PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-24/22:34:39
In final i-a ramas un acoperis pe care nu il mai putea pune nicaieri,ca era plin de acoperisuri si nu-l putea pune peste ele.Asa ca a schimbat repede modelul,initial era ceva mai simetric castelul.Inca nu mi-am revenit din surpriza! Si atat de inalt si aproape simetric,doua premiere in aceeasi zi

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am culcat-o pe Diana si ne-am pus eu cu sotul la un serial. Abia am reusit s-o dezlipesc de carti, parca a intrat strechea in ea, toata ziua le scoate si incepe si le rasfoieste pe rand, povestind. Daca intru in camera, imi spune sa ies, ca rad..i-am promis ca nu rad, ea: dar tata rade! Pai sigur ca rade cand o aude ce scoate pe gura.
Moni, zona palpitanta au ba, cert e ca nu ne plictisim deloc. Daca am avea si loc de parcare, ar fi beton. Astia de dimineatza umplu toata strada, de trebuie sa vizitam strazile vecine sa ne punem masina. Dar avem clinica langa, de ma apuca vreodata dorul de un copil, numai trec drumul.
Nu stiu ce am avut ieri, durerea de cap a fost asa intensa ca m-a apucat greata, iar ciocolata aia a pus capacul final. Nu mai vreau sa-mi amintesc...
Ai filmul cu Harap Alb? De unde l-ai luat? A tinut minte Diana ca era vorba de urs si imparat (feciorul de imparat)... E curajoasa fiica-ta, dar sper sa nu vada unul liber vreodata langa ea, am tot vizionat atacuri cu ursi, pana si rechinii imi par mai inofensivi. Mai ales ca alearga cu 50km/h...
Ma uit acum sa vad ce castel a construit Diana.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Gata a adormit,era sa adorm si eu.
INGRID dar de ce n-o filmezi , ca parca vad ce "lecturat" trage.Inventeaza povesti,nu? Mai filmul Harap alb il am cred de la Dana Ene,mai am tot de la ea multe dupa povesti romanesti.
Ma bucur ca a stat Diana atenta la toata povestea cu Harap Alb cu toate ca e lunga si a vazut si filmul.Chiar mi-a zis ca vrea sa i-l mai pun.I-am promis ca maine,pentru ca maine oricum vine acasa,mami merge in Ungaria,deci nu o mai ia la ea.
Eu am cam evitat pana acum sa ii citesc astea romanesti clasice pentru ca mi se par greoaie avand multe arhaisme si trebuie sa ma tot intrerup sa ii traduc cuvant dupa cuvant ce inseamna Obositor.Si eu zic ca oricum nu are cum sa le retina dupa o singura citire,deci data urmatoare i le traduc iar si iar.Ca pana sa apuc sa ii citesc iar povestea,intre timp pot trece saptamani,ca tot alte povesti avem in fiecare seara.Azi m-a intrebat ca ce-i aia "sfanta Duminca" si mi-a zis ca si in povestea de ieri (Fata babei si fata mosneagului) era personajul Mai am de scos pe post de surpriza Sarea din bucate.Dar azi a vazut si Zana zorilor pe coperta asteia si o vrea si pe aia

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID apropo de intrebarea ca daca a vazut undeva modelul ala,nici vorba,nu avea unde ... Si mie partea aia mi-a placut cel mai mult,pacat ca a refacut la final acoperisul si nu mai era asa simetric.Deci eu zic ca n-a facut inspirata dupa vreun model,pentru ca nu se pricepe.Ieri chiar s-a pus sa construiasca si ea - cum a construit Diana ta mai demult - un castel model dupa cel desenat pe cutie si nu prea ii iesea,imi tot cerea ajutorul si daca eu ii aratam cum se pune,ea ca nu si nu si tot cum voia ea punea.A iesit cat de cat asemanator,dar nu dupa model,ca nu l-a respectat,deci nu prea "vede" inca sa faca fix dupa model.De-aia m-am mirat taaare mult azi cand am vazut ce idee a avut! Si sigur la gradinita nu au cuburi din astea sa se fi inspirat.Eu i-am sugerat zilele trecute doar sa faca unul inalt (sa stea ocupata cat mai mult ),dar nu ma asteptam deloc sa fie si simetric,avand in vedere modelele create de ea anterior.
Chiar am vazut ca si Deea i-a cumparat cuburi din astea Dariei de ziua numelui.
Mama mia iar e 12,dau o raita pe la presa si pe softedia forum si la nani cu mine.Noapte buna! Daca nu imi mai amintesc ceva intre timp ... Ca de la birou,n-am nici timp,merge si greu netul de abia intru si sunt si italienii in zona.Si mandra aia sta si saptamana viitoare

Mergi la inceput

Na, ca am venit la ceas de seara. Azi am fost privata de laptop, l-a luat sotul la servici pt ceva update-uri, cand a venit acasa eu dormeam, apoi musafiri, baia si somnul Dianei, unde sa mai apuc sa intru?
Am bagat niste poze cu 2 dintre desenele ei, primul e facut cu culori delicate, pastel, in poza abia se vede, al doilea intai l-a colorat cu creioane obisnuite si apoi cu cele primite azi, pensule, mi-a placut ca a ales sa coloreze soarele albastru si norul mov. Porcul e si cu roz si cu portocaliu-galben..le-a combinat.
Moni, te-am intrebat daca a vazut Diana undeva cladiri inalte, ca sunt foarte reusite. Are imaginatie, bravo ei!
Cu povestile, azi mi-a cerut Piparus-Petru, si am avut de dat multe explicatii la cuvinte ca: dascal, Sanilie (Sfantul Ilie), grof etc. Dar asa isi imbogateste vocabularul, nu crezi?
I-am dat foarfeca, 2 ore nu s-a miscat de pe scaun si a taiat intruna hartie colorata. Pana n-a taiat vreo 6 foi bucatele si a lipit cateva: uite mama un patrat, uite mama o broscuta ce sta in picioare , uite mama un trapez...nu s-a lasat. Acum nu mai are ce taia maine...iar eu m-am ales cu un cosulet plin cu bucati de hartie. Asta sa fie tot baiul, era fericita.
A dormit abia la 12 noaptea, chiar sunt nervoasa, de regula la 22 e gata, azi nu stiu ce a avut. Intram mai repede, dar n-am putut.
Maine poate am mai mult timp sa stau pe net, zic poate, ca as vrea s-o trimit la servici cu tata-su.
O noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Eu mi-am baut cafeaua si ma apuc sa-i fac ceva de mancare Dianei. Fructe cu biscuiti. Voi ce le mai dati dimineata copiilor, ca am ramas in pana de idei...
Trebuie sa fac si curat, iar s-au strans sub pat ghemotoace de praf de la masinile de pe strada, zilele trecute am aspirat, acum iarasi e mizerie.
Aici e rece, astept sa se mai incalzeasca si o scot afara la aer. Ca ieri am stat in casa cu ea, iar era calda, n-am putut sa-i iau temperatura, spre seara nu mai avea nimic, nu stiu ce a avut.
Intru mai tarziu.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ceau fetele,eu n-am timp de scris momentan.
Cu nicio ora in urma a murit tatal colegei mele.Numai ce-a fugit in spital ca au anuntat-o sa vina urgent ca e pus pe aparate,nu stiu daca l-a mai prins viu.Marti pe la 10 a facut atac cerebral si nu si-a mai putut misca picioarele,era singur acasa si n-a dat telefon la nimeni sa anunte .L-a gasit colega-mea pe la 17 stand intr-un fotoliu.Dar era constient,isi misca mainile,vorbea inca, ieri ii facusera tomografie,ne asteptam sa isi revina.Si acum poftim
Sunt cu o groaza de probleme de rezolvat si in birou si pe drumuri,acum trebuie sa ma ocup si sa comand coroana ,sa vad unde si cand o ducem etc.
INGRID ma uit in drop diseara
si la restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetelor,

Hai ca reapar si eu dupa nu stiu cata vreme, lipsa de timp etc.
Am citit din urma si tareeeee m-am necajit.
Vad ca Deea nu mai scrie si nici alte fete.
Eu propun urmatoarea chestie: haideti sa ne reunim si sa lasam neintelegerile in urma. Pana la urma si cei mai buni prieteni se mai cearta insa reusesc sa depaseasca supararile. Asa ca, fetelor, daca cititi ce scriu eu, haideti inapoi si haideti sa lasam neintelegerile deoparte. Si mai propun sa fim tolerante si sa ne acceptam unele pe altele, cu defecte si calitati, ca de aia am creat un grup, nu?
Si eu ii zic lui Mark maimuta urlatoare cand il apuca zapacelile, ii mai spun raton turbat, purcel si multe alte chestii, asa ca fiecare mamica vorbeste cu puiul ei cum i se pare mai bine, nu are rost sa stam sa criticam postarile care nu ne plac. Sunt unele mamici care raman socate cand ma aud vorbind asa cu fi-miu, ei si ce? Ii spun cum vreau eu si lui ii place, noi oricum suntem toti cate un animal in fiecare zi, ca asa vrea fi-miu, animalele sunt minunate si noi toti le iubim, in familia noastra, si nu mi se pare aiurea sa ne numim copiii la fel, na, o zice o iubitoare de animale.
Asa ca, uite ce propun io: haideti sa scriem ca si inainte si sa trecem peste suparari, ce ziceti?
Sper ca ati inteles ca a vrut sa zica neuronul meu obosit asa ca nu mai mai lungesc, uite o si un de la noi si haideti inapoi.
In rest, noi suntem bine, crestem, totul e ok.
Sper sa mai reusesc sa revin, momentan nu imi vad capul.
si o zi frumoasa.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Hai ca intru rapid ca am facut o pauza de cafea.Sper sa nu ma intrerupa iar telefoanele sau sa dea buzna iar vreunul
Ieri seara m-am enervat ca a venit o scrisoare de la tembelii de la CAS ca ar avea husbandu' de plata o suma de suma, ca cica nu si-ar fi platit contributiile (ca independent ca aveam AF) din 2001 Asa ca m-am pus si am scotocit dupa toate chitantele,noroc ca-s d-aia care tin toate hartoagele si erau frumos la locul lor in biblioraft,in ordine.Pe urma alte hartoage ca a fost 2 ani in CIC,asa ca azi umbla de bezmentic pe la finante,primarie,Cas etc. Te pun dobitocii astia pe drumuri ... imi vine sa impusc toate dobitoacele care lucreaza la stat,ca "lucreaza" fix de pomana Ce evidenta curului (pardon de expresie ) pot avea nu stiu
ANDA cum stai cu invatatul? Cand ai examenele ? chiar m-am gandit zilele astea la tine,ca in perioada asta trebuia sa veniti in Ro si ne puteam vedea
De fete care nu scriu: sper sa revina Deea din suparare ,acum e si ocupata rau ca in WE merge la alt targ.Daniela e si ea varza ca ieri chiar imi zicea ca au dus-o pe mamaie de urgenta la spital si nu stia de ce sa se apuce singura fiind cu cei doi care erau ... calare pe birou la PC . Sper sa fie bine si sa isi revina mamaie,poate apuc sa o sun azi.Denisa nici nu mai stiu,saptamana asta a plecat pe litoral,sau cea urmatoare pleaca??? M-am pierdut de tot

Mergi la inceput

Am revenit ca mai voiam sa zic ceva si a trebuit sa ma intrerup.Ba bilete de voie,ba adeverinte,ba organizat intalniri de afaceri,ba trimis faxuri ... Nasol e fara secretara,m-am invatat prea bine Mi-am adus si un pahar de pepsi pe post de a doua cafea si pana-s macaronii la masa,iau si eu o pauza ... desi in 15 minute iar trebuie sa apara in zona un personaj la o intalnire .
Au cumparat o gramada de sucuri,bere,prajituri,au dat comanda si la pizza pentru toti angajatii ... pe maine.Pe post de chef de Paste se pare.
INGRID am aruncat un ochi in drop ,dar nu pot lasa comenturi de le birou si nici nu am auzit bine filmul ca n-am boxe,se aude pe sub masa pe undeva Dar ma mai uit oricum diseara cu Diana.Vreau sa iti zic ca a colorat super Diana ta !!! Imi place ca a folosit foarte multe culori in acelasi desen.Si porcul ala e beton asa galben portocaliu si doar capul si picioarele roz .
Fain ca s-a distrat cu foarfeca aia,era de asteptat.Ma mir ca nu i-ai luat pana acum si ei.Ca sa nu se tunda ? Chiar am vazut ce i-a mai crescut parul!!! Si la a mea a crescut, dar fiind ondulat nu se prea vede asa tare asta,doar daca il mai intind cu piaptanul.
Ciudate povesti avesti voi pe-acolo ,ce carti i-ai mai cumparat? N-ai amintit niciun titlu,ia baga!
Daca a vazut Diana mea cladiri inalte ca sa se inspire? Pai cum nu ,blocul lui mami e de 10 etaje,al nostru de 8
Na ca iar vine careva Taman acum cand aveam limbaritza Poate mai revin ...

Mergi la inceput