Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)
Raspunsuri - Pagina 20
Celia spune:
Buna,
Alina, Lacra, Ani, sanatate multa micutilor.Sa le treaca cat mai repede.
Kriss, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va simtiti bine si cred ca si Alessia se simte bine in compania bunicilor.
Alina, imi pare rau ca ai parte de experiente de genul asta...
Oana, multumesc de reteta.
Noi mergem la Golia, si acolo e preotul Teoctist care este un bun duhovnic...parerea mea. Noi mergem de 4 ani la el.
Daniela, imi pare rau ca va confruntati cu mici probleme .
Sper ca Amalia e maraici doar de la dintisori.
Daca stiam ocupatia sotului tau apelam si noi la el, caci noi am dat la cineva sa ne faca cartea funciara din februarie... , am mai platit si toata suma in avans si acum asteptam...Apar tot felul de motivari...
Nonna, te asteptam mai des cu mici povestiri despre nazdravani.
Ella, te-ai apucat de bunatati, nu gluma...
Miha, cu ce perlute te mai incanta Robert?
Amira cum e?
Michelle, ce faceti? Domi ce mai bucatareste?
Byu, cum e la serviciu? Casian?
Mihaela, ce faceti? Albert?
Ce mai stiti de Simo?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
moldoveanca spune:
Ce frumos ca mergeti la biserica sper sa intram si noi pe calea asta cand ajungem acasa noua ne place mult la Sf Nicolae Domnesc acolo ne-am cununat, am cununat ,l-am botezat pe bebe
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Gata am plecat ca vad ca nu sunteti si Celia nu vrea sa vb cu mine
.Mai invat un picut ca acusica e examneul.V-am pupat.byeeee
danyelle005 spune:
Moldoveanca sotul meu face taximetrie de mult timp, acum doar cand nu are lucrari; se poate sa fi mers cu el
. Ce examen ai?
Celia ...data viitoare stii la cine sa apelezi
; se poate sa dureze actele si la Oficiu, dar totusi mi se pare cam mult.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Gata am plecat ca vad ca nu sunteti si Celia nu vrea sa vb cu mine .Mai invat un picut ca acusica e examneul.V-am pupat.byeeeemami fericita de Vladut Dominic |
sunt si eu pe aici

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
kriss79 spune:
salutare
Teo, tot asa si noi cu sf.n domnesc, cununat,am cununat si botezat bblina:), dar nu mergem decat rar la bis..recunosc ca ajung de maxim 4-5 ori pe an, din pacate.Mai intru si la Mitrop care e langa mine si ma rog la Sf.Parascheva.
Alina, imi pare rau de problemele avute..iar pe mess.se pare ca suntem in contratimp..
Daniela, imi pare rau de probl financiare..din pacate tot mai multi suntem in aceasta situatie..
Noroc de parinti, soacra-mea si maica-mea ne mai ajuta cand avem nevoie..si cum tineretul are mai tot timpul nevoie..
Nonna, te asteptam pe aici cu mai multe povesti..
Sanatate bolnaviorilor!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
moldoveanca spune:
Da Dani sigur am fost de multe ori cu el pta ca am folosit muuult taxiurile pana ne-am luminat ca e bine sa avem si o masina in tara
Deci acum avem pe cine sa na faca un cadastru![]()
![]()
moldoveanca spune:
Examen am in iulie,asa vrea sa fac facultatea de asistente ca acum nu mai e colegiu dar mi se pare cam greu si nu cred ca voi face fata programului incarcat.Ma mai gandesc am spus eu mai demult ca am cam studiat ce nu trebuia,ale tineretii valuri![]()
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Alynta eu pe 22 aprilie ajung in Iasi si iti aduc infacol cu cea mai mare placere cred ca pana atunci nu ai nevoie, nu?E posibil ca pana atunci sa trimitem o parte din bagaje pe cineva cu tir-ul si o sa te intalnesti tu cu mama sau fratele meu.Cum crezi tu ca e mai bine. ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Teo daca nu ar fi prea mare deranjul mi-ar prinde bine! Eu am de gand sa nasc pe 25 mai, cand e termenul, dar eu stiu ce incapatinat am in burta?! Oricum nu cred ca am nevoie de el chiar din prima saptamana! Multumesc si sa-mi spui cati banuti sa pregatesc!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!