Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

In privinta taticilor am mai spus eu pe aici trebuie implicati la maxim in cresterea copiilor la noi asa este.Schimba ,hraneste, culca,face mancare altfel as strica tigaile noi e capul lui

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Pai cred ca am sa-l las ,chiar ma gandeam ca pana acum nu m-a batut nimeni la cap cum sa-mi cresc printisorul iar in tara o sa fie soacra ,mama ,matusi care mai de care mai binevoitoareMacar sa stea si cu el putin ca tare am vrea sa evadam cateva zile

Sper ca voi sa aveti norocul asta! Eu cu sotul am ajuns la o cocluzie: cine comenteaza nu are intentii sa ne ajute!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Despre mamici relaxate,pot sa spun ca am avut copilas tare cumintel pana pe la 1 an.A dormit bine,a papat bine,a luat in greutate foarte bine.Acum e un zapacit care face numai prostioare si plange mult d ela dintisori,dar asta e ,e puiutul nostru drag si scump

Mergi la inceput

Hi hi sa stii ca mare dreptate aveti Alynta .Am uitat sa va spun ca am primit o pereche de cercei superbi de la sotiorul meu asa ca sa-mi amintesc tot timpul de vacanta asta.E un scump,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Hallo
multumesc de incurajari sper sa mearga treaba
azi am avut o zi super

Teo ....super tare, Dubai-ul este un vis al meu....foarte frumoase pozele cred ca ai avut o vacanta minunata.

Alina, baietii tai cunt bine, nu?
nu au crescut emotiile?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Hi hi sa stii ca mare dreptate aveti Alynta .Am uitat sa va spun ca am primit o pereche de cercei superbi de la sotiorul meu asa ca sa-mi amintesc tot timpul de vacanta asta.E un scump,nu?

Bravo lui! Sa-i porti cu placere!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu
Alina, baietii tai cunt bine, nu?
nu au crescut emotiile?

Poi David a facut 7 zile tratament cu Unasyn, ca se auze ceva la plamani! Acum vad ca il incearca o tuse! Cred ca incercam aerosolii din nou!
Toata ziua arata spre burta, o pupa si zice "pata" adica in traducere "fata"! ii e explic ca e "baiatul", ca are cuculet ca si el, dar o tine pe a lui!
Sa stii ca azi mi-am notat si numarat pe calendar saptamanile de sarcina care si cum cad si am constientizat cat de aproape e! fetele de la odisee vorbesc deja de nasterea naturala versus cezariana! Eu ma gandesc inca daca sa mai solicit epidurala, dupa experienta neplacuta pe care am avut-o! Emotiile cred ca le voi avea cand incep sa-i pregatesc hainutele pe care le mai am- sa le spal-calc! Deja am inceput sa cumpar pampersi, papuci de casa, scutece de schimbat s.a.
ma bucur ca azi a fost bine la spital!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Noapte buna!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o pentru voi.

Kriss, multumesc.

Ella, am votat printesa. Multa bafta la concurs. Felicitari pentru prajitura si sa mai faci....

Alina, ai dreptate... e stresant.
Eu il mai "scutur".... uneori. si cu asta ai dreptate.

Ani, cred ca raspunsul meu vine cam tarziu. Eu pana ajung la doctor ii dau miere sau sirop din plante de la Plafar, Plantusin sau Favitusin. Poate te ajuta alta data.....

Oana, multa sanatate. Uneori si la mine e la fel..... Si am crezut ca daca voi merge si eu la job se vor mai rezolva.... dar vad ca nu. Daca eu sunt acasa mai devreme.... inseamna ca sunt mai odihnita.....Mai departe nu mai zic. Mi-e ciuda ca uneori e cel mai bun tatic si sot.... si alte ori.... da cu bata in balta.

byu, spor la invatat si multa bafta luni la examen.

Teo, bine ati revenit. Sa va fie de bine vacanta. Faine poze.
In ceea ce priveste suzeta, Stefy a renuntat la ea dupa ce a terminat cu caninii, ca era jale.... cu altceva nu se linistea. Asa ca o sa-i vina si lui randul sa renunte....
Sa porti cu placere cerceii.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, uite aici un link, unde gasesti despre EPITRIM: http://www.egirl.ro/medicamente/display/2101/EPITRIM.html
din ce am citit eu, e un fel de biseptol. Antibiotic nu e, dar are cam acelasi regim de administrare. Sper sa-ti fie de folos.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput