Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Adriana, ii dai o doza odata, adica deodata. Si dupa aia ii mai dai una peste o saptamina. Dizolvata in apa, cam un sfert de canita, ii dau eu, ca sa nu se risispeasca, cu seringa.
Edit: odata pe saptamina ii dai cind vrei sa o imunizezi. In caz de inceput de raceala, cum scrie pe prospect.

Eu am folosit la P, cind era sa se raceasca, i-am dat cite jumatate(dupa ochi) de cite 3 ori pe zi si nu s-a racit, numai niste muculeti. Nu stiu daca din cauza oscilococcinumulliiiujd sau nu era mare treaba raceala.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Merci, Ioana, m-am prins intre timp, i-am dat una o data. Ii dau preventiv.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am adus-o pe piti acasa de la soacra-mea azi, si ce sa zic, iar are diaree, am sunat-o s-o intreb sincer cum avea scaunul pana acum, si ea zice ca la ea n-a avut nimic.Cum saracia de fiecare data cand e la ea o pateste?eu nu mai inteleg si m-am saturat.Daca ar fi dupa mine, nu i-as lasa copilul, dar ar iesi cu scandal.nu am incredere in ea....offf, tare sper sa nu o luam de la capat ca nu mai poooot.

legat de intalnire,si eu tusesc inca tare urat.daca nu trece,mai bine nu vin, ca e virala si nu vreau sa va pricopsiti si voi.poate mai facem o intalnire si saptamana viitoare?pleaseeeee!

Magda-hm,nu stiu ce sa zic.l-ai batut la cap in ultima vreme cum ca te-ar insela si poate de asta a facut?cum era tipa?prieteni de 3 ani si tu nu stiai de ea?eu le stiu pe toate pe care le cunoaste...ciudat.nu?Doamne da sa fie ok.

o seara si o noapte usoara va doresc!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - Acum cand a avut Daria temperatura medicul mi-a spus sa-i dau cate 15 pastilute de cate 3 ori pe zi dizolvate in putina apa, in lingurita.A fost ok si Doamne ajuta bine ca a trecut destul de repede; deja in a treia zi nu mai avea temperatura.Si i-am mai pus supozitoare cu paracetamol, cam de 2 ori pe zi, desi medicul mi-a spus sa-i pun numai cand are temperatura peste 38,3 grade.

Dar asa am citit si eu ca-i foarte bine de administrat cate o doza pe saptamana, timp de 6 saptamani.Doamne ajuta sa nu se imbolnaveasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA buna ideea cu osciloccocinum ,deocamndata ii dau sirop pt imunitate ,dar dupa ce l gat cred ca o sa incep sa i dau si eu un tub o data pe sapt
MELI draga tu stii cum fac eu cand o duc la mami sau la soacra mea ?(e adevarat ca cu soacra mea a stat doar vreo 2-3 nopti intr un an si 5 luni ,dar cu siguranta ca daca se mai iveste ocazia o voi mai lasa ,ea poate mai mult sa o tina in week end ,inca preda asa ca in cursul saptamanii nu prea are cum ,)ce vreau sa ti spun e ca si la mama si la soacra eu ma duc cu listuta in care scriu programul lui Tiadris ,la mancare ,la somn ,la joaca etc
sunt aproape 100% sigura ca l respecta ,cu mici abateri probabil ,dar de la bun inceput cand incercau fiecare sa mi spuna "ca asa e bine si asa nu "mi am impus punctul meu de vedere
asa ca sincer daca tu crezi ca ducand o pe piticuta la soacra nu i chiar ok in ceea ce priveste meniul ei ,parerea mea e ca ar trebui sa i spui fara nici o retinere
sper din suflet sa nu aiba iarasi probleme cu burtica
MAGDA ciudata situatia ,dar cum am mai zis tu stii cel mai bine cum stau lucrurile si sa faci asa cum iti este tie mai bine

tare ma bucur ca am scapat ieri de vaccin si totul e ok ,pana pe la 4 ani pauza de injectii

ANCA B da ati alergat nu gluma ,2 ore e ceva

fetelor acum chiar ca am trecut la un sommn ,adios cu vremurile bune
si m am prins si cum imi adoarme singurica asa ca totul revine la normal ,pe la 13 :10 ii dau lapticul in pat nu in scaunul unde papa asa ca imi adoarme ca un ingeras si nu mai face"galgie"
dar asta de vreo 2 zile ca pana acum se lasa cu plansete daca nu stateam cu ea:))
iar seara la ora 8 si 20 maxim pica rupta de somn pana dimineata la 8 sau 8:30

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

SA scrieti va rog unde vreti sa ne intalnim ?
ar fi super daca am gasi un loc cu de toate si pizza si desert

Mergi la inceput

poze cu puiut
http://picasaweb.google.com/sanda252003/LAJOACAINSPATELEBLOCULUI#

http://picasaweb.google.com/sanda252003/LADISTRACTIECUMAMI#

http://picasaweb.google.com/sanda252003/TIADRISLA1AN5LUNISI10ZILE#

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

fetelor dragi, care nu dormiti inca?
am intrat si eu pe la voi ca vreau sa vin la cj sa-mi iau ceva hainute de graviduta. aici la alba sunt 2 magazine cu niste hidosenii...si m-am gandit ca poate gasesc chestii mai faine si mai moderne la cj. ma ajutati si pe mine? sa-mi spuneti pe unde sunt magazine cu haine dragute de gravi. daca puteti sa-mi ziceti adresa si sa-mi explicati cam pe unde sunt ca le gasesc eu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anco, sint haine de graviduta in Polus la Miniblu si al un magazin micut vis-a-vis de Carrfour(tot in Polus)
MAi sint la Central(magazinul clasic din Cluj) si vis-a-vis de Central, pe straduta mica, nu pe strada principala, Outwear Kids se numeste.
Si mai sint dar imprastiate prin oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ioana 13 iti multumesc foarte mult de ajutor. le-am reperat deja pe cele de care mi-ai spus. poate iti amintesti si de altele de prin oras sa mai imi spui. tu unde ma sfatuiesti sa merg? in ideea ca vreau ceva modern, nu chestiile alea clasice sarafane si compleuri cu pantaloni largi cat china, dar nici sa nu dau 2 milioane pe o pereche de blugi.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anco, la cel de linga Central sunt moderne, din categoria VeroModa, Only daca stii firmele. Incearca acolo prima data.
Poate si cele din Miniblu, nu m-am prea uitat la ele, dar pareau destul de clasice.

Mergi la inceput