Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anco mai gasesti in piata mihai viteazu in statie la 31 cum mergi spre gara sau ttot aproape de piata langa flip in statie cum merge troleul spre centru
ns daca ai inteles dar ii un reper

magda sr sa va fie bine, Doamne ajuta

apropo de inselat, cunosc o familie care dupa 7 ani de prietenie s-au casatorit iar dupa 8 ani de casnicie au aparut problemele,ea a ramas insarcinata si dupa vreo 2 luni a inceput sa o insele sotul , cu cine credeti????? cu viitoare lui cumnata
locuiau impreuna cu familia ei, adica parinti, fratele ei cu iubita viitoarea sotie
sotul infidel era mecanic iar socrul si cumnatul erau soferi pe tir, telenovela curata ce urmeaza
ele fiind cumnate lucrau impreuna, se intelegeau de minune insa la 2 luni dupa ce a ramas insarcinata a inceput calvarul
el a inceput sa o insele cu , cumnata lui dar nu a fost suficient si o inselau cu ea in casa , ii puneau somnifere in suc , i-au inscenat cum sa o impinga pe scari in jos , un adevarat cosmar pt ea.Simtea ca ceva nu e inregula si el nega totul cu nesimtire.
A nascut iar el a asisat la nastere iar cumanta ei i-a fost nasa copilului , pana unde s-a ajuns.
Dupa 10 luni de la anstere totul merge din ce in ce mai prost , el nu mai se culca cu ea de 1 an si deoarece spunea ca e traumatizat de ce a vazut la nastere pana cand din intamplare a intrat ea pe net pe adresa cumnatei si i-a gasit toate mesajele arhivate cum vb cu cea mai buna prietena a ei, a ramas de-a dreptu inmarmrita, nu-i venea sa creada ce vede scris.
A filmat totul si apoi cand au ajuns acasa cei doi presupusi amanti i-a dat afara, iar ei sunt bine mersi impreuna.

asa ca sa n bucuram din plin de ce avem si sa multumim celui de sus pt tot

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anco si eu zic ca cel de la cenral e mai drgaut magazinul, cele din piata mihai viteazu sunt clasice

cum spuneam si noi am trecut saptaan trecuta printr-un moment neplacut insa a trecut iar acum sunetm cei mai fericiti , era necesara o [portie de cearta sa se linisteasca spiritele .C e foarte linistit si greu se enerveaza insa acum a clacat.

Intr-adevar cum mai spuneau si voi , un copil sudeaza cel mai bine o casnicie ,insa in unele cazuri, putine totusi o distrug. Pt noi D e cheia mari fericiri , aabia asteptam sa vina si cel de=l 2 bebeu

va doresc o noapte linistita si plina de iubire

aaaa
alex ti-am vazut mamaruta de dimineata insa am uitat sa iti spun . un mare mare ic de la Dragos

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

iti multumesc si tie elena. nu prea stiu eu pe unde vine asta pentru ca eu circul cu masina cand vin la cj , dar daca ziceti voi ca cel de langa central e ok, atunci macar stiu unde sa merg la ala.
va multumesc mult fetelor, inca o data.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, ce dulce e Tiadris! M-am delectat cu pozele voastre!!!!
Chiar mi-am amintit ca eu nu am mai incarcat demult niste poze! UIte ma execut si eu imediat! Eu am vazut azi cu surprindere ce mult a slabit Sara zilele astea, aproape 1 kg! I s-au subtiat piciorusele! Saracuta! Ce inseamna cateva zile de boala la ei...

Elena, ce povesteti tu acolo zici ca e un film thriler, ca sa nu zic horror! Exista astfel de oameni si in realitate?

Meli, imi pare rau de diareea lui piti, trebuie insa sa gasesti o modalitate de a vorbi cu buni despre asta, fara sa se simta jignita!Iar daca se simte, asta e!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Gata, in timp ce se incarcau pozele, eu am strans pe aici, pana maine e curat, am bagat cumparaturile in frigider si congelator, am dat/luat medicamente, ma bag la nani!

Daca doriti sa vizionati:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Gabi, pt Sara, Andrei vrea sa vina la petit, dar intai il invat sa joace sah

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
m-am delectat de dimineata cu pozicile printeselor Tiadris si Sara....mama! da stiu ca are de unde alege stefan...numai fetite una si una...frumoase si harnice si destepte!!! oho!!! Nico, aveti concurenta pe post ca sa zic asa

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ps: stefan se uita pe bbc la rolly mo...nici o sansa sa-l iau de acolo... nu ma baga in seama

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

ps: stefan se uita pe bbc la rolly mo...nici o sansa sa-l iau de acolo... nu ma baga in seama

POZE NOI
Povestea Nasterii

Voi prindeti BBC? Parca erati pe UPC, nu? Si BBC e in program sau il prindeti la liber? Stiu ca sunt si Teletubies pe BBC si de aceea intreb.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Acum neatza!

Foarte frumoase domnisoarele Tiadris si Sara!

Cum a ramas cu intalnirea?

Stiti ca v-am zis ca avem probleme cu Boom...I-am lasat balta cu corectatul facturilor ca n-am avut cu cine, oricum am zis ca se fac 2 ani pe 27 martie si il reziliem. Si am sunat acum o luna sa intreb cum se inchide abonamentul. Mi-au zis sa trimit o scrisoare recomandata cu cererea de inchidere. Zis si facut. Ii sun ieri sa intreb daca au inregistrat cererea si din nou, stupoare: stiti, de-abia dupa 30 de zile de cand primim cererea vi-l inchidem. Dar la inceput nu mi-au zis asa ceva. Am crezut ca il linsez pe ala prin telefon. Daca nu il inchid pe 27 noi nu mai platim, sa ne ia boii de la bicicleta, ca altceva n-au ce ne face, sunt niste hoti!!! Am facut contract cu RCS&RDS acum, sper sa nu mai avem probleme ca m-am saturat de atatea erori la prestari servicii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput