PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Liniste si pace aici, mai sa auzi musca bazaind.
Moni, am vazut desenele, cel mai reusit mi s-a parut morcovul! Sa nu razi, dar e tare misto facut. Si omida, la care fiica-mea a intrebat: e o rama? A trebuit sa-i explic diferenta...
Am vazut si ce a desenat Daria ...ce scoate fata aia din ea, mostenire genetica sau a prins de la mami ei, nu stiu, dar e extraordinar.
Pe mine m-a apucat o durere de cap, am luat o pastila, dar tot asa ma doare, pana maine sper sa imi treaca.
Daniela, am vazut ca intrebai in paginile anterioare de filmatul Dianei la baie, ti-a raspuns Moni in locul meu, incercam sa filmez coloana, nu mi-a iesit. Cum se mai simt copiii, mai sunt raciti?
Maine vin si produsele de la ookee, ii dau Dianei foarfeca si creioanele-pensula, pastrez Geomag-ul pt Paste. Ma tot gandesc ce sa-i mai cumpar, de jocuri e plina, carti a primit o gramada chiar acum...
Ma duc la culcare, nu mi-e bine deloc. Noapte buna!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ingrid ai promis ca mai pui si ceva poze.Sper ca ne pui si cu ce-a colorat Diana.Am vazut si eu azi ce-a desenat Daria ,gasca aia e super si foca ,ce mai, are talent cu carul! Nu se compara cu omida Dianei mele
Eu m-am simtit groaznic azi,azi noapte la ora 3 nu reusisem sa adorm,ma durea capul mai ales in frunte,eram si infundata la nas si asa am fost azi toata ziulica Daca Diana tot a mers de la gradi direct la mami,mi-a dat prin cap si l-am prostit pe husband sa mergem in Carreffour.Nu va zic,ca fix cum am intrat,asa am iesit,n-am cumparat absolut nimic. Lampi cum voiam,nici poveste,balansoar(bouncer) de bebe era doar un singur model si electronic,mi s-a parut tare masiv fata de modelul simplu si usor ce l-am avut la Diana,asa ca am zis pas.Ne-am bagat doar la libraria din zona si i-am luat trei carti de povesti Dianei - ca i le-am promis.Sunt din cele model A4 dar subtiri,una Fata babei si fata mosneagului,Harap Alb si Sarea in bucate.Pe alte carti din colectia asta Diana a tot vazut reclame pe ultima pagina,a facut "recensamantul" la ce povesti are si ce nu are si ... cum astea nu le avea,le-a comandat I-am dat acum seara doar una,pe post de surpriza si ... mi-a scos ochii ca ... i le-am promis si le vrea si pe celelalte . Pai eu voiam sa i le dau tot pe rand si asa o sa si fac
Dupa ce ca ma simteam asa de nasol, la birou m-a pus gaia sa citesc iar la subiectul ala ... si cand am vazut deja poze cu rochita pe care i-a comandat-o Emmei pentru ... mi-au ramas si imbucaturile in gat,ca ma apucasem sa mananc . Cred ca de-aia am si vrut sa ies din casa,sa nu ma mai gandesc.Dar la Carrefour era o atmosfera efectiv de sfarsit de lume: parcarea imensa goala 80% , din 40 case de marcat,functionau 5 ... batea vantul efectiv.La fel prin magazinele din galerii,nu mai zic in Bricostore.Cand mai vad si in jurul blocului toate spatiile comerciale goale de vreo luna-doua , cu banere imense "de inchiriat" ... Macar in locul magazinului cu pantofi ,vad ca au bagat agentie loto,e aproape gata.Acum stau chiar "deasupra banilor": cu trei banci si o agentie loto dedesubt Vai si-amar.Se vede criza cu ochiul liber,ca sa zic asa.
Diana a sosit acasa abia pe la 21 si s-a aruncat iar direct pe cuburile de lemn.Azi a zis ca face un castel inalt pentru fantome si ala care suge sangele,vampirul ... ca ei ii place de ala,ca s-a uitat la el.Nu l-a uitat vad pe tipul ala imbracat in vampir de la Bran ... A fost chiar interesant castelul,inaaalt ,dar cam instabil si pe cand ma gandeam sa il fotografiez,tronc ... s-a daramat,spre supararea Dianei . S-a pus si pe mazgalit,i-am zis a faca o printesa cu rochie lunga,a facut saraca o "printesa" mica si obeza, de chiar si ea a strambat din nas la final si a zis ca .. e larga fusta si cade de pe ea Avea si niste ochi imensi de extraterestra

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai o saptamana si aflu (sper) ce e bebe.Azi m-am programat totusi si la un eco mai performant si la celalalt medic la care am fost si cu Diana,voi merge pe 8 aprilie si la el. Boxeaza de numa' bebe si Diana e tare incantata,ca a avut deja ocazia sa simta deja si ea.
In fiecare zi vine cu alte idei de nume Ieri mi-a zis ca ei ii place Bogdi si vrea sa il cheme Bogdi,zilele trecute zicea de Dragos,Darius si ... alte nume de baietei,in general preferatii ei de la gradinita.La un moment dat incepuse si cu idei de nume de fetita,dar i-am zis hoooooo!!!
Ma apuca rasul,acum dar trebuie sa va anunt ca am inca o gravida in familie,sotia nepotului la care am fost la nunta asta vara in Bihor.Si inca e in CIC cu baietelul ... A pus-o vara-mea de-o salata cu doua nurori si cu fata gravide in acelasi timp Pai numai bine ma asortez si eu acum cu asa familie,ce ma faceam doar cu un copil? Sau mai rau cu niciunul? Oricum fain de ele ca-s tinere,au cca 23-33 de ani,nu ca altii
Am plecat la culcare,sper sa adorm,desi sunt tot asa de infundata la nas si tot ma mai bazaie capul.
Noapte buna!

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Azi-noapte a fost horror, ca altceva nu pot spune, a inceput cu mine manacand o ciocolata si dupa aia vreo jumatate de ora cu capul in wc, ameteli si dureri de cap ingrozitoare. Pe la 1 cand stateam in pat si incercam sa dorm ca sa nu mai vomit, aud strigate afara, cearta, apoi sotul trop-trop la usa la tata: veniti afara ca e un om la masina care nu vrea sa plece! Am sarit iute din pat, m-am dus la fereastra, era un vagabond ce statea langa masina lui taica-meu si zicea ca o repara si vorbea cu cineva din masina: iesi ma afara! Normal ca nu era nimeni in masina, cum idiotul ala beat nu pleca, am sunat la politie si in 5 min a si venit. L-au inhatat si l-au dus la sectie, bine ca nu s-au apropiat sotul si tata de ala ca avea un cutitoi imens sub geaca. Asa ca sotul a stat si a dat declaratii...apoi a plecat, nu mai stie ce i-au facut si dres politia vagabondului.
A inceput deci bine ziua de marti.
Diana m-a lasat sa dorm pana la 9, ea a stat si a "citit" toate cartile. Acum ma duc sa-i dau de mancare.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

salutare de la mare

sper sa nu va suparati pe mine ca dau copy/paste la ce-am scris la celalalt subiect. o doamna foarte draguta care activeaza acolo m-a informat ca se striga catalogul si ca ar fi frumos sa ma bag si eu putin in seama (asta n-a spus-o ea, o spun eu). asa ca ma bag.

suntem bine, sanatosi (cel putin asa parem ca de cautat nu prea ne-am cautat in ultimul timp). vladimirescu creste-adica inainteaza in varsta, ca la kg si inaltime cam stam pe loc (96 cm si 14kg). suntem cred "rusinea" subiectului pt ca inca nu am renuntat la pampers si nici nu dam semne ca am fi pe drumul cel bun. am incercat ceva, ceva, dar in afara de pipi-si ala ocazional- nu vrea si pace. ba chiar, cu antrenamentul asta la olita in ultimele zile n-am resit decat sa-l fac sa se constipe si mai tare(el oricum e pe post de oita, ca face pietre de obicei). si tot cu ocazia antrenamentului amintit a scos ieri si perla zilei. dupa trei zile de consti, a facut cu mare greutate ieri seara, in pampers, of course. si dupa mi-a spus: vezi, mami, ca merge si fara olita! sa rad, sa plang? ce sa va mai spun despre el? nu prea e cuminte si ascultator musiu mic, dar avem si momente cand ne intelegem. sper sa devina din ce in ce mai dese. bine, cred ca nervozitatea lui din ultima vreme, este direct legata si de faptul ca eu cu ta-su am decis sa punem punct mariajului (ma rog, de decis a decis el si eu am fost de acord cu decizia) si desi a fost un divort rapid si "linistit" tensiuni tot au fost si mai sunt. na, ca v-am povestit ceva si despre mine.

