Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty.

Multmuim de cafea. Da niste soare nu aveti sa datila pachet? asa...2 in 1. Ca mi-a ajuns de vremea asta. Mai stiti ca prin toamna eram fericita ca ploua si era frig. Ei...gata! Mi-a ajunssi mie.

Ieri n-a venit nimeni cu mine pe bordura, la un ceai.... Asa ca tot la select am ajuns, ma fumat si o pipa...Destrabalare totala.

Ramane sa ne vedem la teatru, sambata, da? Sa stiu daca sa fac curatenie de maine sau nu. (ca sambata la mine e zi de shmotru)

Azi am mancare. Se vede, nu? Ca de aia sunt pe aici asa matinal. Trebuie sa merg la cumparaturi. M-a lasat sotul de izbeliste si aici (era singura chestie in care il implicam, dar azi...mi-a dat bani de taxi. Sigur!!! ca im iurca mie taximetristul bagajele pana la 3. Si baxul cu apa. Si copilul.... Dar, daca am noroc, poate o conving pe mama sa il las pe Victor la ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.... si de la noi

iulia mersi de cafea... si mersi si de denumirile la siropeluri... nu iam dat nimic pina acum, pt tusea de ieri.... iam dat un pic 4ml de Panadol ca avea temperatura 38.3... dar am notat siropelul si cand am sa ies la plimbarica o sa iau unul din ele.... inca nu iam dat miere de albine... cica nu se da pina la 1 an.
mersi si de explicatia pt Epitrim....noi am primito de la o prietena... dar am uitat pt ce e bun si daca e antibiotic.... si nu o puteam suna ca e plecata din tara

noi suntem bine... am revenit la pofta de mancare pe care o aveam ...am mai incercat inca o data supita... si nu ia placut deloc...deci tot pe pa-pa solida va merge.

ma duc sa ii fac de pa-pa... va dorim o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la noi!

Offf....vad ca nu-s singura deprimata de pe aici. Dupa ce-am vazut pozele din Dubai ale Moldovencei m-am deprimat si mai rau. Moldoveanco, am citit si la dulceturi mai multe detalii despre vacanta voastra; ma bucur ca a fost frumos si v-ati simtit minunat. Abia astept sa va vad in realitate pe tine si pe dolofanelul tau. Apropo, arati f. bine, mai bine as cu forme ca tine decat o schija ca mine

Cred ca venim si noi la teatru, mi-e indiferent, ori sambata, ori duminica. Cat costa si cat dureaza?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

moldoveanca sa iti fie de bine... mini vacanta.... am zavut pozele... foarte frumoase.

ella votat printesa

noi duminica mergem la salina... pina acum ne-am strans 4 masini...3 masini cu copii si una perechi de indragostiti ... un fotbal in salina, niste poze, tras pe topogan, un ceai cald

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Iulia multumim de cafea!
Danielle noi am dat 5 lei de persoana si tine de la 11.30-12.45- asa a fost cand am ajuns noi la teatru!
daca ar fi duminica am ajunge si noi, dar vad ca ati stabilit pe sambata!
Fetelor mai rasturanati butoaiele ca sunteti tinere, frumoase, cu copilasi deosebiti si sanatosi, cu soti iubitori! Aveti toate motivele sa va bucurati de viata!
Eu m-am trezit pe la 9.30- strumful a dormit mai bine azi, ca in rest la 7-8 ma trezea! Si am fost cu foamea in glanda ca niciodata... Pana acum nu prea aveam pofta de mancare, dar in dimineata asta...am rupt stilul! Cafeau am baut-o cu voi! Ma duc sa-mi recuperez copilul de la vecina! Azi fara butoaie, da?!
Oana spor la cumparaturi! Vezi partea buna- iti clatesti ochii linistita prin magazin! Stii tu- ca in filmul ala "Pholiana" (parca ziceai mai demult ca l-ai vazut!)

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Deci ramane pe sambata, pana la urma? La teatru? Adevarul e ca noua ne e indiferent, si sambata si duminica suna la fel de bine.

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Noi pentru tuse folosim Stodal... e un medicament homeopat si lui Albert ii place asa mult ca sta numai cu ochii dupa sticla

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare ,cam liniste pe aici,nu ati aruncat butoaiele alea nenorocite?
Noi ne luptam cu schimbarea de fus orar,s-a trezit la 6 azi in mare forma

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo cred ca esti obosita, dupa asa o ora de desteptare!

Al meu doarme de 2 ore! S-a trezit un pic cu durere de canin- musca haina de durere! L-am leganat si a adormit la loc! La noi se linisteste in carut, balansoar, scaunel de masina! Orice doar leganat sa fie!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Eu azi am umblat dupa acte si informatii, caci am aflat ca mai pot "suge" de la stat niste bani, prin recalcularea 85% a indemniz.eu credeam ca nu ma incadrez, fiind pfa, cu venituri din profesii lib, dar se pare ca m-am inselat, iar secretarele "dragele" de ele, nu au avut interesul sa imi zica ceva..iar cand am dus azi cerere sa imi dea o adev ..au strambat din nas..
Pana luni strang actele necesare si voi merge sa le depun. am inteles ca nu se dau retroactiv, dar macar de la data introd cererii tot e ceva..macar imi scot banii pt bona..ca mai putin de 600 lei nu pot sa nu imi dea..

teo, sa va fie de bine concediul, pozele sunt superbe si imbietoare..
Nu stiu daca sunt spectacole la luceafarul, am citit ceva ca ar participa actorii teatrului la un festival..dar poate nu am retinut eu bine..
In rest, am auzit ca Monaco, unde am chefuit noi nu demult s-a inchis. de fapt nu s-au inteles cu proprietara si au plecat in bucuresti..si facusera investitii in spatiul ala..
Eu ies iar azi in oras, asa ca va pupicesc si va urez o seara buna!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput