Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Eu nu pot sa urmaresc discutiile de fizica...stau pe margine si astept sa aud cuvinte cunoscute:dovlecel,kaki,pampers....d'astea![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica ce mi-a placut de tine cum ai spus ca o sa 'le' achizitionati in curind! cred ca e o mare fericire sa ai doi copilasi in acelasi timp. mamica dragalasa si gemenei frumusei. abia astept sa-i vad in scaunele!Mamica fericita de bebelina Elsa |

dap, e o maaare fericire... zau.... nu ma mai satur de ei....
cat despre scaunele, cred ca azi vine tati acasa cu ele.... chicco polly.... yupiii.... pun poze cat de repede pot...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Eu nu pot sa urmaresc discutiile de fizica...stau pe margine si astept sa aud cuvinte cunoscute:dovlecel,kaki,pampers....d'astea |
tzitziri, am fost chiar asa de plictisitoare??? Iarta-ne
, dar ne-a luat valul. Pana la urma e si fizica asta buna la ceva, de ex. sa stii cum fierbi dovlecelul, morcovelul,... Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babytza spune:
mamicile
Nici nu stiu cum sa incep....sa spun ca suntem bine....suntem , dar nu toti...vineri am fost la psital cu mami ca a inceput chimioterapia. Analizele au iesit tare prost si se cer cateva sedinte...asta nu ar fi o problema ci ceea ce mi-a spus doctorul pe hol. Mama era in salon cu perfuzia si dr mi-a facut semn sa ies putin. Am intepenit cand m-a anuntat ca este in metastaza si foarte mult nu mai are ....minuni nu prea se intampla cand boala este atat de avansata, desi eu inca mai sper si ma rog sa o mai lase DD cat mai mult alaturi de noi 
Am iesit din spital plangand si imi venea sa urlu dar trebuia sa ma linistesc sa nu ma vada mama asa...Am vb cu dr sa nu ii spunem si ei pentru ca o veste de genul asta ar termina-o in cateva saptamani...
Nu am putut sa mai scriu aici, nu am vrut sa intristez pe nimeni, destul sunt eu la pamant...
Dar acum trebuie sa ma linistesc si sa fiu tare , pentru mami , pentru a ma bucura de timpul pe care il mai avem impreuna...care nu mai este prea mult din pacate 

Va pup pe toate si o sa mai intru ca imi este dor sa vorbesc cu voi 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
nikolici spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de azi Eva si Moni!
Eu am astenie de primavara ma doare si capul si ce mai sunt depresiva.
Mi-au intrat 10 mil indemnizatie ceea ce nu inteleg de ce atat.Am depus dosarul pe 17 decembrie cand am intrat oficial in concediu si pt recalculare la inc. lu ianuarie.Unde tre sa sun sa ma lamureasca si pe mine careva?
Fetelor Babytza are nevoie de sprijinul nostru moral.Hai sa-i fim aproape.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
tzitziri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
tzitziri, am fost chiar asa de plictisitoare??? Iarta-ne , dar ne-a luat valul. Pana la urma e si fizica asta buna la ceva, de ex. sa stii cum fierbi dovlecelul, morcovelul,... Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Nuuuuuuu, stai ca nu vreau numai discutii de care pricep eu.Doar ca pur si simplu eu nu ma simt capabila
De dovlecel si morcov le fierb dupa posibilitati....asa ca puteti sa continuati daca va mai tine cu discutiile
Apropo de Praid....m-am apucat sa ii spun alui meu.Si prima intrebare: pai are voie copil asa mic in salina?Si se apuca si cauta.Si a gasit clar ca nu...Babymom, tu stii contraindicatii pentru bebei asa mici?
luminita2008 spune:
Babytza, ma rog alaturi de tine sa fie bine, atat cat se mai poate.... daca ai nevoie de ceva, orice, sunt aici.... mai mult nu mai pot spune, nu-mi gasesc cuvintele, decat ca ai umarul meu si nu numai si ma 

neincetat pentru mama ta!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Babytza, 
Suntem alaturi de tine.
Stiu ca e tare greu. Eu m-am rugat pentru tata sa fie cum e cel mai usor pentru el, ca sa nu sufere, desi ma doare si acum pe mine cand ma gandesc.
Adica, ma doare pt ca mi-e dor de el. Sa dea Dumnezeu sa-i fie cat mai bine mamei tale.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
nikolici spune:
sprijin moral are nevoie si Ramo(300).hai fetelor 
are un decces in familie.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
tzitziri spune:
Babytza, am trecut prin asta acum vreo 5 ani.Te inteleg foarte bine cu ceea ce simti.
Cred ca cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este cel de care ti-ai dat seama singura: bucura-te de fiecare moment pe care il mai aveti impreuna ca sa ai cat mai multe amintiri frumoase.Imi pare rau ca nu te pot incuraja, ca nu pot sa iti spun ca sigur va fi bine,dar sunt sigura ca vei gasi singura taria de care ai nevoie
.
Mama a mai trait 2 ani jumatate din momentul in care s-a descoperit cancerul in ultima faza.Cu operatii, cu chimioterapie, cu diverse tratamente naturiste si a mai trait cat sa ma vada pe mine cu 'al meu' (ma bucur enorm ca a avut timp sa il cunoasca si sa ma vada echilibrata si fericita cu un barbat extraordinar) si aproape cat sa termine fratele meu facultatea.
Deci poate nu mai e asa de putin timp...dar bucura-te de fiecare secunda 
LE: sunt oameni care atunci cand aud ca nu mai au mult de trat incearca sa isi faca frumoase ultimele clipe (poate se impaca cu oameni cu care nu si-au mai vorbit de ani, poate pleaca intr-o excursie, poate fac lucuri pe care si le doreau mult sa le faca dar nu gaseau timp).Sunt oameni care daca aud asta stau deprimati si nu mai ies din starea asta.....cred ca cel mai bine este sa alegi tu, care o cunosti, daca trebuie sa stie sau nu.Pentru ca poate ea este din prima categorie...