Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Va citesc, sa stiti, dar n-apuc sa scriu. Off, ce s-au inmultit baieteii cu hs...Salut si eu mamicile noi si pe cele mai vechi, sanatate multa!

Gratiela, dar voi ce mai faceti? Cum este Stefan?

Radusca bravo...astept rezultatele. Vezi ca trebuie tinut la frigider, parca asa stiu eu.

Citat:
Si noi am considerat ca a fost nu semn ca nu trebuia operat atunci.

Madaelen, credem ca numai eu am faze de astea. Si eu sunt cu semnele... si sunt convinsa ca daca ceva nu merge bine trebuie sa aman acel lucru si invers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Theoo, ma bucur ca ati trecut de etapa asta. Citind povestioara ta, m-am identificat si eu si mi-am "reimprospatat" memoria. Numai ca noi facusem in spital febra 39.5 si nu scadea cu toate eforturile noastre si cu antibiotic-Cefort. Facea diaree, vomita, ufff. Acasa am descoperit ca avea de fapt pojarel....
In ceea ce priveste perioada de pastrare a sondei, si mie mi s-a spus ca e bine sa fie tinute atat sonda, cat si pansamentul, cat mai mult posibil.
Eu il urmaresc pe Darius la jet mai rar (cam de 2 ori pe saptamana pentru ca sunt la serviciu si mama nu se ocupa de domeniul asta). Numai cand se trezeste din somnicul de zi-problema e ca eu fac cald in camera-ii dau pampersul jos si il pun pe cearsaf absorbant Bella. Intotdeauna face pipi cand se trezeste.

Radusca, Filofteia, eu am gasit Pregnyl-ul prin o asociatie de ajutor a copiilor-nu stiu detalii despre aceasta asociatie, pentru ca a facut rost de medicament altcineva cu care eu nu pot lua legatura.Daca aveti rude/prieteni in strainatate -Turcia, Spania,Italia, puteti vorbi cu ei. In Romania se mai gasesc doar prin diversi curieri care se ocupa cu treaba asta, dar sunt muuult prea scumpe, platesti si o taxa de transport, iar eu nu am incredere ca mai sunt valabile....Nu stiu.
Rezultatul injectiilor la Darius a fost spectaculos. El a facut Pregnyl 500-6 injectii, 1 pe saptamana. I se marise puta cam de 3 ori (in stare flasca!).La scrot nu am vazut modificari.

Sanatate tutror. Recuperare cat mai usoara, Theoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Rezultatul injectiilor la Darius a fost spectaculos. El a facut Pregnyl 500-6 injectii, 1 pe saptamana. I se marise puta cam de 3 ori (in stare flasca!).La scrot nu am vazut modificari.

Si a ramas asa? Sau a fost ceva temporar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Radusca, tu unde ai gasit Pregnyl?

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

Theooo , eu am fost cea care a intrebat de dr. topor. Ma bucur pt voi ca ati scapat de operatie cu bine.....ne pregatim si noi pt luna mai sa castigam batalia
Radusca si pe mine ma intereseaza de unde ai facut rost de pregnyl?????????

Mergi la inceput

Eu am apelat la cineva care lucreaza in distribuita de medicamente si mi-a zis ca o sa fie f. greu sa-l obtina. Acuma eu nu stiu ce sa inteleg: tre sa dau ceva sau chiar e greu de obtinut? Sau si una si alta? De asta intreb, de unde si cum ai obtinut Pregnylul?

Mergi la inceput

Eramyse, vad ca si tu esti "pasare de noapte"!
Gata, ma duc si eu la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Pregnyl-ul l-am gasit printr-un reprezentant.

Mergi la inceput

va trimit nr meu de tel pe PM si vb.

Nu promit insa nimic.Dar voi incerca.

Mergi la inceput

Monituta activeaza-ti PM.

Mergi la inceput