Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 17
ALEX29 spune:
sal
of tu fetelor ,am vorbit in dimineata asta cu cea mai buna prietena de a mea ,mai mult de o ora am povestit ,asa mi de dor de de ea
s ar putea sa vina anul asta in tara ,sper din inima ca tare as vrea sa o vad
VICTO mersi m ,nu ma pricep la autobuze sa stiu cum sa ti spun sa vi:(
GABI chiar ca i sta super lui Lore ,o avantajeaza mult noul look ,de multe ori asa ma tenteaza si pe mine sa ma tund dar stiu ca daca as faceo m ar apuca jalea dupa
si plus dorinta a lui C e sa mi las parul lung ,desigur ca mi mai trag si eu tunsori in scari si daca mi prind parul cu agrafe il pot face sa para scurt ...din fata
s ar putea sa ma vopsesc si eu curand ,m ar tenta un castaniu f deschis ![]()
la ce salon mergi de obicei ?
ADRIANA draga sper sa nu fie nimic grav ,sanatate ingerasului 
ELENA cum esti ?
MAGDA numai la poseta ta ma gandesc ,super faina ,imi place mult stilul asta de posete 
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Gabriela77 spune:
Victo, din Zorilor iei 43, cobori la Cocosul de Aur si de acolo mai mergi vreo 100 m, si p aceeasi parte , vizavi de Big e P-ta I. Mester! Daca vrei fac niste poze la cele 2 puzzle ca sa vezi daca merita!
Alex, sa stii ca ma tenteaza, eu am fost tunsa de multe ori scurt, C ma prefera tunsa scurt, eu ma plictisesc tare repede de coafuri asa ca tot schimb! Ma tund la o stilista f buna, Ramona Mindru se numeste, are un salon in centrupe langa Casa de Cultura a Studentilor, cam fitzos, dar merita, ca tipa e f f bun!
Adriana, sper ca nu e virus!Mama lor de virusi!
Ok, deci ramane asa, odata pe luna, stabilit! Si inca o data luna asta pt fetele care nu au putut fi prezente!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
neatza
sunt bine insa durerea de gat nu exista e doar o iritatie de la cum vars atata, ieri nu am mai avut nimik iar aseara cand mi-a venit raul a inceput sa ma doara din nou gatul 
gaby
intr-adevar e super ramona ca si coafeza
, insa pretul e super super piperat, pana acuma 3 ani mergeam si eu la ea, insa apoi mi-am cautat altceva, dar mana ca ea rar mai gasesti, mai ales la frizurile scurte
victo piatza ion mester e peste drum de lokul de joaka une ne-am intalnit in noiembrie, in spatele blocului de la strada principala, sper ca intelegi ![]()
legat de spnac, mancarica noastra preferata de 3 zile , nu stiu ce sa fac vrea de 3 ori pe zi numai spanac, asa ceva nu am patit niciodata ?????????? 
i-am facut supika de pui care e preferatata lui si nici nu se uita la ea 
adriana tare rau imi pare pt voi, multa multa sanatate cretolinei
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
bex spune:
Neata
Excelenta alegere fetelor, abia astept sa mergem iar
Poze cu papanasii si "papanasele"
http://picasaweb.google.com/constantina.catalano/19Martie#
Alex...te integ perfect...eu greu cand pritenii dragi sunt atat de departe...
Gabitzo...deci nici la iuntalnire...nici le plecare, nu ne-am pupat
Ce tura de imbratisari am primit si eu cand am sosit acasa...mai ca as pleca in fiecare seara...

Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Si pe mine m-a strins P in brate si m-a mingiiau pe par!(eu nu suport sa imi puna cineva mina in par, doar pe caofeza si, bineinteles, pe P
)
Da, Co, si numai pentru primirile astea si merita sa mai chiulim de acasa, plus elementul terapeutic(la cap, ca la stomac nu poate fi vb)!
Gabi, cam cit costa la RAmona? Eu ultima data am platit la Elle, 80(spalat, tuns modern
, aranjat), iar ultima data platisem 35(fara bacsis vb aici)
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
am inteles, fetelor, acuma sa vad cum ajung acolo, de pe la Sora cred ca iau un bus.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Da, s-a trezit printesa, nu are nimic in gat, mi se pare ca amigdalele sunt ok. Deci e raceala in sensul pur al racelii, cu nas infundat. Nici febra n-a mai facut. Deocamdata ma declar multumita, sper sa nu se agraveze. Asta este, stiam ca asa va fi, eram pregtita psihic pt asta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
mami_alexia spune:
Kitzy, daca te ajuta cu ceva, luna in care vin si iti instaleaza cablul e gratuita. Adica daca vin in aprilie, in aprilie nu platesti, platesti de-abia la sf lui mai. La noi l-au instalat in martie, deci luna asta nu o platim, platim de-abia la sf lui aprilie.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
elenuta23 spune:
adriana daca tot esti in tema cu firmele de cablu, imi spui si mie ce oferte au la rds tv siinternet????? tarife?????
luna asta merg si eu sa reziliez contractu cu upc si in aprilie vin cei de la rds sa puna cablu
cu boom era in alta parte problema, deja l-au oprit, ma gandeam ca il lasa pana vin dupa aparatura
asa ca au ramas fara tv pana merg si acolo cei de la rds sa le puna cablu
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Victo spune:
elena...faza cu "nu mai este spanac", nu tine?![]()
![]()
nu face kk moale de la atata spanac? combina/l cd cu cartof, cand cu orez, ca sa fie si alt ingredient. poate/i mai trece.ba cu peste, ba cu ou...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)