Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Noi am ajuns azi a fost superb,o vacanta de vis,va doresc si voua sa ajungeti acolo este minunat.Vladut a fost cumintel ,ne-am intors cu doua masele in plus deci a si plans a facut febra.Drumu la intoarcere criminal de lung si obositor dar am trecut si peste asta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Bine ai revenit pe la noi. sa va fie de bine concediul. De acum...urmeaza intalnirile, nu? vezi ca o punem de o culturalizare. Sambata la 11.30, la teatru.

Mergi la inceput

Pai in Iasi ajungem abia pe 22 aprilie si daaa sunt dornica de teatru opera balet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Anilasa- nu stiu nimic de medicamentul ala.

Oana- multa sanatate iti doresc si multa rabdare.... Lasa butoiul, da-i foc.

Ella - felicitari pentru praji!

Moldo - bine ati revenit! Sa va fie de bine vacanta! Super poze

Ralu- fa-i vant butoiului la vale...

Kriss- ma bucur ca esti mai optimista!

Byu - spor la Invatat si bafta la examen!Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Hellau...
Mamaaa ca ocupate ati mai fost, eu invat de zori chipurile....in los de o luna de stagiu anuntat la inceput cica s-a redus la doua saptamani, adica luni am exameniar eu inca nu stiu bine aparatul..
Casian e bine, i-a mai iesit un canin jos,ma uimeste pe zi ce trece cu istetimea lui....(lucru normal de altfel)si s-a obisnuit cu faptul ca mami a inceput serviciul...
In rest...am slabit un kg si suntem bine sanatosi, acum fug sa ma pregatesc ca tre sa fug la munca si vine tataia sa stea cu el.(acum doarme Casi)
Va pup pe toate, succes in ceea ce faceti si o saptamana buna

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mult succes si ai grija de tine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Teo ma bucur pentru voi, ca ati avut o vacanta de vis! Frumoase poze, divin peisaj! Fara cuvinte... Eu te astept cu nerabdare in tara, ca discutiile de pe forum m-au facut dornica sa te cunosc! Deasemenea se pe Domi si tati!
Oana sanatate! Iar pe tati i-a si-l "scutura" ca stii tu ca barbatii se "sesizeaza" mai greu- nu prea isi d-au seama saracutii de unele aspecte care pe noi ne supara/ enerveaza! Si sa stii ca TOTI au scaparile lor! Mai bine zi ce te doare decat sa tii in tine si sa le "macini"! Sper ca nu te-am suparat cu ce ti-am scris, dar eu asa simt- cel putin in privinta mea!
Ella bravo pentru prajitura reusita!
Mihamora maio scoate-l pe Domi "la interva" ca ni-i dor de el! ce mai face/ zice?!

Eu cu David suntem la caninul 2! Lui trebuie sa-i sparga, iar eu uneori simt ca-mi iese unul pe creier! Acum mai pacalim dintucul cu nurofen! Azi a fost ceva mai "cuminte"!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Teo vazui o suzeta! E fan?!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alynta multumim de aprecieri,nu as putea spune ca e fan suzeta dar apelam de ea in momente de isterie mai ales acum cand ies masele si canini.Mama mi-a spus sa-l dezvat pana venim in tara ca e rusine mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Alynta multumim de aprecieri,nu as putea spune ca e fan suzeta dar apelam de ea in momente de isterie mai ales acum cand ies masele si canini.Mama mi-a spus sa-l dezvat pana venim in tara ca e rusine mare

Lasa baiatul in pace! Daca o foloseste doar ocazional, care-i bai-ul?!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pai cred ca am sa-l las ,chiar ma gandeam ca pana acum nu m-a batut nimeni la cap cum sa-mi cresc printisorul iar in tara o sa fie soacra ,mama ,matusi care mai de care mai binevoitoareMacar sa stea si cu el putin ca tare am vrea sa evadam cateva zile

Mergi la inceput