Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 20
antoni spune:
Andreea- si eu asa stiam dar mi-a dat de 3 ori pe zi, asa scrie si pe prospect. deci....nu stiu.dar mi se pare ciudat ca iau de dimineata , am luat deci 2 si nici o ameliorare.nu?

Ioana13 spune:
Meli, si eu am avut durere de git vreo 8 zile, in viata mea nu m-a durut atita si asa tare. Gargara cu apa calduta cu sare, parca m-a ajutat cel mai bine. Nu am luat medicamente, numai de alea ce se sug, muuulte tipuri.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni Andreea- si eu asa stiam dar mi-a dat de 3 ori pe zi, asa scrie si pe prospect. deci....nu stiu.dar mi se pare ciudat ca iau de dimineata , am luat deci 2 si nici o ameliorare.nu? ![]() ![]() ![]() |
Meli e Ospen de 500 sau de 1000 ca stiu ca parca asa sunt.Si eu am avut multa vreme probleme cu gatul ca una doua mi se facea puroi in gat ,dar sa stii ca mie cat am fost gravida mi-a trecut foarte repede cu Homeogene din ora in ora (e homeopat) si imi puneam pe o lingurita de zahar propolisc!Incearca sa vezi!!!Sa te faci repede bine ca stiu cat sunt de nasoale durerile in gat!

Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Gabriela77 spune:
Meli, imi pare rau ca nu am intrat mai devrem, prestam cornulete! O minunatie!
Eu am luat Ospen de 1000, din 8 in 8 ore, plus Bioflu, plus Aerosoli, dar dupa prima zi deja se simtea o ameliorare. In schimb, Cornel a luat si nu a simtit nicio imbunatatire a starii, asa ca a trecut pe Augmentin, cu asta a fist ok!
Multa sanatate!
Eu nu pot face gargara ca imi vine sa vars! Iar la mine homeopatele nu prea au efect, din pacate!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
is franta de oboseala ,toata ziua am umblat cu tot felul de treburi
printre altele m am ales cu o poseta indigo ce mi place la nebunie 
tu fetelor cred ca la cel putin 7 farmacii am intrat ,nu GASESC SA CUMPAR aparatul pt aerosoli -Laica
ati vazut pe undeva ???
IOANA vreau si eu primavaraaaaaaaa ![]()
MELI draga sanatate multa
ANDREEA felicitari pt dintisor ce superrrr ,imi aminesc ca anul trecut pe 1 aprilie i a iesit lui Tiadris primul dinte iar pe 2 al doilea dintisor ,n a fost pacaleala :))
ANDREEA f bun pretul de la coafor ,super
Gabi ,Ioana ia spuneti ce tarife are d na la care mergeti voi ?
deocamndata merg la tipa ce mi a recomandat o Co ,are preturi f bune si imi place tar mult cum lucreaza
100 ron vopsit ,spalat ,aranjat
20 ron tuns
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ALEX29 spune:
ELENA sa fie numai soare ca sa te simnti mai bine
eu am upc ...deocamndata
de multe ori se intampla sa mi se blocheze leptopul ,oare sa fie din cauza upc -ului ??
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 tu fetelor cred ca la cel putin 7 farmacii am intrat ,nu GASESC SA CUMPAR aparatul pt aerosoli -Laica ati vazut pe undeva ??? SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT http://concurs.pampers.ro/profile/26785 |
Alex, eu de la Sensiblu am cumparat...daca nu gasesti intr-una din farmaciile lor, spune-le sa-ti caute la celelalte farmacii de-ale lor din CLuj...trebuie sa gasesti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
neata
Andreea am incercat la 2 farmacii Sensiblue si mi au spun ca nu au aparat pt aerosoli
tu ai Laica ?
am uitat sa va spun fetelor ca am fost aseara la Real la cump ,am constatat ca la multe produse au preturile mai mari decat in alta parte ,laptele praf era cu 7 lei mai mult decat la Cora :(
dar am si gasit multe lucruri frumoase ,i am luat la piticuta 5 body cu manecuta scurta -la set ,bumbac desigur ,f f frumoase si bune calitativ la 30 lei toate ( aprox sau 30-si ceva ,nu mai stiu sigur)
i am mai luat si niste sosetute cu talpici de piele la 9 lei ,f dragute
o zi frumoasa ,ma apuc de geamuri ,perdele ,draperii etc :)
FETELOR daca v ati pus termopane curand si ati fost multumite va rog mult sa mi scrieti 
puisorul spune:
Buna dimineata ![]()
Foarte reusita intalnirea si sper sa o repetam cat de repede 
Andree27, felicitari pentru primul dintisor
. Ati avut ceva probleme sau v-ati trezit doar cu iepurila
?
Meli, sper ca esti mai bine cu gatul. Din fericire nu am prea avut astfel de experiente negative 
Alex, poti sa incerci si pe laica.ro. Nici ei nu au momentan disponibil aparat de aerosoli dar poti sa ii intrebi pe mail. Si transportul e gratis. Despre termopane eu am avut o experienta deosebita cu firma Mactermo de pe Calea Turzii. Extrem de profi si seriosi. Eu mi-am pus cu ei acum patru ani dar intre timp i-am recomandat la alte doua prietene care au fost si ele foarte multumite. Daca te intereseaza pot afla un numar de telefon.
Si eu am fost in decembrie la Ramona la salon. E intr-adevar foarte frumos si serviciile de mare calitate. Pentru tuns, suvitat si aranjat, plus ceva tratament de hidratare am platit 140 RON.
Un weekend frumos sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Alex, laptopul probabil ti se blocheaza pt ca e f incarcat: poze, virusi de aia micuti si inofensivi, dar care iau din memorie, pe desktop(pe ecran) sa nu ai f multe iconite si nici poze, adica sa fie albastru... toate minunatile incarca tare memoria si de aia mai clacheaza, de la net nu prea.
Scrisesem si eu si Gabi cit ne-a costat ultima data(eu in decembrie): pe mine 80 lei(spalat, tuns, aranjat) si pe GAbi 100(cu masaj facut(la cap, banuiesc) de 3 baieti, deci a facut toti banii!!)
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)