Clopotei de ian-feb 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
cati_magureanu spune:
Hello, hello! Multe salutari si de la noi! Ne-am cam dat la fund in ulrima perioada..Multi pupici fetelo care au intrebat de noi! Noi am inceput numaratoarea inversa pana la venirea in tara...au ramas mai putin de 2 saptamani...suntem agitati cu plecarea asta caci mai trebuie sa ne si mutam din actualul apartament... si acum sunem busy cu impachetatul etc..
Am mai citit printre picaturi si am aflat de intamplari nefericite pe aici si am suferit...
O imbratisare calda pentru Silvia, alinact si Lala20.
Un pupic pt. Andreiasul Lalei_D si felicitari petru operatia trecuta cu bine!
O lacrima pt. bebe Eric si pt.uferinta parintilor lui..Stancutza...sunt adanc mahnita...
Un zambet pt. nazbatnica Eva, Sofiucele si ceilalti clopotei despre care am citit ca fac tot felul de nazdravanii!
Lauriciule , ca ai intrebat de noi! Ginerica al tau este bine, vorbeste o "alien" language ca numai el stie ce spune...dar, oricum, mai zice si cate ceva inteligibil...se loveste mai tot timpul cu capul de cate ceva (si ai vostri sunt la fel????)..Nu mai demult de duminica a cazut pe spate si s-a lovit cu capul de gresie (se juca cu o fetita si cred ca l-a impins un pic)..a plans de am crezut ca nu mai are suflare...si eu cu el...
In rest, nimic deosebit...doar ca suntem f. excited de venirea in tara...Abia astept sa ne vedem..
Va pup!
PS. O sa trimit si eu nr. de mobil pe mail-ul comun.
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cati_magureanu spune:
Felicitari Dana pt. cele 37 saptamani! Tin pumnii sa ajungi la termen cu sarcina si totul sa fie bine..Si, daca totusi, se intampla sa nasti mai devreme, iti uram nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Eliza spune:
Alina imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Plangeti durerea, strange-o pe Ioana in brate si mergi mai departe. Curand o sa vina si bb2.
Laurici cand o sa o alergi pe Eleni sa-i faci codite o sa-ti aduci aminte ca te suparai ca nu are par . Ma bucur ca ai pus poze cu ei. Poza cu ei si sotul tau e superba.
Iulia pupici sa-i treaca buba lui Iris. Superbi ochi
Lala am intrat direct pe blogul tau sa vad cu e Andrei. Am vazut ca a facut febra dar ca operatia a fost ok. Sper sa fie doar o urmare a operatiei si sa treaca repede repede .
Stancuta ma rog la Dumenzeu pentru parinti si puiul mic care a plecat mult prea repede dintre noi .
Cati am strigat dupa tine si se pare ca ai auzit. Poze mai noi cu MAtei nu mai pui?
Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neataaa
poftiti la
sau ceiut, fiecare ce doreste, ce pofteste ..
am fost dimineata sa-mi ia sange ptr analize si am dus si pipi (care, apropo .. mi s-a parut cam ciudat la culoare .. adika cam tulbure .. in fine, sper sa fie totul ok).
danutza imi pare bine ca te-ai simtit bine la restaurant cu sotiorul!! cateodata, chestii din astea simple asa te remonteaza si bine-dispun .. cat pentru toata saptamana!
micki felicitari pentru putzica sorei tale!
cati yuppyy .. sigur facem un moghioros dupa ce veniti! abia astept!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
anca.b spune:
neata!
elle, mercic de cafelutza! azi am indraznit si eu la una, ca sint mai bine cu burta!
cati, ce bine camai auzim de voi! cind veniti in tara?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
danonique spune:
Buna dimineata!ELLENUTA multumim ptr cafea!Mi-am facut si eu una si ma bag la admirat clopotei ca ieri nu am mai reusit.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa zuzulici !!!!
Ce faceti ? Ce-i linistea asta pe aici ? Chiar acum - in capitolul aniversar 200 la numar - nu se inghesuie nimeni sa scrie...
Elle, multam de cafeluta! Eu am ajuns la birou pe la 7.30 dar, intrucat nu am baut cafeluta acasa a trebuit sa recuperez aici... Acum, sunt deja la cana de ceai. Bine ca ai scpat de analize. Cta despre culoarea lui pipi... mi-amintesc ca si in sarcina mea cu eleni era mai "ciudata" dar cred ca este normal
si ce "vraji" a mai facut evita ?
Catiiii, ce ma bucur ca va pregatiti deja de venit in romania !!!! Abia astept sa ne vedem in parc !!!!! Zic si eu - ca si eliza! - ca vreau fotografii noi cu mateias!!!!!
Eliza, pai ce faci...?1 Ii spui lui cati de fotografii dar nici tu nu ne-o mai arati pe frumoasa ta printesa...
Danoniqueeeeee... unde esti mami ??? Vino la raport si spunen-ne cum sunteti in dimineata asta !
acum votez dariutza de gabritza !
si, de astazi de dimineata mai citesc din capitolul 18 al odiseei nasterii....
ce amintiri...
este capitolul cand s-a "inscris" in mijlocul nostru danonique
este capitolul in care larisuc isi facea probleme ca-i este rusine sa mearga la ginecolog si sa faca eco trasvaginala
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
Buna dragele mele
Am revenit si eu pe forum , vreau sa va spun ca mi-ati lipsit .Nu am reusit sa citesc tot .
Incep si eu acest mesaj cu urarea de LA MULTI ANI pentru Natalia sa fi sanatoasa , fericita alaturi de cei dragi tie
Grati.ela sanatate multa mamei tale si refacere rapida multumim pentru ca te-ai gandit la noi
lala D sanatate multa lui Andrei si recuperare rapida
Am vazut poze cu clopotei , foarte frumoase , nu dau nume ca sa nu uit pe cineva
Imi pare rau pentru pierderea sarcinii Ioanact sa te intareasca Dumnezeu sa treci cu bine peste acest hop din viata aveti grija de voi
Dana felicitari pentru cele 37 de saptamani de sarcina , sa-ti ajute Dumnezeu sa ajungi cu bine la sfarsit ,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
Despre noi ce va putem spune este ca suntem bine sanatosi , am fost plecati la Brasov , am stat cateva zile , a fost foarte frumos mai ales ca am avut muuultaa zapada
Am avut si o coincidenta , in drum spre Tulcea ne-am intalnit cu socru care venea de la Bucuresti si se indrepta spre casa si asa ca i l-am dat pe Andrei la el in masina si pana la Tulcea am ramas doar cu Maria in masina .
In drum spre casa am oprit si prin Slobozia la o manastire de acolo si asa de rau imi pare ca nu am reusit sa ma intalnesc cu lala20 nu am avut nr ei de telefon notat pe mobilul meu
dar data viitoare cu siguranta vom reusi sa ne vedem , promit .
Am reusit sa pun cateva poze , cine vrea sa le vada le poate vedea aici
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
laura_dimitris spune:
Deci, va suspectez ca v-ati facut un forum separat si m-ati lasat singurica pe aici...
Deja, ajunsesem pe pagina 2 a clubului...
Eu citesc in continuare la capitole din odisee.
Si mi-am amintit cu ocazia asta ca virgo nu a mai dat niciun semn de multiosr...
Parca se muta in cluj cu familia ?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
M-am delectat cu poze cu IRIS superba cu ochisorii ei albastri si cu ELENI si DIMITRIS doi fratiori frumosi foc si care se iubesc foarte mult.EMA felicitari ptr rezultatele bune de la eco si ptr confirmarea faptului ca e baietel.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert