Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Babytza nici nu stiu ce sa spun..imi pare rau..suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine. Daca putem sa ajutam cu ceva sa nu eziti sa ne spui.

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui piolica

ce mi-a placut de tine cum ai spus ca o sa 'le' achizitionati in curind! cred ca e o mare fericire sa ai doi copilasi in acelasi timp. mamica dragalasa si gemenei frumusei. abia astept sa-i vad in scaunele!

Mamica fericita de bebelina Elsa

dap, e o maaare fericire... zau.... nu ma mai satur de ei....
cat despre scaunele, cred ca azi vine tati acasa cu ele.... chicco polly.... yupiii.... pun poze cat de repede pot...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

te cred ca nu te mai saturi de ei!!!! eu eram cam fanatica cu scirbiciul, chiar vroiam sa ma intorc cit mai repede, insa acum imi dau seama cit de mult m-a schimbat acest copil, nu ma mai satur de ea, nu mai am chef de scirbici, de cariera si de alte nebunii din astea, o vreau pe Elsa si pe tatal ei si atit, nu-mi mai trebuie nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramona condoleante.
Se pare ca azi e o zi trista

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, de unde, cu cat scaunele?
Chiar nu stiu ce sa fac cu ai mei. Mai e putin si incepem sa lingurim cu Raducu... si Teo nu-l lasa la el in scaun deloc.
In plus, daca voi fi nevoita sa le dau la amandoi odata de mancare, cum o sa fac? Grrrrr.....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

mamicile

Nici nu stiu cum sa incep....sa spun ca suntem bine....suntem , dar nu toti...vineri am fost la psital cu mami ca a inceput chimioterapia. Analizele au iesit tare prost si se cer cateva sedinte...asta nu ar fi o problema ci ceea ce mi-a spus doctorul pe hol. Mama era in salon cu perfuzia si dr mi-a facut semn sa ies putin. Am intepenit cand m-a anuntat ca este in metastaza si foarte mult nu mai are ....minuni nu prea se intampla cand boala este atat de avansata, desi eu inca mai sper si ma rog sa o mai lase DD cat mai mult alaturi de noi
Am iesit din spital plangand si imi venea sa urlu dar trebuia sa ma linistesc sa nu ma vada mama asa...Am vb cu dr sa nu ii spunem si ei pentru ca o veste de genul asta ar termina-o in cateva saptamani...
Nu am putut sa mai scriu aici, nu am vrut sa intristez pe nimeni, destul sunt eu la pamant...
Dar acum trebuie sa ma linistesc si sa fiu tare , pentru mami , pentru a ma bucura de timpul pe care il mai avem impreuna...care nu mai este prea mult din pacate

Va pup pe toate si o sa mai intru ca imi este dor sa vorbesc cu voi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

wow, babytza, ce rau imi pare! iti doresc multa, multa putere sa treci peste aceasta suferinta, ai grija de mama ta, bucura-te de ea, bucurati-va impreuna de soricel. Fa in asa fel ca ea sa nu simta disperarea din inima ta! Nu stiu cum te pot imbarbatez mai bine! ma gindesc la tine si ma rog sa fie bine!

Mergi la inceput

Ramona, condoleante si un gind bun pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ramona, condoleante....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramona condoleante

O pentru sufletul bunicii tale si o imbratisare calda de la noi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Piolica, si eu am fost carierista, insa aceasta era a apus pentru mine... desi nu se stie niciodata, cica sa nu spui niciodata 'niciodata'.... dar acum nimic nu-mi mai trebuie decat familia mea, iar mesajul Babytzei ma face sa ma gandesc de doua ori la multe...

Ada , din Cora Pantelimon scaunele, 420 ron bucata. Am vrut initial sa le iau de pe net, dar n-am gasit mai jos de 550 ron buc, din contra, am vazut chiar si cu 650 ron... Comoditatea se plateste, e adevarat, insa 300 ron e cam mult pe criza asta....

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
In plus, daca voi fi nevoita sa le dau la amandoi odata de mancare, cum o sa fac? Grrrrr.....

eu zic ca tie iti trebe clar 2 scaune... tot din experienta cu doi zic, e muult mai usor... mai ales daca Teo e cu personalitate...

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput