Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Dana in legatura cu biberoanele o sa mai studiez si eu ce si cum cu substanta aceea, uf

Am vazut poze cu Iris mancacioasa de cioco si desenatoare! Pupici ochisori frumosi!

multumim pt cine ne- a mai admirat in poze!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Shose glumeti mai sunteti tu si sotul meu!

Mergi la inceput

Cu laptopul nu ma lasa bebe dar cu tel am voie sa stau pe net. Dar greu mai scriu un mesaj.
Vom merge si noi la kidex, il iau si pe pici ca e mai putin aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Votat si eu pe Mateias si nepotzica Ioana ...

Pupam si pe Ema si bb baitel din burtica si se pare ca va fi an albastru ... pt ca si sora-ma tot putzica are la purtator

Mergi la inceput

Miky felicitari pentru baietelul surorii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

elle, andreea, larisuk, iulia, miki si multe multumiri pentru voturile voastre !!!
si aceleasi multumiri si fetelor care mi-au votat nepotica dar nu ne-au scris astazi pe forum sau au scris dar nu mi-au spus ca au votat spun asta pentru ca mi-au iesit la numaratoare multe voturi si sunt sigura ca de la zuzele mele provin...

iulia, frumoasa foc, rapitoare de'a dreptul scolarita ta Semnul "de buna purtare" va trece mai repede cu crema de arnica. Oricum, iris este frumoasa si cu dunguta aceea rosie
si eleni a intrat ieri cu fruntea in tocul usii si plangea de zor de mama focului in fund pe hol.... Mi-era mila de ea dar in acelasi timp imi venea si sa rad caci acazut pentru ca fugea de mine si se uita in acelasi timp inapoi sa vada daca o urmaresc...

ema, ce ma bucur ca ai fost si ti-ai vazut puiutul din nou la ecograf !!!! Bine ca este totul in regula! Si tu, stai linistita si nu te mai gandi la prostii ! Fii optimista si... i-a in considerare si dorinta sotului (si urare lui larisuca ) cu privire la bb3 =fetita Sa aiba cei doi flacai frumosi pe cine sa protejeze !!!

Miki, felicitari surioarei tale pentru baietel!!!! Este primul copil la ea? In cate saptamani este ? Eu sunt atat de fericita cand am ocazia sa am in jur gravidute sau bebei... Una din prietenele mele este insarcinata in 33 de saptamani si sunt tare fericita si emtionata pentru ea!!!! Abia astept sa nasca si sa merg la ea sa o ajut cu baita lui bebe, sa o plimb in brate, sa mai simt mirosul acela dulce de sugar...

Danutule, petrecere frumoasa diseara !!! Chiar aveti ce sa sarbatoriti!!! Si, mai uita si tu de regim, dieta, kg.... mai ai un pic si nasti... mananca ce-ti pofteste inima. Si ceva dulce cu ciocolata si frisca pentru mine - la sfarsit ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

asta noapte am nascut online cu prietena mea. A fost palpitant pana ce a ajuns la dilatatie 8-9 cu epidurala...bebe n-a mai vrut sa iasa si a fost nevoie de ceza de urgenta. Dr nu a propus asta de la inceput pt ca bebe avea 37 sapt si parea destul de grabit sa vina...Acum are un flacau de 3400gr si a promis ca nu va mai plange niciodata cand vede o scama pe covor...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna
pe noi ne mai votati?http://concurs.pampers.ro/profile/28374

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

LauraD si eu sunt tare incantata ca o sa mai fie inca un bb in casa. De fapt la mama dar acolo tot acasa ma simt. La surioara mea e primul bb si cu toate ca e mai mare ca mine cu 6 ani abia acum a iesit cu ochi si a fost super incantata pana acum. Partea naspa e ca i s-a deschis colul si e consemnata la pat si deodata dintr-o femeie superactiva a devenit o "leguma". Dar la cat isi doresc acest baietel vor respecta toate indicatiile dr si ne rugam sa fie bine pana la capat. De aceea o si admiram pe Ema ca se tine super bine si nu e mare diferenta intre DPN-ul lor. 2 sapt cred ca e diferenta.

PS: Votat si Daria!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Am ajuns acasa si va pot spune ca acesta iesire mi-a ridicat moralul.Am mancat bine am si baut o gura de vin rosu,ne-am plimbat.Copiii au fost cumintei si nu au obosit-o prea tare pe buni.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput