Clopotei de ian-feb 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 5
Shose spune:
Votat printesaica Ioana de LauriciD.
Sa stii ca are ceva ceva din Theutza.
Lala, cum e pletosel?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Danutza...de azi, oficial e bine!
Am un feeling pt weekend. Esti pregatita?
si sa vezi ce galerie mai facem!
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
iulia82 spune:
Buna,zuzici! De dimineata si pana acuma mi-am batut capul cu o comanda de hainute la Aramis,ca ne-am strans mai mult mamici si am com impreuna,adica eu am picat sa scriu comanda cu coduri,marimi...dar am terminat in sfarsit..acum astept cu nerabdare coletul.
Imi pare rau de vestea proasta primita azi.Alina Ct sunt si eu alaturi de tine.
Dana felicitari pt sarcina la termen!Distractie placuta deseara la restaurant..cred ca de-abia astepti sa iesi
Sa va zic ce-a patit Iris ieri...i-a dat tati o cioco,ca nu mai primise de mult si avea scumpa de ea o fata atat de fericita,radia pur si simplu,mie mai ca-mi venea sa plang cand i-am vazut bucuria din ochisori...si cum se plimba ea asa,imbatata de bucurie si-a tras un obraz de muchia peretelui de-am crezut ca se desfigureaza;mama ce-a mai plans...a ramas cu o dunga rosie,din cauza ca si-a belit pielicica de pe obrajor...off,saraca,tare impiedicata ii...ea si de aer se impiedica uneori..
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris ah, mi-am amintit... am si eu una bucata printesa inscrisa in concursul de la pampers... pentru cine are timp sa o voteze, aici este adresa: http://concurs.pampers.ro/profile/28073 este vorba de ioana nepoata-mea nu-i asa ca are si ea niste ochisori magnifici de albastri si frumosi ?! (cioara, puiul cioarei...) mie mi se pare ca seamana putin cu theuta lui laurici... pupici. plec spre casa sper sa mai intru si de acolo Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Am votat si noi printesa cu ochi albastrii
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
danonique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Danutza...de azi, oficial e bine! Am un feeling pt weekend. Esti pregatita? si sa vezi ce galerie mai facem! Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete Sunt mare Povestea Nasterii |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
CYNTHIAGABRITTZA
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
emabucuresti spune:
Alina de ct imi pare rau de pierderea ta, of , tare trist! Veti avea in curand al doilea bebelus mult dorit, tin pumnii!
Azi am fost la eco morfologica de trim 2, la odoctora f draguta la cmu, bebe e bine, multumesc lui Dumnezeu, si este clar baietel! Am vrut sa nu mai fac eco asta unde am facut o pe prima pt a vedea si alt dr. pe bb mic, sunt speriata de atatea cazuri cand la eco nu se vad anumite probleme. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Dana merci de lamuriri in leg cu ecografiile. Daca vrei, iti trimit si nr meu
Pupici!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
iulia82 spune:
Fetelor,pe Jetix au inceput niste desene tare faine(Oraselul Lenes),Iris e nebuna dupa ele...daca mai sunt clopotei amatori de desene animate noi vi le recomandam
Si poze noi cu scolarita lu' mama de AICI
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
iulia82 spune:
Laura I,salvez pozele si pe cd-uri,am chiar dubluri,da nu se stie niciodata...asa ca salvez si pe net,ce-i sigur e sigur.
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
Shose spune:
Iulia, Doamneeee ce ingerash frumos am vazut. Toate pozicile pe care le ratasem le'am vazut. O parte aseara o parte azi.
Imi pare rau pt 'semnele de buna purtare'. Asa le zicea pe vremea mea (cand eu eram plina), sper sa ii treaca si sa nu fie un discomfort pt ea.
Ce frumos ii sta cu ghiozdanel - maine poimaine le vedem la gradi. Hihi...am vazut ca e prietena cu creioanele si scrie pe unde apuca .
Sa poarte sanatoasa hainutzele pe care le'ati comandat.
fetele
Ema ca ai adus vesti bune de la morfo. Baietel zici, cred e cum se putea mai bine pt Milan.
Sper si la o fetitza frumoasa ca mami, asta pt bb 3, bineinteles
Sunt mare
Povestea Nasterii