Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
babymom75 spune:
babytza, sunt alaturi de tine. Din pacate prea mult nu putem noi sa te ajutam, dar macar suport moral, un umar pe care sa plangi cand simti nevoia si o imbratisare... gasesti intotdeauna aici, la noi. D-zeu sa te intareasca, sa poti sa treci prin aceasta incercare. Imi pare rau...
Ramona, condoleante... D-zeu s-o odihneasca in pace pe bunica ta.
Si eu am pierdut-o pe bunica mea, care m-a crescut, pe cand avea Victor 3 luni, chiar in ajun de Craciun. Era un ger napraznic si nici macar la inmormantare n-am reusit sa merg cu un copil asa mic... De suparare era sa pierd si laptele.
Ma rog sa fii tare...![]()
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
babytza suntem alaturi de tine
Sper sa poti fi curajoasa si sa ii oferi mamei tale sprijin si sa ii faci clipele frumoase.
ramo sincere condoleante
Ne rugam pentru amandoua..
andy.p spune:
babytza imi pare tare rau ptr ceea ce vi se intampla,ma
sa-ti dea D-zeu putere sa fii alturi de mama ta..suntem alaturi de tine.
Ramo condoleante.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anamona spune:
babytza suntem alaturi de tine
Sper sa poti fi curajoasa si sa ii oferi mamei tale sprijin si sa ii faci clipele frumoase.
ramo sincere condoleante
Ne rugam pentru amandoua
gaia.nevia spune:
Fetelor. WRAP BACK CARRY.
Este posibil doar in filme, sau sunt io dusa...
Am incercat cu Radu adineauri. (cu Teo nu se poate, pentru ca plange si fuge in proces). Radu inca rade.
Am reusit sa sugrum un copil fara sosete, pantalonii au devenit tanga (ai copilului...), sa am tricoul ud pe spate de bale (si un gar mic) si tot wrap-ul e rasucit in jurul nostru ca o funie. Acum plange. Sa vad cum il dezleg... 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy.p spune:
Noi am fost afara ,ne-am plimbat un pic..e vant si mult n-am putut sta.
Am venit si Alexia si-a mancat legumele cu chiu cu vai.
Anca n-am vazut scaunul in magazin..uite,de ce nu trageti o fuga aici la Carrefour sunt preturi super si am vazut si scaune de masa,sau puteti merge chiar la magazin ![]()
Lumi sa pui poze cu scaunele
Piolica deci nu prea mananca Elsa?Incet ,incet si cu rabdare ..si Alexia prefera fructele.![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
la multe lunite sarbatoritilor de astazi
Mihnea de Corrina
Eduard de Giulianna
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Anna de Piersicutza

La multi ani si mamicilor sarbatorite Eva si Moni

ramo condoleante
babytza imi pare rau, suntem aici pentru tine
si ne rugam sa petreceti cat mai mult timp impreuna
Suntem si noi pe aici, cu mofturi si marailei![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
Mie mi se pare ca Robi papa mai bine legume (daca pot spune asa)
dar parca mai bine decat mar (alte fructe numai de la borcanase), oricum dela borcans e muuuult mai bun
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Piolica deci nu prea mananca Elsa?Incet ,incet si cu rabdare ..si Alexia prefera fructele. laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
nu prea ii plac legumele, dar am pacalit-o, i le-am disimulat in biberon. eu sint optimista!
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
Cd, si care-i problema daca o sa manance Robi numai fructe (sau chiar si legume) de la borcanel, BIO?
O sa te critice soacra, cumnata, si toate vecinele din bloc...
... si?!
Oricum fructe bio nu gasesti... si daca gasesti costa f mult si te mai chinui si cu prepararea... si arunci ce ramane pentru ca se oxideaza.
Se poate avea mai multa incredere in produsele pentru copii, declarate BIO (Hipp de ex) decat in orice fiertura sofisticata a oricarei soacre.
Nu ti-au zis cumva ca secretul pentru un copil care mananca bine este sa pui zahar si sare? Un pic in fructe, un pic in ceai, un pic in ciorba... mie asa mi-au zis...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!