Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
iepurila spune:
LA MULTI ANI EVA!!!!
LA MULTI ANI MONI!!!!!!
Sa aveti parte numai de zile insorite si de toate bucuriile din lume. Multa sanatate!
Boo spune:
Hai sa va zic ce am aflat !! Bine ca am sunat la tampitii astia din Hambarului... m-am chinuit jumate de ora sa reusesc sa vorbesc cu cineva, dar trecand peste.
Cica mi-au trimis in decembrie prin posta 2 mil .. ciuciu, n-am primit. Trebuie sa ma duc la ei sa fac o cerere sa ii retrimita. In ianuarie 15 mil pe card si in februarie inca 8 mil .. ciuciu. Mi-am verificat cardul ieri si e 0.
Asa ca mi-am gasit de lucru acum sa merg la banca sa vad ce-i cu banii, sa merg in Hambarului sa vad ce naiba au facut ei acolo.
urasc statul roman si birocratia !!!!!!!!!
mamidestefan spune:
EVA
MONICA
si tuturor celor care au singe irlandez
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Uite ce info am gasit: http://www.retete-online.com/retete/articole/1calitati-fructe.php scrie despre fierbere si vitamine, cate ceva. Daca vitaminele se distrug la temperaturi inalte, nu prea vad cum oala minune le-ar proteja... nici microundele... nici steamerul... Singura posibila gaselnita la steamer ar fi ca nu consumi si apa cu nitriti-nitrati, pentru ca nu fierbi in apa. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Dar oare ce inseamna mai exact temperaturi inalte? oala sub presiune nu are nevoie de temperaturi la fel de inalte ca la fierberea in cratita obsinuita.
Eu stiu ca secretul pastrarii vitaminelor consta in pastrarea apei.
Cuptorul cu microunde e cel mai rau din punctul asta de vedere, elimina toata apa din alimentele respective, odata cu ea si 97% din vitamine
musettepink spune:
Tzitziri,laureta am vb cu dr si mergem sa ducem kk la analiza si sa-l vada si ea pe mandru.Nu cred ca este vorba de constipatie si nici multa branza nu am mancat singura chestie e ca am mancat de oaie iar eu de obicei mananc de vaca,nu cred ca am mai mancat de oaie pana acum....va tin la curent cand ne intaorcem.
Iepurica ma bucur ca sunteti bine
am fugit!
de Luca
luminita2008 spune:
Boo, imi pare rau.... sper sa rezolvi usor! Succes!
Musette, eu zic ca e de la branzica, am mai auzit cazuri... stii tu acum, supraveghezi kk si eventual suna si doctorul... si mergi la el daca la urmatorul kk e la fel... sanatate multa!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
fetele, da un Guiness unde dam si noi la copii?
Happy Saint Patrick day!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui babymom75
Temperatura de fierbere e aceeasi, adica 100 grade Celsius, indiferent in ce vas fierbi. Doar timpul de fierbere se reduce, adica datorita presiunii se ajunge mai repede la temperatura de fierbere, si din cauza aceasta se conserva o parte din vitamine; de ex. vit. C, care este foarte instabila la cald si la aer, se distruge complet. La fel ca in sucul/piureul de mar care nu sunt proaspete - isi pierd vit. C. |
de fapt apa nu fierbe intotdeauna la 100 grade, punctul de fierbere a apei depinde de presiunea atmosferica....prin mecanismele oalei sub presiune se poate fierbe sub 100.
am si verificat info de mai sus pe net....ca mie fizica imi mai joaca feste....am mai zis am facut liceu de muzica :)))
iepurila spune:
musette bine ca te duci la Dr ca sa te linistesti. pup sa fie bine. asteptam vestile