Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Incercati sa ma sunati pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Gata, le-am activat. Poti sa mai trimiti o data nr. de tel.?

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Memicilor care au solicitat Pregnylul?
- MAI AVETI NEVOIE???

Daca va mai intereseaza incercati sa ma sunati cel tarziu luni ora 9.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dupa amiaza mergem la control. Sa ne tineti pumnii sa fie bine!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna dimineata tuturor
multumesc pt urari
sapt trecuta a fost o sapt grea pt noi. mai intai bebe mi- a vomat f rau marti dupa care s-a ales cu urticarie. cu greu am reusit sa vad cum face pipi. este al naibii de greu sa-l prind in picioare la pipi pt ca el se aseaza in fund si nu-mi dau seama bine cum face. oricum, vineri am fost la control si a zis dr ca arata bine puta si azi am fost iarasi de l-a decalotat si i-a taiat si firele . ne mai ducem peste o luna la control. deocamdata am scapat, sper sa fie bine si in continuare.
roxana, bafta la control, iti tin pumnii. cand te linistesti poate il treci si pe dr radu balanescu pe lista.
eramyse, bafta si tie la operatie. vezi sa fii pregatita ca dr topor il tine pe bebe tot timpul cat stai in spital cu sonda si o scoate in ultima zi. nu mai stiu ce hs are bebe al tau dar eu am stat 15 zile in spital cu al meu. este o doctorita f devotata, vine si sambata si duminica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Cum a fost Roxana?
Radusca, nu am avut cum sa te sun, ca nu aveam nr. tau de tel.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

scuza-ma Radusca dar din pacate tocmai acum am vazut mesajele de la tine; te-am sunat la telefon , o sa incerc si mai tarziu, poate reusesc sa vorbesc cu tine!

Mergi la inceput

Monituta iti mai trimit odata nr. meu de tel pe PM.
la sf saptamanii voi avea un raspuns daca mai pot obtine sau nu pregnyl-ul. Asa ca...daca mai vrei suna-ma sa imi spui si poate...aveti noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Calin e bine, ne-a mai chemat in toamna. Daca intarziam 5 minute nu-l mai prindeam pe d-nul dr, am ajuns pe la 16:20 si nu mai era niciun pacient, nu-mi venea sa cred, iar dr. Basca era gata de plecare, mai statea de vorba cu studentii.
Sunt cam intoarsa, de aceea nici n-am mai scris, dar va citesc.
Mai revin

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

Theoo mersi pt incurajari si multa sanatate bb-lului
la dr. Topor am ales sa merg tocmai pt ca cine mi-a recomandat-o, mi-a spus numai lucruri bune despre dansa ,iar faptul ca tu imi confirmi asta imi da si mai mult curaj pt operatie

Mergi la inceput