PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, tu tzii neaparat sa o iau permele Danielei cu enervarea? Chiar crezi ca e cazul sa faci referiri la mamele care aleg sa stea acasa? E problema fiecaruia ce alege sa faca, daca au de ales! Sincer le compatimesc din tot sufletul pe cele care ar vrea sa stea acasa 2 ani cu copilul lor, dar din motive materiale nu pot! Dar cunosc putine! Si notiunea de a "nu iti permite" e larga........De la a nu iti permite sa le iei tot ce-ti doresti, a nu-ti permite sa-i duci la munte/ mare,pana la a nu-ti permite sa le iei ceva bun de mancare, sau Doamne fereste sa ramai fara casa. Eu sunt la nivelul: nu ramanem fara casa. Deci nu stau pe roze. Ma uit de 2 ori la banane, uneori le iau, alteori nu le iau. Haine? Ne descurcam cu ce avem si putem. Anul asta mare, munte, pas. Jucarii de data asta, mai putine, dar totusi alegerea noastra a fost ca eu sa stau acasa, pana............am ramas iar gravida. Stiu muuulte femei in schimb, care au plecat la servici desi nu erau nevoite (material), fiindca asa au ales! Au preferat sa stea la servici si copilul acasa cu bona. Sa le judec? Nu mi-ash permite. Am eu ideile mele fixe, o sa am eu vreme sa vi le spun. POate nu-s suficient de documentata, ca sincer nu am timp nici sa deschid PC-ul, dar........asta este.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt la a doua cafea, ieri seara (a se citi noaptea) m-am uitat la un film cu sotul si verisoara mea, Orfelinatul. Putin de groaza, psiho etc.
Am citit iar discutiile voastre, am sa ma raliez parerii Danielei si zic ca nu e benefic pentru doua surori sa stea despartite, mama a ales aceasta solutie, dar ideala nu e in nici un caz.
Daca as vrea ca fata mea sa stea o zi-doua si la bunici? Ohoo, cu viteza luminii. Dupa 3 ani de stat doar cu ea, as dantui toata noaptea de bucurie ca sunt singura in casa. Serios. Asa ca eu privesc cu nitica invidie la Moni, ca fetitza ei poate sa mearga la bunici fara scandal.
Mamele care se intorc la lucru? E alegerea si optiunea lor, nu le critic ca nu stau acasa, eu m-as fi intors mai iute daca Diana accepta gradinita sau sa stea cu bunicii. Da. Daca altele vor cu copii, iarasi e alegerea lor, dispun de fondurile care trebuie, mai fac unele sacrificii, e laudabil. De aici si pana la a arata cu degetul acuzator e cale lunga.
Bee, tu singura zici ca le intelegi pe cele care au rate de platit etc, asa ca nu vad de ce te superi. Stiu ca mai faci sacrificii, si eu fac, oricum nu te poti intoarce la servici, ca acusi vine bebele. Asa cum n-o inteleg nici pe Moni de ce s-a enervat.
Bate vant de nevroza, e cazul sa ne mutam la psiho-mum?
Na, ca iar am uitat ce ati mai scris, mai citesc din urma.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Brandusa n-am inteles acum pe cine te enervasi pe mine sau pe situatia in sine? Nu aia ziceam ca nu trebuie judecat nimeni? Pentru ca fiecare are un motiv pentru ceea ce face.Si poate ca nu toate isi si expun pe forum motivele (materiale), ca sa fie intelese mura-in-gura de cei ce le judeca.
Nu mi-am baut inca nici cafeaua Diana la 7,30 a fost iar sus,asta in conditiile in care peste saptamana abia pe la 8 se trezeste,dupa ce facem noi niscaiva galagie.
E ocupata iar cu cuburile,mai si canta la microfon din cand in cand,dar mi-a dat si motiv de distractie de dimineata.Grea e meseria asta de educatoare se pare Dupa ce le-a tot expus o lectie gen "ACESTA ESTE UN CLEION" , "ASTA E GLOS" , "ASTA E SUBTZILE" ... s-a pus sa intrebe copiii Si vaaai, in final s-a enervat pe David si mai ales Dani ca "IO SPUN CA-I GLOS,EL ZICE CA-I SUBTZILE! NU STIU NIMIC! IO CU COPIII ASTIA NU MAI LEZIST!!!" Poate se reorienteaza spre alta meserie

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Morning.
Noi am fost tare matinali, ciudat este ca nu-mi mai este somn. Cred ca in sfarsit m-am obisnuit cu programul.
Este aiurea disputa asta. Eu pur si simplu ma bucur ca pot alege, am si ales sa stau acasa pentru ca deocamdata imi permit lucrul asta, daca Doamne fereste intr-o zi voi fi nevoita sa merg la munca am sa o fac dar voi fi tare nefericita si amarata daca copii mei vor sta cate o saptamana departe de mine, daca vor sta separati unul de altul, etc. Nu judec pe cine si cum alege si nici atat pe cei care sunt nevoiti sa aiba un drum anume.
Exemplu, cumnata mea s-a intors la munca la doar 6 luni ale fetitei. Si sa mor daca avea nevoie de bani.
sa va spun o poveste urata. ieri cand am fost la sala erau acolo 2 tipe pe care le cunosc asa si asa, (traind intr-un oras mic cunosti aproape pe toata lumea). Una dintre ele are fata mai mare ca Ioana cu 4 luni. Se tot lauda ca fata ei este tare ascultatoare, ca ea ii face curat in camera doar odata pe saptamana. Eu mirata o intreb in gluma cum a reusit??!! Pai am batut-o!!!! Prima data cica a batut-o la 7 luni! De ce? Pentru ca m-a enervat! A venit raspunsul ei... Si de cate ori nu m-a ascultat sau a facut ceva ce nu mi-a convenit am batut-o calumea ca sa priceapa ca nu-i de glumit cu mine! Eu, oripilata! Ea s-a prins ca este cam nasol ce povesteste si-mi spune senina ca acum nu o mai bate ca nu mai este nevoie. In camera ei este o ordine exemplara, inclusiv jucariile de la ou kinder sunt asezate la linie, nu deschide gura fara sa fie intrebata si daca vine cineva in vizita ea se duce imediat la ea in camera si sta acolo pana este chemata. Am intrebat-o unde este acum copilul ei. Mi-a spus ca este acasa in camera ei si se joaca sau se uita la tv. Singura?? Nu, este si soacra-mea acasa dar nu are treaba cu ea ca nu iese din camera pana nu ma duc eu s-o chem. Povestea toate astea cu o mandrie de nedescris. mai spunea ca atunci cand este in alta parte si face ceva rau plange de frica bataii, spre exemplu a varsat un pahar cu apa la matusa ei acasa, plangea de mama focului ca a gresit si va lua bataie, matusa incerca s-o potoleasca si ii tot spunea ca mama ei nu-i aici si ea nu-i va spune nimic, degeaba. Apoi i-a dat ceva sa coloreze si se tot uita la maneci, cand a fost intrebata de ce face asta i-a spus ca nu vrea sa se murdareasca sa nu o bata mama ei.
Am ramas masca, de atunci numai la asta ma gandesc si povestesc la toata lumea. Nici nu stiu daca as putea face altceva. Imi este tare mila de biata copila care este pur si simplu infricosata de mama ei. Culmea este ca a ei mama este foarte mandra de rezultat.
Plec sa imbrac si eu copii si sa iesim putin afara. Azi este matusa acasa si ne face ea de mancare asa ca am mai mult timp pentru ei.
Pupici la toata lumea si sa aveti o Duminica placuta.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Doamne Daniela ce poveste Si mai e si mandra de asa ceva ???

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Hai mai, femeia aia e nebuna de legat, eu i-as trage o mama de bataie sa stie cum e!
Zau Daniela, ceva povesti mai frumoase n-ai gasit? Mi-ai amarat ziua..
Moni, reorienteaza-ti fetitza la meseria de educatoare! La pariu ca i-ar linisti pe copii rapid? Tare fain au iesit castelele alea, case sau ce or mai fi! Sunt foarte utile jocurile astea, pana la urma i-am comandat Dianei de la Geomag ceva, sunt curioasa ce va scoate din ele, forme geometrice mai mult, ca ea de asta era si este inca preocupata.
Iar ma striga, n-am un moment de liniste..

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID pe care l-ai luat de la Geomag? Sa imi trimiti link sa vad.
Eu am vorbit vreo jumatate de ora cu prietena cea gravida din Italia si cu maica-sa si credeam ca Diana a adormit,dar nici poveste Cand m-am dus langa ea,a zis ca vrea ... sa ne trezim,desi nu adormise deloc.Acum s-a pus sa se imbrace ... treaba ei!
Azi dimineata a fost tare harnica.Dupa ce s-a dezbracat de pijama,si-a ales singura hainele si s-a echipat.Si ce e important - le-a si asortat perfect!!! Dupa aia a venit si s-a pus sa isi faca patul,a impaturat sacul,pijamaua etc. si le-a pus in sertar,in final a inchis patul si a asezat si carpeta la locul ei In schimb, la ora asta e cam imprastiat pe-aici prin camera ... cuburi,carti de joc,papusi.Si n-are chef sa le stranga.Canta de zor
Mie mi-e un sooomn,m-as duce sa dorm,dar pana se mai zbenguie pe-aici mai lucrez la acte un pic.
A venit si circul in oras,nu stiu ce sa facem,inca nu am auzit nimic de el cum e, daca e fain sau nu.

Mergi la inceput

Buna seara ... Diana a adormit abia dupa ora 15 si eu impreuna cu ea.Abia pe la 18 ne-am trezit.A mancat bine si acum e iar la mami pana mai tarziu.Eu la a doua cafea,ca mai am de facut acte,tot fac si nu se mai termina,tocmai mi s-a mai trimis o sacosa
Eu cred ca de-o vreme am intrat intr-o depresie crunta.Desi am tot zis ca nu mai citesc,ca nu ma mai gandesc la asta,nu pot.Fetita Aidei e deja pe morfina ... acolo sa cititi povesti N-am vrut sa amintesc de asta pe-aici,dar probabil in ultima vreme tot sunt influentata de asta cand scriu ...
INGRID nu eram deloc nervoasa,doar amarata.Amarata am fost si ca s-a luat Daniela de Deea.Si o inteleg foarte bine si pe Deea ca nu mai vrea sa scrie ,mi-a spus ca ea nu avea absolut nimic cu Daniela,dar acum,dupa cele scrise de ea, nu mai vrea sa auda de ea.Stiu ce inseamna sa nu ai nimic cu cineva si sa te trezesti brusc ca iti sare in cap pe un forum public cu acuze nefondate si jigniri.
Cand ma gandesc ca maine e iar luni , ma apuca si mai rau depresia Am o gramada de treburi de rezolvat la birou si mai vine iar si italianca,are a doua tura de interviuri.Nu se mai face odata luna iunie? Nu pot zice ca nu-mi place la birou,ba e chiar fain,ma inteleg super cu coleaga-mea,numai trezitul de dimineata ma termina.Si nici macar nu trebuie sa ma trezesc decat pe la 7,30-8. Dar adorm tare greu seara,probabil de la hormoni si atunci dimineata as dormi ,pana hat la 12 Daca m-ar lasa cineva ...
Uitam ,INGRID am vrut sa zic de Geomag,asa ceva planuisem si eu initial sa iau,dar am mai amanat si l-am luat pe celalalt.Sunt curioasa daca ii va placea Dianei tale.I-l dai acum sau de Pasti?

Mergi la inceput

Na sa ma desfasor si eu acum,ca poate de maine de la birou nu mai apuc.Diana nici la ora asta nu doarme,se vede ca s-a trezit tarziu.Dupa ce si-a baut lapticul uitandu-se la desene cu Mikey ... mi-a venit in brate si uitati de ce s-a apucat :
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-22/23:18:36
Mie cel mai mult imi place omida Si le-a facut din proprie initiativa,trebuie neaparat sa mai stau cu ea sa exerseze ca parca deja incepe sa se si priceapa.Ce ma dispera e ca doar la mine in brate la birou o apuca pofta de desenat si doar cu pixul.
Am fugit ca e deja dezechipata,sper sa adoarma urgent.

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Azi a stat Diana in curte la socrella si a sapat un strat de flori. Si-a exprimat dorinta sa aiba si ea o casa mica si cu gradina. O s-o duc cu mine la lucru, ii dau acolo o parcela si sa sape pana s-o satura. Doar sa se imbunatateasca vremea asta aiurita.
Ieri a colorat o floare dintr-o carte de povesti in limba engleza, ii citesc zilnic din ea, e tare nostima. Foarte frumos a reusit, asa ca i-am scos foi la imprimanta sa inceapa si ea, ca toti copiii normali sa coloreze. Nu tot matematica si citit, nu? Glumesc, evident.
Ma duc s-o imbrac, a dormit foarte bine si am tras si eu un pui de somn langa ea. Vremea asta.
Revin.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput