Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Kriss multumesc. Am sa ma interesez si eu. Cred ca gasesc info pe inoras.ro Ideea era ca habar n-aveam ca are si iasi-ul viata de noapte. Adica altceva decat cluburi pentru tineri de 20 de ani.

Victor nu prea mai vrea sa doarma de pranz. Tare greu il adorm. O fi vreo faza trecatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

David are 2 canini iesiti si al -3-a umflat tare! S-a culcat, dar se maraie continuu! Ufff! Mofturi....cat incape!
Oana poate dintii o fi cauza nesomnului!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare!
Am fost cu baiatul la pediatra si are o mica viroza!
Am stat 2 ore la usa dr. si am asteptat! Si dupa ce ca nu m-a bagat nimeni in seama 2 ore, asistenta imi spune sa tin copilul locului (intra si iesea din cabinetul ei- dar nu facea nimic!)! Cand am intrat eram deja alba la fata de nervi! Imi venea sa bocesc acolo de ciuda! Si s-a vazut- tensiunea 13.8!!!! Si-a dat seama si dr. ca a cam gafat-o lasandu-ma sa astept atat, dar prea tarziu...

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Kriss ce ma bucur ca esti mai relaxata si fericita,tineti-o tot asa
Alynta pai de ce stai la rand mai mami?Te bagi in fata frumos nu mai astepta si nu are rost sa-ti faci nervi de asta.Si al meu e mucios si tuseste tot mai rau face aerosoli si i-am dat Stodal.Voua ce v-a dat,poate ma ghidez si eu

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

In privinta dintilor,tineti minte ca va dau de baut cand terminam cu totiM-am saturat si mai e cale luuunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o ca eu una am nevoie de o galeata....

Aseara am fost la pediatru. Raportam: rosu in gat..... deocamdata febra peste 38 nu a mai avut si incerc s-o strunesc asa. Daca nu merge.... va trebui antibiotic. Sa dea DD sa nu ajungem acolo.

Aseara mi-a luat manusa de bucatarie pe care am primit-o... si a agatat-o pe manerul de la usa.... in care intai, imaginar si-a batut cui.... si la culcare, s-a culcat cu ea....
Cat am bucatarit eu.... mi-a scos toate vasele si ce a mai putut de prin dulapuri.... deci numai copil bolnav nu pare....si ma bucur nespus.

Oana, multumesc pentru placinta, dar vreau si reteta.....ca ...

Celia, multumim.

Teo, multa sanatate lui Vladut. Si noi tot cu mucii si tusea.... ne luptam.

Kriss, felicitari. Eu mai am... acum ma tem sa nu ma inec, ca mai am putin si adorm... dar ma tine Ralu la suprafata.

Ani, multumim. Sper ca si Darius e ok. Multa sanatate.

Alina, multumim. Multa sanatate lui David... zburatorul mamei...

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, imi pare rau.... dar nu puteai face o programare? Intreb si eu... Eu nu merg sa stau cu Stefy in sala de asteptare pentru ca la medic omul vine bolnav si nu vreau sa mai agate si alti virusi decat ce are deja, asa ca fac programare si la ora la care am programare ma duc si intru. pentru tine sa-ti treaca supararea. Iar asistenta.... consider ca a fost fara bun simt. Cat crezi ca poate un copil de varsta lui David sa aiba rabdare sa stea locului?!?
Multa sanatate si sa scapati repede de viroza.

Teo, inseamna ca eu de acum trebuie sa ma pregatesc de dat de baut? Ca la Stefy mai trebuie sa creasca, dar de iesit din gingie au iesit toti 20.....???

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Beau si eu o cafea cu voi.E asa, virtuala ca am baut una la 6 si la scoala cred ca mai beau 2.

Eu vreau sa vina primavara adevarata. Sa las hainele groase, sa trec la pantofi.Mi-e dor de caldura.
Si mi-e dor sa lenevesc.
Te invidiez Kriss.Si eu vreau o dimineata in pat pina la 10.
Vreau o iesire la munte( dar nu la zapada), in doi sau cu elevii mei de la scoala(sa ma incarc cu energie de la ei)
Nu mai vreau sa fac ceea ce trebuie ci doar ceea ce am chef.
Iar baietii mei sunt din ce in ce mai neastimparati. Andrei e un obraznic.........

Cred ca v-am impuiat capul cu prostii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

iuli mersi de cafea... iau si eu caldarea daca imi dai... daca nu ai facut asa de multa ... iti mai dau si de la mine... MULTA sanatate lui Stefi si sa se faca cat mai repede bine....si fara febra sau mofturi
aly... of,of... si insarcinata si cu copilutz dupa tine.. si nu te-a lasat nimeni sa intri in locul lui... eu una sun inainte si ii zic o ora... si intru pe coridor si in 5 minute iese asistenta sau doctorita si ne zice.." alina ti-am mai zis sa intri si sa nu stai pe coridor cu copilul.... e pus afis... GRAVIDELE, Mamele cu copii pina si batranii au PRIORITATE." deci tu indeplinesti 2 din 3... iar in ceea ce priveste asistenta eu cred ca ii ziceam ceva ... MULTA sanatate lui David ... sper sa nu fie complicatii si sa se faca repede bine

in ceea ce ne priveste... ieri , daca tot veni vb de doctor, o sun si ii zic ca darius tuseste... ma intrebat daca : a facut febra, daca e mofturos, daca e somnoros, daca Nu are pofta de mancare.... si multi de daca... si la toti iam raspuns ca NU... doar TUSESTE... si mi-a zis sa ii dau ceai si FLUIDOL sau STODAL si sa las copilutul in pace... dar eu cred ca ii dau Plantusin.. dar ma duc dupaamiaza sa cumpar ca ieri nu am iesit... la ce vreme a fost.

ma duc sa mai imi iau o stacana de cafea.... va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Kriss ce ma bucur ca esti mai relaxata si fericita,tineti-o tot asa
Alynta pai de ce stai la rand mai mami?Te bagi in fata frumos nu mai astepta si nu are rost sa-ti faci nervi de asta.Si al meu e mucios si tuseste tot mai rau face aerosoli si i-am dat Stodal.Voua ce v-a dat,poate ma ghidez si eu

Sumetrolin si aerosoli!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput