ei nu-i cunoastem Zice "NU STII CUM II CHEAMA? POATE-I CHEAMA BENJAMIN" Dupa aia a zis ca cele doua castele sunt Spania si ca acolo e Clara si mi-a aratat ca vine Clara la mine,mi-a "adus-o" in causul palmelor ca ieri pe soriceii aia invizibili
Eu ma apuc de acte acum.Afara e un soare cu dinti ... brrr nu-i de iesit la plimbare,poate mai incolo.

Mergi la inceput

Ca sa ii mai dau ocupatie,am zis sa i mai dau idei si sa construim din cuburi mobilier.Ea a zis ca face din cele rosii.Eu am facut din cele natur o masa,doua fotolii,o canapea si un dulap si cand ma uit ea facuse din cele rosii (mult mai putine cuburi) ceva ce seamana faorte mult cu ... "masa tacerii" a lu' Brancusi Dupa aia s-a apucat sa puna acoperisuri fotoliilor si canapelei facute de mine
Trebuie sa vad,poate o sa ii mai cumpar inca o cutie de cuburi din lemn dar din cele colorate frumos,desi sunt f.f. scumpe Dar astea chiar merita,si mie imi place (si imi placea) sa ma joc cu ele,darmite ei! Putem face casa de mini-papusi super din ele,ma refer la mobilierul aferent.Casa cu etaj ii fac eu un doi din niste cartoane Am vazut pe site-ul de unde comandai ultima oara si niste mini-papusele de lemn superbe ,as vrea sa ii iau setul mama-tata si cei doi copii.Numai bune ar fi,pe post de locatari.Si lemnul nu se strica,sunt cele mai de calitate jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Samantza de neintelegere in zona? sa va treaca.
Ufff, daca mai aud de kilograme, eu ............... Sunt jalnica, recunosc. Nu ma mai suport. Bine ca macar pe criza asta sunt gravida si am motiv sa nu-mi cumpar nimic! Drept pedeapsa cred. Ce e rau e ca in meniul meu de baza intra painea cu..........paine probabil. Muuuulta paine! De cand ne-am mutat, nu am reusit sa ne facem bucataria noastra. Si ca atare, bucataria e la parter unde sunt si animalele si unde stapana e mama mea. SI ea gateste saraca, pentru copii. Rareori apuc si eu la rand sa fac papica cum ne place noua! Asta este. Dar asa ash manca numai ciorba si mancare de legume! Si mor dupa orice mancare cu praz. Si la mama prazul e un non-sens........Borsul, idem. Numai: supa de cartofi, fasole si pui. Toate duuuuulci (neacrite). Eu ash face numai sofisticatzenii, dar asta presupune sa-i pasez pe pisoi in grija altcuiva.
Am avut asa o perioada dificila cu Ana! Cred ca s-a saturat si ea de noi. Ar mai vrea si alti copii in jur. De unde copii? Am dus-o ieri la socrela sa mai schimbe aerul si s-o mai scoata bunicii in parc. Dar abia am lasat-o ca plangea dupa noi.Nu mai spun ca incerc s-o fac sa doarma singura noaptea. SI e circ! 2 nopti nedormite la mine, ca in a 3-a noapte sa strice Radu tot ce reusisem eu. Are si Ana mea o imaginatie fffff bogata. Imi povestea ea ca ii e frica de un strain, care intra in curte. EU ii tot spuneam de caini, ea imi spunea: "SI daca se urca pe scara pe casa?" EU: "Pai nu e tati acasa?" Ana: "SI-l loveste cu lopata, nu?" Alta gaselnita sunt "istraterestrii". " Daca vin istraterestrii de pe luna si coboara in pod?" Si tot ea "Daca coboara in pod ii mananca soriceii" Astea-s filozofii de la ora 2,3,4 noaptea. Greu! Si asta tocmai cand se pare ca a mai scapat Razvi de ceva dureri si se scoala mai rar noaptea.
Moni, deci tu o trimiti pe Diana in iunie? Ca pana la urma cred ca iunie va fi si la ai mei. Nu stiu inca exact data. Dar eu sigur nu voi fi cu ei! Ai mei cu copiii,iar Radu sa-i duca si sa-i aduca, sa nu faca tatal meu atata drum cu copiii in masina (Radu are experienta mai mare la condus pe distante lungi, iar cand esti cu copiii, nu-ti prea permiti sa mergi agale).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Diana mea s-a perfectionat in construit castele.Azi chiar m-a uimit cu asta:http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-21/16:59:37
Abia am dezlipit-o de cuburi acum sa o pot trimite la mami pana diseara,cand vine inapoi.Nu o las sa doarma la ei,ca sa nu o loveasca cumva noaptea prin somn cum se tot zbenguie.
BRANDUSA Diana va fi la gradinita pana in 13 iunie,asa ca sper sa faca rost de bilete in a doua parte a lunii iunie.Daca merge precis voi merge si eu macar in WE,asa ca o sa ma benoclez si dupa ai tai
Lasa ca daca vine caldura poate mai iesiti la plimbari ... nu aveti copii prin vecini?

Mergi la inceput

BRANDUSA figura mare Ana cu istraterestrii ei A mea are ce are cu fantomele acum,ca i-am zis eu odata cand nu voia sa se culce nicicum, ca vin la miezul noptii si de-atunci de fiecare data cand simte ea ca e tarziu, ma intreaba ca vin fantomele? Da' nu pare prea tematoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni,din pacate, eu nici gand sa pot merge la o asemenea distanta tocmai in iunie. Pe asta mic din burtica nu prea-l plimb. De cand sunt gravida n-am iesit din Bucuresti (ma rog, daca pun la socoteala faptul ca stau la "tzara" practic traiesc in afara Bucurestiului). Singura iesire planificata e la o nunta la Braila pe 2 mai. In rest, musai aproape de casa, spital, etc. Si probabil dupa jumatea lui iunie la pat. Sa vad ce mi-o mai spune si ecografia de peste nici 2 saptamani (pe 30 Martie). CA sarcina e cu probleme, stiu deja. Macar sa nu mai fie chiar placenta previa, ca atunci mi-e ca ma pune doctorita la pat de cum vede. Eu sper sa fie ok. N-am spus multa vreme ca-s gravida, fiindca am si sangerat la inceput aproape o luna. Cand ma gandesc ca cel putin la inceput aveam placenta previa si pe operatie, ma ia groaza. Ser sa fi "urcat" intre timp si bebele sa fie bine (ce sex are, prea putin mai conteaza).
Cat despre vecini? Nu avem vecini! Avem caini,pisici in curte, fazani, iepuri si prepelite in afara curtii, dar copii nu. Asta este. O sa mearga la gradi si va fi mai bine. Diana e o artista la castele, vad eu! Fain de tot.
Daniela, cand povestesti de ai tai cei mici parca ii vad pe ai mei! Pana si prin faza aia cu TV-ul deloc, trec si eu periodic! Realitatea e ca desnele animate, chiar neviolente, le exita neuronii putin cam tare! SI de aici apar "ideile". O vad eu pe Ana cum se uita.........uita de orice in jur, atat e de concentrata

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput