Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo elena...faza cu "nu mai este spanac", nu tine? nu face kk moale de la atata spanac? combina/l cd cu cartof, cand cu orez, ca sa fie si alt ingredient. poate/i mai trece.ba cu peste, ba cu ou... mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
nu tine faza deoarece atunci nu mananca si cand vede spanacul tusti pe el, combinat nici vorba, chiar nu il inteleg
doar nu o papa numai spanac
kk e normal nu e moale , e ok
nici nu se uita catre papika daca e altceva
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
mami_alexia spune:
Elena, 28 de lei unul dintre abonamente (5 Mbps - internet si 30 Mbps - retea) si 39 lei al doilea (10 / 50 Mbps)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Victo spune:
adriana, parca tu gateai din astea, nu ai vayut, au aparut pe undeva urzici sau stevie?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
ELENA puiule sincer iti spun eu as fi multumita sa mi pape Tiadris atata spanac ![]()
DE ce vrei sa renunti la upc ?
CO asa e cu distanta asta ,n avem ce face :((
ADRIANA bine ca nu mai are temp mamaruta 
GABI de abea astept sa te vad cu noul look si eu ma plictisesc repede de coafuri ,mereu vreau cate o schimbare :)
CE mi de dorrrrrrr da mamarutaaaaaa mea ,ce fericire pe voi aseara ca v au pupacit bebeii 
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo adriana, parca tu gateai din astea, nu ai vayut, au aparut pe undeva urzici sau stevie? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Nu , Paula,chiar n-am vazut. Urzici de obicei in piata sunt dar nu cred ca au aparut.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
elenuta23 spune:
alex renuntam la upc deoarece au scos o gramada de programe iar internetu lasa de dorit, rds au si programele gps pt fotbal iar internetul e super bun
las ca vine si mamaruta ta si te va iubi mai mult 

asa imi e de rauuuuuuuuu 

, cred ca timpul ma afecteaza cel mai mult, cand e cald , soare sunt atre bine si parac renasc iar cand e urat si mohorat afara stau numai in pat, ma doare capul nu pot sa pap nimic 

Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
apopo
v-ati ucmparat nr 2 la magic english??????? nu mai gasesc nr 2
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
gata, au venit baieti acasuca si au gasit si nr 2 al revistei, l-au cumparat de la kaufland.
apare la 2 spatamani miercurea pt cine e interesat
va pupik , fug la somnic cu Drgaos apoi sa ii fac ceva papika sa vedem cum reactioneaza ![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
15+ 
anca.b spune:
salutare!
acum ne-am intors de afara. a fost minunat (cit a fost soare...cind aparea cite un nor...brrrr). pacat ca stefan oboseste destul de repede, poate si din cauza hainelor groase care il incomodeaza la mers si nu am putut sta mai mult.
elena, faci spanacul cu usturoi? poate de asta ii place gustul atit de mult...stefan papa cu mare pofta rice mincare in care ii pun usturoi (iar spanacul e pe loc fruntas).
eu cred ca piciul meu incepe de azi greva foamei...abia a mincat niste pilaf cu carnitza de pui la prinz...nu-i problema mare, ca noi avem de unde da jos![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Delicioase...pozele!!!!![]()
Ioana, data trecuta am platit cam un milion pe un tuns si aranjat si masajuri prin cap si alea-alea! Cred ca erau vreo 3 pe capul meu! Placut, de altfel, cu atat mai mult cau cat erau toti barbati!
Dar asta era la salonul nou, care arata super, tare revolutionar, bineinteles ca si tarifele sunt pe masura!Ma intreb cat va fi acum ca vreau sa ma si vopesc! Oricum imi place ca tipa e stilista de-adevaratelea, imi place sa nu-i spun cum sa ma tunda, si ma surprinde placut intotdeauna!
Elena, asa e, Ramona e cam piperata, eu insa nu am curajul sa ma tund la altcineva, cum m-a tuns si filat ea, nu a facut-o nimeni niciodata!
Il pupam pe Popey!
Anca, si noi am fost pana in parc,ne-am intors inghetate la maini si picioare, la soare era cald, dar la umbra...brrr!
Alex, i-am luat Sarei din P-ta I.Mester o roata din aia de impins, e tare incantata, a facut senzatie in parc, evident ca toti copiii au vrut-o si in felul asta ea a valorizat-o mai mult! Ma gandesc ca i-ar placea si lui Tiadris, e pt copii din astia mai...energici!
Te cred ca ti-e dor de mamaruta, dar bucura-te ca e bine ingrijita si iubita si voi aveti un pic de timp pt voi!
Paula, am trecut si pe acolo si nu amia veau decat un puzzle cu unelte, nu era prea grozav! Dar a spus ca mai primeste
Ce bine mi-a prins iesirea asta, sunt plina de energie! Pe care o voi folosi la spalatul vaselor si curatenie!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)