Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lacramioara, uite reteta: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/placinta-cu-iaurt.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Eu mai am... acum ma tem sa nu ma inec, ca mai am putin si adorm... dar ma tine Ralu la suprafata.

Eu i-am dat coate-n cap,tu vad ca te-ai urcat cu totul pe ea...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Noi am fost putin afara, am mancat, am adormit fata si cred ca ma bag si eu putin la somn.

Oana noi mergem la biserica Sf. Lazar, din spatele Teatrului Luceafarul. Mergem acolo de cativa ani, acolo ne-am si cununat, acolo am botezat fata. Sunt doi preoti, amandoi sunt "de treaba", dar parintele Toma, parohul, e mai bland si iubeste mult copiii, pe Amalia tot timpul o alinta, sambata cand am fost la spovedit i-a dat o banana. Celalalt preot vorbeste mai academic, e si profesor la Teologie.

Alynta imi pare rau ca ai avut experiente din astea mai neplacute. Ce sa zic, eu nu prea m-am confruntat cu asa ceva cand eram insarcinata, nici nu prea am mers cu autobuzul, doar in primele luni, dar nu mi se cunostea burtica asa ca lumea nu avea de unde sti ca eu eram insarcinata. Cand a crescut burtica, a venit si vara, si nu suportam mirosurile din autobuz, preferam sa merg pe jos sau ma ducea sotul cu masina

Lacramioara, Moldoveanca, Ani sanatate la copilasi.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Kriss ma bucur ca merge mai bine relatia cu sotul tau

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Si noi am iesit azi un pic la aer,acum Bia face nani...
Daniela imi pare rau sa aud ca aveti mici probleme ,si la noi sunt probleme financiare insa noi avem noroc cu parintii mei ca ne mai scot din datorii,insa tot greu e dar bine ca suntem sanatosi,nu?

Ma bucur pentru Moldoveanca caci are timp si cu ce sa mearga la cumparaturi,te invidiez

Michelle?ce mai faci?Domi e bine?

Alynta imi pare rau pentru problemele cu care te-ai confruntat

Am pus si eu de o placinta cu iaurt,acum sa vedem ce o sa iasa

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Ami a dormit juma' de ora si apoi s-a trezit cu plansete si maraieli, acum vad ca s-a mai linistit, sta pe olita si se joaca cu o papusa

Ella ce bine ca va ajuta parintii tai; vad ca te-ai apucat serios de prajiturit; eu aseara am facut clatite cu finetti si gem de capsuni.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare si de la noi ieri am alergat ca nebuna prin oras am cumparat multe hainute ca m-au rugat doua mamici sa la cumpar una alta.Normal ca am cumpart destule si pt puiul meu
Cand eram insarcinata nu am mers cu mijloacele de transport in comun desi vroiam dar din motive de tatic stressat am folosit foarte des taxiul si Danielle cred ca de la asta mi se pare tare cunoscuta fata sotului tau,facea si atunci taximetrie?Nu-ti fa griji ca o sa fiti bine

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Imi vine sa rad cand imi amintesc ce revoltat era sotul meu daca trebuia sa stau la randuri cand eram cu burtica mare si facea un scandal de imi venea sa intru in pamant de rusine.
Ella bani de cheltuiala au fost cativa ca am vandut masina doar ne gandim cu groaza ca venim la Iasi si o sa dureze ceva pana gasim job-uri si pana ne aranjam,asa ca incerc sa fiu cat de cat cumpatata

Mergi la inceput

Alynta eu pe 22 aprilie ajung in Iasi si iti aduc infacol cu cea mai mare placere cred ca pana atunci nu ai nevoie, nu?E posibil ca pana atunci sa trimitem o parte din bagaje pe cineva cu tir-ul si o sa te intalnesti tu cu mama sau fratele meu.Cum crezi tu ca e mai bine.

Mergi la inceput

Da mai Oana dau de baut numai sa scapam o data de maraielile astea ca imi iau campii.Acum sunt la biblioteca am lasat copilu cu tati pe motiv ca e prea mamos

Mergi la inceput