Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Ma bucur pentru voi ca ati avut asa o zi placuta cu piticii la teatru.
Cu alta ocazie poate ajungem si noi.

Miha, Ella, multumim de reteta.

Lacra, sanatate multa lui Stefy.

Oana, multumim de placintica....
Cand e ziua sotului, sa-i aducem noi un tort(rotund)cu lumanari...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello ,la noi se ingroasa gluma cu mucii si tusea asa ca l-am bagat la aerosoli.Ma gandeam ca aici nu l-am mai dus de muult la pediatru ca mai rau ma enervezL-am tot tratat cu farmacia din dotaresi telefoane la pediatrul din tara.Oricum de cele mai multe ori am scapat de raceli doar cu ajutorul aerosolilor,acum sper sa fie la fel

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Azi am liber la cumparaturi,tati e liber si sta cu piticotul.Ma duc sa cumpar cate ceva pt finutul nostru caruia o sa trebuiasca sa-i luam motul cand ajungem in tara

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
noi nu am fost prezenti la teatru caci am dormit dum pana pe la 10..Samb seara am lasat fata la soacra-mea si ne-am facut de cap..am fost si am ascultat blues intr-un bar restaurant unde a fost super!in fine, dum. dim.a fost una de vis cu noi 2 porumbei dupa mult timp si pe la 11 am mers sa luam fata si am dus-o in Copou la plimbare!era f cald si frumos. asa ca a fost un weekend superb si relaxant!
Hai ca eu am iesit din butoi definitiv(macar pe saptamana asta)!!
O SAPTAMANA MINUNATA TUTUROR!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

salutare
noi nu am fost prezenti la teatru caci am dormit dum pana pe la 10..Samb seara am lasat fata la soacra-mea si ne-am facut de cap..am fost si am ascultat blues intr-un bar restaurant unde a fost super!in fine, dum. dim.a fost una de vis cu noi 2 porumbei dupa mult timp si pe la 11 am mers sa luam fata si am dus-o in Copou la plimbare!era f cald si frumos. asa ca a fost un weekend superb si relaxant!
Hai ca eu am iesit din butoi definitiv(macar pe saptamana asta)!!
O SAPTAMANA MINUNATA TUTUROR!!

Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Asa deci, asta e reteta pentru a iesi din butoi

(imi spui si mie unde e barul ala de se asculta blues? Live? Waw! Ce fain! Vreau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Daniela tu pe unde te-ai ascuns? Cred ca nu tot prin butoi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi.

noi suntem trezi de la 7.30.. dar am avut probleme cu ... acum sa rezolvat... de am cumnatelul care se pricepe... noi suntem bine.... DARIUS e un pic ragusit si tuseste.... dar sper sa nu fie nik grav....azi tratam cu ceai...sa vedem ce reactii face... dar pina acum e bine... la noi a fost o dupaamiaza ff frumoasa.. am ajuns acasa la 8... eram franti cu totii.... sotul somnic la 9.30, darius 9.45 ( ca trebuia sa termine biberonul cu laptic).. iar eu la 10.45... sa trezit Darius pe la 1 si la 1.30 iar somnic pina la 6... deci am avut o seara linistita pot spune

lacra mersi de cafea... si sper ca Stefi sa nu aiba nik grav... un pt pitic si pt tine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aaa.... si apropo de burtici.... ca tot citesc despre ALY...si ma uit cum au trecut saptamanile ... si acusica vine bb...de celelalte burtice ce mai stiti????

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Daniela tu pe unde te-ai ascuns? Cred ca nu tot prin butoi, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

e vb de piano cafe din pacurari, vis-a-vis de rest.moara de foc.au cantat excentric blues band, foarte faini.concertele sunt sambata seara. a fost si o seara cu jazz, dar nu am ajuns. nu canta formatia asta in fiecare seara, dar sigur vor mai reveni aici.daca te intereseaza te anunt cand mai sunt. ei mai canta si in alte localuri/puburi etc ..

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Tocmai am tras o sperietura! David vrea mereu pe birou! Azi a vrut sa treaca prin fata monitorului (clasic) si a alunecat cu un piciorus! L-am prins din zbor si i-am dat si una la fund! Acum e in lighean la balacit ca a facut kk!
EU m-am uitat pe calendar azi si de Paste intru in 9 luni! Ma mir si eu cand a trecut timpul.....
Lacra sanatate fetei!
Kriss frumos weke-end! Bravo!
David e mucos de dimineata! O astept pe mama azi la mine si dupa-amiaza tragem o fuga la pediatra!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput