Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, scoate-i puzzelu din cind in cind. Nici P nu a acceptat puzzle, l-a aruncat, pe motiv ca nu stia ce sa faca, i le-am mai aratat din 2 in 2 zile si incet a incercat sa faca si el animalutele. Acuma stie sa selecteze fiecare figura, dar nu le stie combina, le pune unul linga altul, fara sa le inchege... nu stiu cum sa ma exprim.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Tu fetelor, ce ati patit?! Ati scris nu gluma!

Eladeea, f frumoase noile poze! Ce fain ca mai sta Eric la pozat!

Ioana, mersi... crezi tu ac sta...fac io ce pot ca sa-l prind...pana imi iasa una buna fac vreo zece...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor s
tu fetelor eu nu stiu ce sa mai cred azi a venit la mine fata aceea sa vrb
mi a zis ca ea nu are nimic cu el ca ei se cunosc de 3 ani si sunt buni prieteni ,dar nu au facut nimic niciodata,numai ca el mi a zis asa ptr ca se saturase de presupunerile mele si de certurile de acasa
iar acum m a sunat un prieten de al nostru care la inceput a zis sa l dau afara iar acum mi a zis sa l evit o perioada ca se pare ca amandoi suntem super stresati si ne razbunam unul pe altul,asta cam asa e si eu simt ca nu mai suport atata stres si am nevoie de liniste.
e foarte drept ca din cauza neajunsurilor si problemelor foarte mari pe care le avem la firma ne am indepartat si am inceput sa ne respingem si sa ne certam si daca covoru nu e asezat bine
acum o sa fac tot posibilul sa l evit adica cand vine el la Victor eu plec,si poate peste o sapt 2 se vde vreo schimbare,daca nu nu asta e

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

a si el nu sta la ea sta la un amic de al nostru

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

MAgda, se complica treburile! Cum era gagica? E pitipoanca? HAi sa o desfintam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Magda asta e o veste buna.Daca nu te-a inselat,inseamna ca mai e o sansa de impacare.E adevarat ca lipsa banilor duce de cele mai multe ori la certuri,dar daca va mai iubiti,atunci merita sa luptati pentru casnicia voastra si pentru Victoras in primul rand.Doamne ajuta sa fie bine!!!

Co tare draguta Carina!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ani, uitasem sa iti raspund, da, C a stat in studentie in Observator, nu Construcii a terminat, ci ISE, dar a fost si student la Construcii a doua facultate, ca sa nu mearga in armata! Poate va stiti de la vreun chef, ca multe eru in perioada aia

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

MAgda, se complica treburile! Cum era gagica? E pitipoanca? HAi sa o desfintam

E clar ca Ioana l-a urmarit pe Mircea Badea! Eu as fi mai suspicioasa, poate fi si o poveste ca sa se linisteasca lucrurile. Numai ei stiu ce e acolo.

Fetelor, explicati-mi si mie cum se administreaza Oscilococcinum. Vreau sa ii dau preventiv, am citi ca se da o doza pe saptamana. Si cum masor cat sa-i dau pe zi? Nu prea inteleg. Si cum sa-i dau, dizolvat in apa? Ca sub limba sigur nu le tine.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, ai mail.

Magda, nici nu stiu ce sa zic. mi se pare ciudata rau situatia. daca nu te-a inselat poate mai e o sansa...desi nu ar fi trebuit sa minta cu asa ceva...si e adevarat ca lipsurile materiale duc la certuri...multe din ele fara rost...

Fetelor, v-au intrat alocatiile recalculate luna asta pe card? am o prietena care a depus cerere in ianuarie pt recalculare si i-au spus ca in martie intra banutii multi...asa o fi oare?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Adriana, ii dai o doza odata, adica deodata. Si dupa aia ii mai dai una peste o saptamina. Dizolvata in apa, cam un sfert de canita, ii dau eu, ca sa nu se risispeasca, cu seringa.
Edit: odata pe saptamina ii dai cind vrei sa o imunizezi. In caz de inceput de raceala, cum scrie pe prospect.

Eu am folosit la P, cind era sa se raceasca, i-am dat cite jumatate(dupa ochi) de cite 3 ori pe zi si nu s-a racit, numai niste muculeti. Nu stiu daca din cauza oscilococcinumulliiiujd sau nu era mare treaba raceala.

Mergi la inceput