Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Kriss bine ca am fost noi la Monaco pana sa se inchida!
Succes la strans hartii!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o si va urez o zi linistita.
Oana, imi pare rau ca nu am ajuns sa stau cu tine pe bordura la un ceai.....
Ani, scuze.... asa e mierea nu se da pana la un an. Uit ca Stefy a trecut de perioada asta...
Daniela, bun venit in club.....NIci eu nu ma gandeam ca suntem asa multe....
Kriss, bafta.
Asta e pagina de la teatrul Luceafarul. Trebuie dat telefon si intrebat.... daca au spectacol sau nu....http://www.luceafarul-theatre.ro/contact.html
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
'Neatza.
Lacramioara, multumim pentru cafea. Ce draguta esti tu, cum nu ne uiti in nici o (sau "nicio" - nu mai stiu, ca eram deja in concediu cand au decis astia noile stiluri de scris si...nu prea mai am chef sa fiu la curent) dimineata.
Ella, ati plecat deja?
Miha, cam rarut pe la noi? Ce zici? Te tine de un teatru in we?
Daniela, nici pe tine nu prea te-am vazut des.
Alina, ce putin mai e! Acum m-am uitat si am vazut ca mai sunt 10 saptamani pana la intalnirea cu bb. Waw!!! Emotionant, nu?
Mihaela, gata gripa/raceala?
Eu sunt pe aici ca am avut o dimineata mai cu al meu si...mai uit si eu de toate stand cu voi la o cafea. M-a shocat ca azi noapte m-a trezit sa merg eu la Victor cand plangea, pe la 1, cred (l-a adormit el, ce e drept) ca el se uita la un film . Era cu platoul de prajituri in fata, cu suc, cu alune si eu trebuia sa ma duc sa linistesc copilul. Si cand ii bat obrazul...imi zice ca din cauza mea s-a imbolnavit de ulcer. (ma rog, nu cred ca are ulcer, doar ca a luat cateva zile aspirina pe stomacul gol, dar e ipohondru si m-am obisnuit sa-l aud in fiecare zi plangandu-se de alta boala). Cert e ca...mi-a cam ajuns. Of! Barbatii astia...
Si dimineata nici nu l-a mai luat la gradi pe Stefan, ca a plecat nervos, asa ca iar am o zi de aia [alacurentatul - nu-l gasesc]
Edit. asta era emoticonul de-l cautam:. Da, cam asa zi o sa am. Deocamdata se uita la desene. Iar cel mic sta cocotat si se uita pe geam.
ghinetz spune:
Victor are de cateva zile o noua ocupatie. Pune si scoate niste jucarii dintr-o cutie. Si...aici e marea faza: face asta asa, cam pret de o ora!!!!! .
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de si sa stai linistita... tu imi dai sfaturi eu le notez.... ca de Stefi e mai mare... si mai si citesc ceva din cartea mama si bbsi trag linie si vad ce e pt varsta lui.
ghinetz sa treci cu bine de perioada asta... cred ca e din cauza asteniei de primavara....
sa ma plang si eu un pic... ieri Darius nu a mai dormit de la 18.00 si seara la 22.00 dupa ce a papat biberonul cu laptic... sa trezit ( cred ca din cauza oboselii) si a dormit in reprize de 10 minute dupa care se trezea maraici pina la 2 a durat ... si in plus de asta am visat numai prostiii
azi e zi de curatenie... dar mai intai imi servesc cafelutza cu voi, ii dau sa pape stunfului si dupa aia la munci
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata!
Eu mi-am revenit din depresie...sper. Partea buna la mine cand am astfel de stari e ca nu ma tine prea mult. Sa vad acum cat ma tine buna dispozitie. Las ca vine sfarsitul lunii cand trebuie sa platesc chiria, ratele, etc si sa ma vedeti atunci
Dupa ce am vazut The pianist zilele astea chiar ca nu-mi mai vine sa ma plang. L-ati vazut? E din 2003 parca, e vorba despre evrei si despre cat au suferit ei in timpul celui de-al doilea r.m.
Kriss eu stiu ca se plateste diferenta de bani de la 1 ian. Bine ca ai depus dosarul, asa trebuie, sa profitam si de ultimul banut pe care trebuie sa-l luam de la stat; statul cum ne jupoaie cu taxele
Oana sunt prin zona, dar zilele astea n-am avut nici timp nici dispozitia necesara sa scriu. Si eu mai am dispute din astea cu sotul. In ultimile zile nici nu prea ne-am vazut la ochi asa ca n-m avut cum sa ne certam, ca asa as fi avut chef sa-mi eliberez nervii pe cineva
A sunat cineva la teatru, mai mergem?
Eu azi profit ca am de umblat putin prin oras si bag si o intalnire cu fetele...nu prea am bani, dar de cascat gura prin oras nu trebuie bani
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra multam' fain pentru cafea!
Oana ma cuprind emotiile de acum! mai am 9 saptamani, teoretic! Cel mic e foarte activ! Aseara a avut "concert" de tumbe! David il pupa des! E adevarat ca se mai suie putin pe el, ii mai da un ghiont, dar asa frateste!
Daniela bine ca ai spart butoiul! Nu vrem sa facem colectie la odisee de ele!
Teo tot matinala?!
David m-a trezit de la 8 si tare as mai fi dormit! Acum e in vizita de dimineata! Aseara am vrut sa dam stingerea mai devreme, dar a avut un chef de joaca... Sare din patul nostru intr-a lui si invers! Pur si simplu se arunca! Si culmea e ca nu se loveste! E extrem de elastic!
O zi buna! Am pus la spalat, ca m-am codit toata saptamana cu asta- poate si din cauza vremii!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ani se pare ca Darius traverseaza o perioada mai dificila! O fi de la dinti sau de la crestere... Ne trebuie multa, multa rabdare! Dar si un pic de ajutor nu strica la vremurile astea!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
Neata!
Oana unde sa plecam?in concediu?in aprilie la inceput
Nu am mai intrat caci nu-mi gaseam cuvintele ...Multumim pentru voturi
Mai fetelor dar ce se intimpla cu voi?mai lasati butoaiele astea ....
Va pupam,azi avem zi noi zi de ,bucatarit,prajiturit...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
Anilansa spune:
daca tot ne-a starnit ella cu voturi.... va rog sa ne votati si pe noi.... http://concurs.pampers.ro/profile/19533
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa