Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Lacra si Ani multumesc! Dupa o zi de maraieli si dureri de dinti-caninul de jos, va da-ti seama ca asta a pus capac!
Ani sanatate lui Darius!
Lacra ce face Stefy?Cum se mai simte?
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Si acum sa-mi zic "of-ul" pana la capat:
Revoltata sunt pe personalul medical! In privinta spiritului civic al po****tiei m-am lamurit de la sarcina precedenta! La autobuz iti fac branci sa intre in fata ta, mai sa te d-ea jos (te vad cu o burta de 1 metru -si ce...!!!) la Biserica stai cum poti sprijinita de un perete- in caz ca gasesti vreun coltisor! Eu una is convinsa si rasconvinsa! Si cine credeti ca se "baga" mai tare peste tine- mamele "noastre" care au crescut si ele copii, au nepoti- femei la 50-55 ani!!! Ce putem face?! Daca zici ceva replica este: "Ce draga esti bolnava?! Esti doar insarcinata!" Mi s-a acrit! Sincer evit cat mai mult aglomeratiile si oamenii!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Buna fetelor!
Oana stai linistita eu am iesit din butoi, e adevarat ca mai mult de nevoie, ca a intrat sotul in el si trebuia sa ies ca sa-l pot scoate si pe el.
Adevarul e ca ii merge tare rau cu munca. El e inginer cadastru (in timpul liber mai face si taxi sa mai iasa un banut) si din decembrie a avut f. putine lucrari, si mai e si urmarit de ghinion, cand trebuie sa mearga la masurat ba ploua, ba se razgandeste clientul....Ce mai, e tare deznadajduit, nu are chef de nimic...Dintre noi doi el a fost intotdeauna cel optimist si ma incuraja cand eram suparata, acum a venit randul meu sa-l sustin. Sper sa se remadieze situatia pt ca nu stiu cum o sa ne descurcam cu banii
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Imi pare rau ca nu am ajuns si noi la teatru duminica, aveam de gand sa venim si noi dupa ce ieseam de la biserica dar a intervenit ceva si a trebuit sa ne schimbam planurile.
La biserica Amalia si-a facut de cap, a cantat, a dansat(cum aude pe cineva cantand ea daseaza), se ducea la oamenii care stateau in genunchi si ii mangaia pe cap, radea la ei, se plimba prin biserica de parca era la ea acasa...ce mai, toata lumea era cu ochii pe ea.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
aly... referitor.. la of-ul tau stiu cum e.... stiu ff bine.cand eram insatcinata in 7 luni cu darius m-am luat la cearta cu un " batranel" si lam facut cu ou si cu otet.. si in plus de asta am avut alturi de mine fete si baieti de la Universitate.. satui de " mosnegi" care la ora 7 dim ocupa locurile in tranvai si pina la seara ii vezi hoinarind pe stazi..... ce a iesit din gura mea nici nu poti sa iti imaginezi... si dupa si pe landa mos.. a inceput si o baba sa se bage in seama: ca ei sunt bolnavi, obositi, batrani... pe ea am rezolvat-o fff repede.. ca la incheiere... " si de ce nu stati in casa.. si hoinariti pe stazi... si va mai si plimbati cu gatuitate pe mijlocurile de ttransport"... si dupa toata povestea asta... sotul si-a facut program... dus si adus de la munca ca nu vroiam sa nasc in tranvai dupa o cearta cu un " batranel/ batranica"
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Fetelor va solicit cu o intrebare urgenta! Am pe cineva in italia, pe care am rugat-o sa-mi cumpere INFACOL- medicamentul pentru colici! Acolo nu au auzit de el! Stiti cumva are alta denumire? Sau altceva bun pentru colici care poate fi procurat din It?!
Alina pana la urma tot raul a fost spre bine: dusa si adusa de sot de la munca!
Danielle grea situatia! Multa rabdare si o gandire pozitiva!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca In privinta dintilor,tineti minte ca va dau de baut cand terminam cu totiM-am saturat si mai e cale luuunga mami fericita de Vladut Dominic |
Ei, cat de luuuunga poate sa fie? Si daca e rost de baut...io tin minte.
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelle005 Buna fetelor! Oana stai linistita eu am iesit din butoi, e adevarat ca mai mult de nevoie, ca a intrat sotul in el si trebuia sa ies ca sa-l pot scoate si pe el. Adevarul e ca ii merge tare rau cu munca. El e inginer cadastru (in timpul liber mai face si taxi sa mai iasa un banut) si din decembrie a avut f. putine lucrari, si mai e si urmarit de ghinion, cand trebuie sa mearga la masurat ba ploua, ba se razgandeste clientul....Ce mai, e tare deznadajduit, nu are chef de nimic...Dintre noi doi el a fost intotdeauna cel optimist si ma incuraja cand eram suparata, acum a venit randul meu sa-l sustin. Sper sa se remadieze situatia pt ca nu stiu cum o sa ne descurcam cu banii Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 Poze Poze 1 anisor |
Daniela, multa bafta sa treceti peste toate. Am si eu un amic inginer cadastru si stiu. Si lui ii merge tare rau. Dar nu e dracul asa negru. Trebuie sa avem nadejde. Bravo tie ca esto tare si iti sustii sotul.Si pupici Amaliei. La ce biserica mergeti?
Chiar, recomandati-mi un preot care e bland. As vrea sa merg cu Stefan sa sespovedeasca. Prima lui spovedanie. Am mai vorbit despre asta si el mi-a zis ca vrea. Dar noi nu avem un duhovnic.
ghinetz spune:
Asa...acum sa salut si eu. Salut.
Multumim, ca in fiecare dimineata de cafea lacramioarei.
Pupam Nonna ca mai trece pe la noi. Si daca o consoleaza cu ceva...si eu am doi copii nazbatiosi foc. Si eu visez la o dimineata de stat in pat pana la 10. ba chiar si la o noapte de somn, fara plans si plimbari nocturne prin casa. La excursii la munte...oho!!! La asta nici macar nu mai visez. Mai povesteste-ne Nonna de voi. Ce mai fac baietii. Andrei vorbeste? Victor...mut frate!!! Zice vreo 10 cuvinte, mai mult le repeta. Faca asa, cam ca vreo 10 aminimale, mai nou ca magarul (si e haios...foc!) si cam atat. De la sine dorinta zice mama, apa, ou si lapte. Adica strict ceea ce il intereseaza.
Alina, stiu cum e sa te lovesti de nesimtire in jur. dar pe principiul "cui cu cui se scoate" iti zic sa o tratezi la fel. Stiu ca e cam greu sa fii ca ceea ce detesti, dar...trebuie sa te gandesti la tine si la copii. Decat sa te enervezi mai bine ingrosi obrazul.
Miha??? Cam rarut pe la noi, cam rarut...
A! Cine intreba de reteta de palcinta de iaurt? Lacramioara, tu asa e. Stai sa caut pe blogul lui Miha, de acolo am "furat-o".
Mihaele, voi ce mai faceti? gata raceala? Albert nu a luat si el?
Michelle, hai...mai vino seara pe la noi...(acu' cant, te-ai prins?)
ghinetz spune:
Mii de scuze pentru ca scriu ca o analfabeta. De acum mi-e si lene sa mai corectez. Mizez ca sunteti voi dragute si faceti un efort in plus sa intelegeti ce scriu. Imi si imaginez cum ma cititi si mariti ochii sa pricepeti "ce-o fi vrut sa spuna asta?!"