va pup si sper sa revin cat de curand

Mergi la inceput

Pufu, am ramas cu gura cascata! Tare rau imi pare ca nu a mers casnicia voastra, inteleg acum de ce nu ai mai intrat, nici eu n-as fi putut in locul tau. Iti trimit o si priveste partea plina a paharului, n-a fost sa fie, data viitoare o sa ai mai mult noroc.
Nu te stresa cu Vladimir, daca nu merge la gradi n-ai de ce sa-l fortezi, am urmarit mai multe discutii pe tema pampersului, cand e pregatit copilul sa renunte o va face, nu te lua dupa gura lumii (vai, asa baiat mare si face in pampers etc), el stie cand e momentul, cica nu e bine nici sa-l mituiesti cu diverse (ciocolata de ex.), doar pui o presiune pe capul lui. Asa e, merge si fara olita, ti-a spus-o baietelul.
Moni, nu-i place Dianei tale numele de Tudor? Hai ca nici celelale nu-s urate, dar pana la nume de fetitze..
Si fata mea se uita pe spatele cartilor si zice: pe asta n-o avem, vreau s-o cumperi! Nimic nu le scapa, parca-s niste babe!
A mea fata deseneaza oamenii cu cap, ochi, gura si un trunchi mare pana jos. Ce gat, ce maini, picioare? Astea-s aberatii...toti parca sunt extraterestri la ea. Nici macar o pereche de pantofiori nu le pune, vai, vai.
Cand se scoala o trimit la Metro cu taica-su sa-si cumpere pernita de somn. Cea veche s-a rupt in bucati, ii iesea umplutura aia sintetica pe afara. Mi-e asa mila de ea, in fiecare seara isi cauta pernita prin somn.
O sa fac si o poza cu desenul ei, cand pleaca la cumparaturi. Tipul cu comanda nu a aparut si eu vreau sa ma spal pe cap, parca vad ca suna la poarta atunci...asa am eu noroc mereu. Cand sunt in baie, musai sa sune cineva.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine! Wow ce fericire sa mearga netul si forumul Am tot incercat de la birou azi sa intru dar nu reuseam sa deschid decat la pagina cu "prieteni" de la favorites si nici de-al naibii nu se deschidea vreun subiect Merge si netul foarte greu la birou,dar cred ca si forumul a avut iar hibe.
PUFU ce-i cu tine,cum de aterizasi pe forum ? Am crezut ca nu vad bine Sper ca esti (din ce in ce mai) bine cu moralul,pe cat se poate in situatia asta.Imi pare rau ca e nervos Vladi,poate de-aia ,poate nu ... Mi-ar placea sa ne povestesti mai pe larg de Vladimir,dar nu-i genul tau ,asa ca scurtisima si rara,esti binevenita si macar cu atat. Mi-ai amintit ca nu am mai masurat-o pe Diana de multisor,parca 90-93 cm avea ultima data sau asa ceva.La blugi i-am luat "marimea 110 cm" si cu adidasi nu atarna prea rau,ii poate purta f. bine neindoiti.La kg are cca 13 pe cantarul din baie.Nu stiu daca fiind cantarita cu cel electronic atinge chiar 13 ,dar spre valoarea asta tinde macar.Si nu imi aminti de pampersi ca asta e groaza mea daca oi avea flacau,sper sa nu ajung sa vad primprejur pampersi ... 3 ani La Diana cel mai happy am fost cand am scapat definitiv de ei si mi-a ajuns cca doi ani cu varf si indesat.Cand ma gandesc ca iar urmeaza kk la pachet,daca o fi si asta super kkcios ca Diana,vai mieeeee Nici macar o zi doua sa fie si ea constipata acolo,sa nu puta in zona
Si apropo de asta,are dreptate Ingrid,nu il forta cu olita daca se constipa.E nasol cu pampers,dar decat asa ... mai rezisti,ce naiba sa faci? Bine macar ca il primeste la gradinita cu pampersul,ca daca era la stat nu cred ca il primea.

Mergi la inceput

INGRID ce sa zic,in palpitanta zona rezidentiala stai: tzatze pe la ferestre,vagabonzi cu cutite Iar tu ce ai,vomiti de la o amarata de ciocolata? Pai ce sa zic eu care bag zilnic,chiar si doua odata? Si n-am nimic ...
Cat despre desene,pai stai ca la Diana ta e super asa,or fi popi cu sutana ca stie fata ca iti e drag de ei A mea face un cap imens,un gat,picioarele direct din gat si mainile direct din cap cam unde ar trebui sa fie urechile Cel putin in halul asta a facut ieri unul. Si miinile si picioarele niste linii acolo ... Dar le face par si barba si urechi.Destul de des si ochelari maari

Mergi la inceput

Na ca iar scrie "server error",incepe iar sa se deregleze forumul.Hai sa vad daca mai pot scrie ceva,inainte de a ma tranti in pat - ca Diana-i iar dusa in sat cu dorul .Macar se mai aseaza sarmalele indesate in mine pana scriu.
INGRID ti-a venit comanda? Sa stii ca fix asa ,ma tot intreb ce naiba sa ii iau.Carti are si ea din belsug,ce as mai vrea la capitolul asta e doar o carte cu fabule,dar inca nu am gasit cu imagini adecvate varstei.
Inainte ma gandeam ca placandu-i jocurile de constructie, sa ii iau ceva tip Lego/Duplo ,dar dupa ce ca-s scumpe ca naiba, mi se par si limitate.Dupa cat o cunosc,dupa ce s-ar chinui o vreme sa le faca singura,din momentul in care i-ar iesi,le-ar mai face doar cat sa se laude la toti din familie ca uite cum le face ea si dupa aia ... by by ! Ca si cu puzzle pe care le-a abandonat complet,cel putin pe moment.Moment care tine de vreo luna
Ziceam de jocurile astea ca-s limitate ca in general trebuie sa iti iasa din ele ceva,un castel, o masinarie etc. Pe cand din cele cum sunt cuburile de lemn ,sau jocul ce i l-am cumparat ultima oara, sau jocurile de la geomag,poti construi mereu altceva,eu zic ca dezvolta mai bine imaginatia asa ceva.O sa mai caut cand am timp si chef si daca dau de ceva,dau alarma.
Azi vreau sa mai sortez prin dulapuri niscaiva haine,cele cca 90 % pe care nu le mai pot purta sa le dosesc mai in spate Mi-am ridicat un pic moralul din depresie cumparandu-mi azi o bluza baby-doll alb+rosu+negru Si arata super la blugii mulati,dar acum vreau la ea niste pantaloni negri.Dupa ce am urcat pe culmile moralului cu bluza asta,cand am probat pantalonii de gravide pe care ii am,am coborat iar vertiginos: pai aia imi sunt deja ficsi la burta,nici vorba sa ma mai cuprinda peste 2 luni Asta inseamna ca tot trebuie sa fac shopping in domeniu de pantaloni de ...
Am fugit la

Mergi la inceput

Ole,nimeni nimic? Io p-aci am venit sa ma jelui
I-am dat Dianei alta surpriza acum seara,cartea cu Harap alb si am indemnat-o sa se uite pe poze,cu intentia de a ma benocla si eu pe forum un pic pana se desfasoara ea ... Vezi sa nu In mai putin de 30 de secunde a si venit la mine sa ma intrebe ca unde e ursul,ca nu era si un urs ??? Pai era,asa parca imi amintesc si eu ca am vazut si eu inceputul la desenul animat de pe DVD,pe care i l-am pus ei in premiera saptamana trecuta.Am luat cartea,am rasfoit,urs ioc.Am citit,si amintea totusi scurtissimo si de existenta lui ... I-am zis Dianei ca e urs in poveste desigur,dar nu l-a pozat fotograful fiindca i-a fost frica de el.Invatatura de minte sa trag asa tampenii gogonate ,ca dupa aia ce sa mai pup io liniste,a inceput sa imi spuna ca de ce ii era frica,ca ea daca se intalnea cu ursul citez "II TLAGEAM AIA JOS DIN CAP" ... Aha se referea ca fusese imparatul imbracat in blana de urs.Pai daca nu stiai ca e deghizat si credeai ca e urs adevarat? .Raspuns clasic: "IO DACA AM O BATA MALE IL BAT" .Si daca n-ai bata ...? ..."VI TU SI CU TATA CA VOI SUNTETI MAI PUTELNICI SI PUTETI!" A naibii de puternici suntem Abia am scapat de ursul ala,ca nu se mai oprea ,dar deja ma seaca astia si cei cu cartile de povesti si cei cu desenela animate,nu pot sa ajunga naibii la un acord si sa fie pe aceeasi lungime de unda? Pai sa nu deseneze ei taman ursul ... data viitoare o sa studiez in amanunt desenele cand ii cumpar vreo carte sa nu mai primesc reclamatii .
Acum am scapat ca s-a apucat de un castel special.Chiar ca e special ,merg sa il pozez fie si partial,pana nu il rastoarna ...

Mergi la inceput