PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am revenit cum zisei,chiar daca mai tarzior asa,ca abia dupa ora 20 am ajuns acasa.De la birou am mers direct in Real si am avut noroc sa gasesc la oferta bouncer Chicco din ala usor Dupa ce preturi am vazut la modelul ala pe niste site-uri, se pare ca am castigat la afacere 100 de lei ,asta fara sa mai pun transportul daca il comandam de pe net.E asta:http://www.shopmania.ro/magazin~online-mobila~produs-balansoar-chicco-cu-jucarii-fruit-0-9-kg~p-5537292.html Nu prea sunt incantata de culorile turcoaz deschis + galben,dar merge ... Oricum am fost inspirata ca m-am dus acum,ca o singura data am mai fost in Real de cand s-a deschis.Au cate ceva interesant in materie de reduceri.De exempu chiloti-parasuta comozi de stat in casa,sa imi incapa toate alea in crestere Mi-am luat un set bej de s-a oripilat husbandu' din dotare cand i-a vazut ,cu toate ca am luat doar marime L si nu XXXL. Am vazut si un singur lucru super dragut in materie de haine,o rochie sexoasa de gravide ,dar cand am vazut ca-i 100 de lei am fugit mancand pamantul.Pentru ca sa o port maxim o luna-doua mai bine imi iau ultimul jaf de rochie de la en-gros .
Am dat o raita si pe la jucarii,dar nimic interesant.Adica ce era interesant era extrem de scump.Am vazut cuburi colorate 85 de bucati la 50 de lei,iar astea rosu + natur cum are Diana pe care eu le luasem acum un an parca la 35 de lei erau acolo 50 de lei.
Am mai vazut ceva ce i-ar placea,cap din ala de papusa pe care sa il coafezi si machiezi,dar decat sa dau 200 de lei pe aia,mai bine ma las eu mazgalita pe moaca si scarmanata in cap Ca are cu ce ... Si are si papusi cu par ,asa ca n-are decat sa se ocupe de alea.De fapt am si sacrificat fatza papusii Ana pentru machiat si parul papusii Giulia pentru coafat ...
Ca sa nu vin cu mana goala la ea,i-am luat de la Jsko sau cum ii zice,o trusa de coafat cu o perie si multe agrafe,cleme si elastice.Nu ca n-ar avea destule,dar de-astea stiam sigur ca se si bucura si se ocupa de ele.Ca deja face si schimb de agrafe cu prietena ei de la gradinita
Si le-a si pus aproape pe toate in par imediat si cand am auzit-o ce planuri areeee ... Vine sa imi arate opera si zice: " II SUPEL AICEA FLEZA! O SA DOLM ASA!"

Ma gandeam acum la bouncer,cica greutate maxima 9 kg = cca 6 luni Si Diana mea avea 8 kg la un an Nu degeaba a incaput in asa ceva pana hat tarziiiu!

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu mi-am lasat copilul in camera sa se joace si am venit la comp sa mai trag o pipa. Azi la ora 18 s-a trezit, peste vreo jumatate de ora o pun in pat.
Anda, ce ma bucur ca mai dai vesti despre tine, chiar mi-era dor sa te citesc. Ai dreptate cu poreclele, ce sa mai spun ca eu vorbeam despre Diana cam asa: ma duc sa-mi hranesc animalul...bine, niciodata de fata cu ea, dar ma amuza, na. Spor la invatat si mai spune cand ai timp ce face Mark.
Moni, imi pare rau de colega ta, condoleante!
Daca ma intrebi de cartea aia din film, e vorba de "Povestile bardului Beeadle", sper ca asa se scrie, nu ma mai duc sa verific. Este o culegere de povesti adunate de scriitoarea lui Harry Potter. Nu sunt chiar pt copii, dar fiica-mea e fascinata de ele, mai ales de una cu Moartea si cei trei frati. Cam lugubra..
Azi i-a mai scos sotul la imprimanta niste foi de colorat, l-a desenat tare dragutz pe Bambi. Pana la urma culorile alea pensula sunt de folos, imi plac si mie si ei.
Intrebam de castelul Dianei tale, pt ca era prea perfect ca sa zic asa, ma gandeam ca a avut de undeva inspiratie, acum imi dau seama ca vede numai blocuri inalte prin zona.
Ce are bunica Danielei?
Am mai pus un film azi, e ultimul pe dropul respectiv ca nu mai am loc. Diana a adunat casute de melci, mai sa se bata cu o vecina (tot de 3 ani) pe ele...a fost tragedie greaca in parc. Asa ca am filmat-o cum povestea...
Maine iar avem musafiri, poimaine mergem la fratele meu, ca pleaca nevasta-sa la Bucuresti pt vreo 6 luni, ea e judecator si a obtinut transferul de la un orasel de langa Timisoara la capitala, iar de acolo vine inapoi la Timisoara. O aiureala mai mare n-am pomenit, nu se putea direct? Un sistem...penal.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID pai da evident ca am uitat sa o sun pe Daniela ,adica atunci cand mi-am amintit la birou n-am vrut sa o sun ca poate dormea cu strumfii,dupa aia m-am luat cu lucrul,cu plimbarile pana la ore tarzii ...
Ai dreptate ca si mie mi s-a parut prea perfect castelul ala facut de Diana,dar eu nu atat de inaltime m-am mirat,cat la cum a asezat de simetric cuburile.Nu mi-a venit sa cred.Azi miracol ca nu le-a scos din cutie ... nu de alta dar de cum a intrat pe usa s-a aruncat si a despachetat bouncer-ul Si ca sa il scap pe-ala (deja desfacea si pungile ),am scos repede cadoul cu agrafe
Mai dar ce povesti morbide cu Moartea ii citesti tu Dianei Eu si Fetita cu chibrituri abia ma indur sa i-o citesc si asta doar cand ma roaga insistent ea si nu reusesc sa ii abat atentia de la ea.
O sa ma uit la film,numai sa se dezlipeasca odata husbandu' de TV,ca nu aud nimic de el

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Melci??? Unde se gasesc cochilii d-alea de la melci vii? Prin parcuri?? Ca daca da, il trimit un-doi pe husband cu Diana cu tot sa caute si ei! Nu de alta da' eu nu pun mana Dar Diana mea e lesinata dupa melci!!!

Am fugit sa o culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

Eu acum chiar ca nu-mi mai vad capul de cate am de facut si fara nici pic de ajutor
Mamaie este in spital si desi este batrana tot imi pare rau pentru ea. este foarte bolnava. Nu stim ce o sa mai fie. Din pacate are de toate dar in special din cauza diabetului si a faptului ca nu mai circula bine sangele exista posibilitatea sa-i fie taiat un picior. Este ingrozitor si pentru noi dar mai ales pentru ea. Este si o persoana dificila. Asta vara a avut piciorul rupt si i l-au bagat in gips, ar fi trebuit sa stea asa o luna dar vai!!! N-a putut rezista nici o saptamana(timp in care trecea de la o stare la alta, era cumplita si exterminatoare) si dupa aceea s-a bagat in cada l-a innmuiat si si-a taiat gipsul cu un patent. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa fie fara un picior. Oricum ea a spus ca nu accepta operatia! Aflam mai multe maine dupa niste analize.
Nu stiu ce sa mai zic...ne gandim de acum si la ce este mai rau. Imi pare tare rau, asa cum era ea ii iubea pe copii si ma ajuta cum putea.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Copii sunt bine. mai mucilesc si tusesc un pic dar se pare ca scapam si de data asta. Am inceput sa le dau Broncho-Vaxom(doctorul nostru zice ca-i apa de ploaie dar sa le dau daca tot le-am cumparat).
Reusim sa ne mai si jucam impreuna pe langa multele treburi ce le am de facut(mancare, rufe, curatenie..) Plus ca trebuie sa facem piata impreuna(aici profit si facem si plimbarea tot odata)
Sper sa se indrepte odata vremea sa stam si noi mai mult pe afara.
Am gasit o metoda extrema de al potoli pe rares. Mi-am pus o scobitoare dupa ureche si de cate ori face ceva nelalocul lui il amenint ca-l intep. Imi pare rau pentru el dar chiar nu se mai putea, vrea sa se catzere pe usa de la aragaz sa vada ce am eu in oale pe acolo(aragazul mergand), se agatza de rastelul de vase de la chiuveta, se catzara pe mobila, o bate pe Ioana(asta o sa vi se para chiar culmea dar s-a creat un fel de cerc vicios, rares o atinge pe ea, ea incepe sa tipe, il incita si de acolo pentru el este un fel de joaca in care el o learga sa o ciupeasca sau sa o traga de par sau sa o plezneasca iar ea fuge si urla cat poate la mine. Am observat ca domnisoara chiar s-a invatat sa procedeze asa si acum decate ori rares vine la ea, chiar si banal tot face scandal si urla cat poate. i-am spus ca o intep si pe ea daca mai face asa degeaba. Cred ca tin minte de intepaturile de la injectii ca vad ca fac treaba buna asa. Imediat se potolesc. Deja nu mai puteam, ii aveam in cap, faceau ce voiau si puteam eu sa le spun de mii de ori ca nu prea ma ascultau(mai ales rares) asa macar bine ca stiu ca le este frica de ceva.
In seara asta chiar au reusit sa se joace amandoi in aceeasi camera fara sa se deranjeze unul pe altul. Le-am dar fiecaruia cate un puzzle si pe rares il pazeam cu scobitoarea ca el tot voia sa mearga sa o deranjeze pe Ioana ca de obicei. sa vedeti ce viteza lua inapoi la locul lui cand duceam mana spre ureche(asta-i locul unde tin scobitoarea salvatoare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marchplayer
In seara asta chiar au reusit sa se joace amandoi in aceeasi camera fara sa se deranjeze unul pe altul. Le-am dar fiecaruia cate un puzzle si pe rares il pazeam cu scobitoarea ca el tot voia sa mearga sa o deranjeze pe Ioana ca de obicei. sa vedeti ce viteza lua inapoi la locul lui cand duceam mana spre ureche(asta-i locul unde tin scobitoarea salvatoare)

Doamne ,parca te si vad !!!! Eu faza asta cu scobitoarea am aplicat-o de proba cand avea Diana vreun an parca Si voia sa puna mana pe Pc in spate ...
Imi pare rau ca e asa de rau mamaie a voastra saraca .

Mergi la inceput

Hello gagici,ce faceti,dormiti de-amiaza cu strumfii?
Ca eu am o zi ...
Mi-am pus acum niste suc de pere si vreau sa respir 10 minute macar,pana-s iesiti astia - am trimis-o pe madam sa scoata niste bani de la banca,ca numai de asta nu ma am timp.
Azi nici macar nu am apucat sa deschid programul de contabilitate!!! Jumate de timp am lucrat in locul colegei - rezervari de bilete de avion,asigurari medicale,adeverinte,telefoane,faxuri,etc. Printre picatele am reusit sa termin si notele la bilant si cand sa zic ca gata totul e roz,imi vin astia ca preluam un contract de leasing de masina de la o alta firma.Alt morman de hartoage de pegatit si telefoane de dat Nu mai zic ca taman acum facem si evaluare pentru un credit,alte telefoane,alte dosare
Pe la 15,30 sper sa reusesc sa plec ca mai am si de umblat in intersul firmei.Si dupa masa vreau sa merg si pana la capela.Iar maine la amiaza si la inmormantare.
Pana la ora 11 nici nu am apucat sa mananc,am baut doar suc natural in viteza.Pe la 11 au sosit cu pizza,am fost si eu in sectie cu gasca la "chef",dar prajiturile mi le-am adus in birou ca nu aveam timp de stat.Urla muzica in sectie,e de coma,au pus muzica pop ulara,muzica de petrecere,parca si ceva manele
M-am intrerupt din mesaj ca a venit unul si trebuia sa ii platesc ceva.Cand deschid casa de bani - nu-i folia cu Ron - ii Caut de bezmetica printre celellalte folii cu parale,nimic .In final,caut in poseta ... evident ca ii pusesem acolo Am mai patit asa,ca mai am acolo si alta folie cu banii de taxi.Clar ca imi trebuie oleak de odihna la cerebel.Asta dupa ce termin de compus o hotarare AGA
Ma apuc si de aia

Mergi la inceput

SEARA BUNA.

N-a mai mers smecheria cu scobitoarea. Azi s-a urlat pe geam de vreo 10 ori si tot de atatea ori l-am dat jos, l-am tot amenintat cu scobitoarea si nici nu ma baga in seama, nu i se mai parea fun, intr-un final l-am si intepat putin. Degeaba!!!! Cred ca si daca l-as intepa foarte tare tot degeaba ar fi. Nu stiu ce sa ma mai fac mai cu el. este de nepotolit. Din acest motiv am avut o zi alandala.
Dimineata le-am facut taitei cu lapte si mar copt cu scortisoara, m-am chinuit atat si ei mi-au dat flit, n-au prea mancat. la pranz aveam ciorbita si ceva carnita cu sos, nici din aia n-au mancat decat asa ca sa murdarim vasele. Acum seara au venit fetele si de fericire sau de foame au bagat amandoi cate o farfuriuta de mazare cu pui.
Acum se joaca fericiti. le-am scos niste masinute din ascunzatoare si sunt ca niste jucarii noi. Plus ca le-am mai pus baterii pe la unele ce stateau de bibelouri prin casa.
Acum ma pun sa comand si eu pe ookee pensule din alea. Am mai incercat de cateva ori dar am fost intrerupta. Am vazut ca au si ceva vopsea pentru oua interesanta. Vreau sa vopsesc ouale impreuna cu Ioana anul asta, si anul trecut m-a ajutat putin. Ma uit si eu prin jocurile alea Geomag, poate gasesc ceva interesant.
Din pacate am mai primit o veste proasta azi. Robert vine acasa tocmai in mai, nu are cine sa-l schimbe acum. pe de-o parte este bine ca va sta vara acasa, pe de alta parte mi-e asa de dooor de el. partea interesanta este ca va veni la varna cu vaporul si o sa trag o fuga pana in Bulgaria daca o sa am cu cine lasa copii o zi! Pe ei nu-i pot lua ca nu le-am facut pasaport
N-am auzit de povestile ce le citesti tu Ingrid. Nici eu nu citesc povesti horror si asa lupul haleste iezii si capra se razbuna aruncandu-l si pe el in foc(Capra cu trei iezi), tatii isi gonesc copii de acasa(Hansel si Gretel, fata babei si fata mosului), mamele sunt vitrege(Cenusareasa, Alba ca zapada), bebelusii sunt ingropati de vii(Doi feti cu stea in frunte).
Ultimile povesti achizitionate sunt Alice in tara minunilor si Vrajitorul din Oz. Prima ii place mai mult decat a doua. Alice mie nu-mi place, niciodata nu mi-a placut, culmea este ca-i o carte fara poze prea multe si alea care sunt sunt alb-negru dar ea ma tot pune sa-i citesc, nici macar nu stiu cat intelege ca mai sunt si dialogurile alea interioare si dedublare a personajului...Oz imi place mie mai mult dar cartea care am cumparato are poze, este frumoasa dar povestea este asa de ciopartita de nu pricepi nimic. trebuie sa iau poveste completa si abia atunci I-o citesc.
Bla-bla-bla. vorbesc si eu ca o mopara stricata, mai opriti-ma.

Mergi la inceput

Buna seara.Eu acum m-am trezit Cred ca daca nu ma trezea sotzu',dormeam pana dimineata Sunt cam ametita de cap deci.Dupa ce m-am intors de la capela a luat-o mami pe Diana sa doarma la ei,deci aici e liniste.Oricum a fost cumintica azi,a tot lipit niste abtibilde si n-a imprastiat prin casa decat agrafe de par,ceva reviste si cateva papusi.
Am uitat sa va spun ca am renuntat sa o mai ducem la ala la kineto la gramada.Am gasit un tip particular care vine acasa si va face cu ea sedinte de cate jumatate de ora.Marti incepe cu el.
DANIELA nu te opri ca ma distrez bine.Tare imi place de Rares ce brici e,de fapt se vede si in filmulete cata energie are,nu degeaba se delecteaza si Diana cu el .
Despre Alice si Vrajitorul din Oz - le am pe am amandoua de la editura Rao colectia Junior - mai am si Gulliver si Robinson Crusoe tot de la ei.Toate frumos colorate ,dar sunt destul de lungi si detaliate.Mie imi place mult Alice pentru ca era una din cartile preferate de cand eram mica - e ferfenita cartea mea veche de atata citit si rascitit.De Vrajitor am auzit pentru prima oara doar la orele de engleza, ca era o lectie cu un fragment din poveste.Deci povestea intreaga am citit-o in premiera doar dupa ce i-am luat cartea Dianei si nu ma simt asa legata afectiv de ea , ca si de cea cu Alice,dar am luat-o stiind ca e o carte celebra pentru copii.Cartile pe care le indragesc de mici,vor ramane niste amintiri foarte frumoase pentru ei mai ales daca au si multe poze Pana acum Dianei ii plac amandoua vad,dar nu ceva exagerat.Adica are rabdare sa le asculte chiar cand deraiaza rau de la logica povestile respective
Chiar voiam sa va zic si eu ceva de povesti.Trimit o tura intai.

Mergi la inceput