Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 19
dariandra spune:
Fetelor, m-am incarcat si eu cu multa energie pozitiva, aseara; am primit imbratisarile de rigoare dar putin mai tarziu cand a realizat probabil ca am ajuns acasa (m-a cuprins, am luat-o in brate si nu-si dezlipea capusorul de umarul meu).E si normal, daca noi suntem persoanele primordiale din viata lor.
ALEX, CO - foarte reusite fotografiile.
important este sa ne tinem de cuvant si sa repetam intalnirea in fiecare luna, asa cum s-a hotarat.
In ceea ce priveste tunsul, eu am o coafeza foarte buna si chiar ieftina comparativ cu ceea ce este pe piata la ora actuala.Am descoperit-o de cand eram la facultate in ultimul an si de atunci numai la ea ma duc (faza-i ca aveam parul lung si cand m-a tuns scurt "ma indragostisem" de freza mea
).Acum cca. 6 saptamani am dat 25 lei pe tuns si putin aranjat.Se numeste Nadia (la Rodi Salon);prima statie de la Ursus cum se vine spre Manastur (salonul e la strada principala).
dariandra spune:
Cititi aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Imobiliare/124783/Casa-verde-a-viitorului-tinteste-spre-ZERO-emisii-de-CO2.html
Desigur autorii sunt tot japonezii.
Victo spune:
Gabi, bine ca mi-ai spus,
sa nu mai pierd vremea pana acolo. "noroc" ca am avut de lucru si inca nu m-am miscat din birou. poate sapt viit.o sa ajung.Poate ma anuntati voi (tu, Elena) daca vedeti puzzle-uri noi. ![]()
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
GAbi, e vb de Ramona care avea in Manastur salonul? Ca daca e aia am doua amice care numai la ea se tund.
Eu ramin fidela MAriei de la Elle, la fel, ma las total pe mina ei! Si asa chef de mers la coafor mi s-a facut!
LAsa ca e buna si curatenia la ceva!![]()
Victo(ca sa pastram numele conspirativ), mi-a pus la posta tipa puzzlele, cind ajung imi exprim aici parerea!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Da, Ioana, acea Ramona, eu am ramas fidela, desi ma enerva la culme ca nu respecta programarile si stateam mult, acum insa e mult mai profi la noul salon, m-a uimit schimbarea de atitudine! Intr-adevar, e mare lucru sa ai deplina incredere in stilista ta! 
Andreea, interesant articol!
Adriana, sa speram ca e o raceala usoara! Nici nu stiu ce sa zic, sunt asa revoltata impotriva sistemului! Chiar povesteam pe drum cu Alex...Cred ca ar avea un mare succes o instituie care ar interzice prezena copiilor bolnavi!
Sanatate multa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Gabi, ar fi foarte eficient sa nu primeasca copiii bolnavi dar nu ar mai renta. Iti dai seama ca nu toti parintii au cu cine lasa copiii acasa daca sunt bolnavi. Adica in starea in care e Alexia acum, doar cu nasul infundat, nimeni nu isi face probleme ca i-ar putea imbolnavi si pe ceilalti. Si eu sunt foarte revoltata...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Ioana13 spune:
Gabi, de asta se plingeau si ele, ca asteapta 3 ore pina intra la tuns! Dar nu renunta!
M-am saturat de iarna asta!!!!! Alex, tu nu???
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
Buna fetelor,
Intru pe fuga sa va dau vesti despre noi sa nu ne uitati!
In sfarsit am si eu un mic iepuras!Avem un dintisor!!!Asa sunt de fericita!!!
DUminica mergem la o cabana langa Arieseni ca acolo inca e zapada si mergem la sanius!Mai mergem cu inca o familie care mai au o fetita care e mai mica ca Eric cu o zi!!
Fug ca nu mai are stare ca nu mai tin minte daca vv-amn zis dar face pasi daca se tine de ceva!!Fug sa nu cada.
Va pupam!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
antoni spune:
Gabi-tu cum ai luat ospenul?dupa cat timp ai ajuns sa simti o ameliorare?eu nu mai poooot, ma doare iar gatul de abia inghit.am ajumns si eu la ospen, dar mi se pare ca e apa de ploaie...

Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni Gabi-tu cum ai luat ospenul?dupa cat timp ai ajuns sa simti o ameliorare?eu nu mai poooot, ma doare iar gatul de abia inghit.am ajumns si eu la ospen, dar mi se pare ca e apa de ploaie... ![]() ![]() ![]() |
Ospenul se ia din 6 in 6 ore!Si Amoxicilina e buna!Multa sanatate!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric