Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Frumos ca vati simtit bine si pup si copilasii cumintei! Deasemenea felicit pe sot de Oana care a fost alaturi de mamica (poate au mai fost tatici, dar eu doar de el am inteles ca a fost prezent)!

Toti taticii DC au fost prezenti!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Bravo! Bravo!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Multumesc Teo! ai sa vezi ca acusica mai vrei pentru Vladut un fratior/ surioara! Eu zic ca o diferenta prea mare nu e buna! Eu am inca 2 surori: una cu 4ani mai mica si una cu 12 ani mai mica! Cu cea de 4 ani diferenta suntem "prietene", in schimb cu cea mica nu am reusit sa avem o relatie foarte apropiata! Diferenta de varsta/ mentalitati isi spune cuvantul!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Miha, bine facem multumim! Acum am venit de afara, ne-am plimbat vreo doua ore fiindca domnul Andrei a dormit 4 ore la pranz si e super odihnit. Sper ca dupa ce a mers atat (ba pe jos ba cu tricicleta) sa i se faca pofta de somn.
Numai bine!

Sanatate tuturor!

----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Emma si David a dormit 4 ore, dar s-a trezit la 8 seara si nu am mai iesit! Vom vedea la cat i-a somn!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Noapte buna! Ma duc sa vad daca a avut Bogdan succes la adormit feciorul, ca asa s-a laudat, ca-l adoarme!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off Alynta stiu ca nu e bine sa fie diferenta mare,intre mine si sora mea sunt 4 ani si intre mine si fratele meu sunt 7 ani,culmea e ca eu cu el fac echipa.Acum sincer cum o vrea Doamne Doamne ,radem de multe ori si ii spunem printului cand face cate o boacana:din cauza ta nu vor mami si tati un fratior pt tine
Azi chiar a fost cumintel in parc a cautat toti cateii la dinti sa vada daca nu sunt cariati cumva dar in rest fara crize de isterie.Ne-am intors cu blugii verzi in genunchi si plini de iarba ca s-a dat de-a rostogolul cu verisorul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o .... mareeeeeeeeee

Si eu dupa o noapte.... nu febra mare, dar a facut pe la unu si ceva... dar tuseste..... Dupa amiaza mergem la pediatru......

Ma bucur ca a fost frumos la teatru si imi pare rau ca nu am avut cum sa venim.....

Teo, multumim. Sanatate la cavaler. Si la noi a inceput la fel....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Pe langa cafeluta de la Lacramioara eu va ofer o placinta cu iaurt. Racoroasa si buuuuna.

Daca aveti leac pentru un plangacios si un mofturos...imi dati si mie, va rog. Ca nu stiu ce are azi Victor, dar e de jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha...da!!! Cam asa ar trebui sa arate un tort. Recunosc. Nu ar strica sa aibe si lumanari, ca sotul meu mereu si-a dorit de ziua lui (cica cand era mic asta spunea de-l intrebai) "tort cu lumanari".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Si mie imi pare rau ca nu am putut sa venim la teatru ... am avut musafiri . Asa ca, cu prima ocazie, nu mai ratam

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput