Hipospadias(10)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana c. spune:
Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru, asa ca va spun de acum PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si numai bine.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dianalucia spune:
Buna, fetelor! Si baietelul meu are hipospadias(are gaurica la mijlocul putzei). L-am operat pt. a-i largi canalul la varsta de 1 an si de atunci totul a decurs bine.Acum are 3 ani si 9 luni si trebuie sa ii facem cea de-a doua operatie. Pana acum am fost la dn. dr. Ioan Florin din Braila, insa ne-am gandit ca ar fi mai bine sa mergem pt. a 2-a operatie la Bucuresti. As vrea sa aflu de la voi, cele care ati trecut prin asa ceva , ce sfaturi imi dati.Cineva, tot medic, m-a sfatuit sa merg la dn. dr. Voinescu Valentin. Voi ce ziceti? Va rog, astept parerile voastre!pupici!
roxana c. spune:
Dianalucia, sa-ti traiasca baietelul!
Parerea mea este sa mergi la consultatie la dr Voinescu, si la dr. Basca...si unde mai vrei tu, iti faci o parere si mergi unde crezi tu, la dr care ti se pare tie ca-i ok si care simti tu ca e potrivit ptr voi.
In alta ordine de idei, la dr. Basca am fost mare parte din cele care scriem aici, poti citi in urma ce s-a scris, la dr Voinescu sunt 2 mamici care vor merge luna viitoare la operatie, vor veni cu pareri si impresii.
Deci...singura care va lua hotararea esti tu, nimeni nu-ti poate spune sa mergi la unul sau la altul, la fiecare sunt lucruri bune si lucruri mai putin bune.
Eramyse, cand mergeti la operatie?
Restul cum sunteti, ce faceti?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
eramyse spune:
buna roxana
dr. a spus sa mergem la varsta de 10 luni.Andy face 10 luni pe 24 mai si probabil ca dupa aceasta data o sa merg la Buc sa vedem ce rezolvam.
intre timp tot incerc sa fac rost de Pregnyl.
radusca -tu ai mai rezolvat ceva? o sa te sun maine pe fix
aly30 spune:
Buna fetelor!
Cine stie daca pe 11 mai il gasesc pe dr Bāsca in policlinica spitalului? As vrea nr Dr Datu daca il are cineva...bineinteles pe privat sau id mess alinayannis. Va multumesc!