Strumfi de iul-aug 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
CarlaV spune:
Fiana, Violeta, 

Oaana, din ce stiu eu: oscillo, paragripe, cold care, homeogene9, apoi pentru tuse stodal (nu e preferatul meu) si in functie de tuse drosera, antimonium tartaricum, belladonna de febra si altfel de tuse. Asta-mi amintesc acum, dar se dau combinate in functie de simptome. Altele non-homeopate dar eficiente la noi: ceai de patlagina, tinctura de propolis si imunorezistan.
Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Am vazut ca avem o colega noua, Lulu bine ai venit si sanatate multa puiutului.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
Votat laurash taurash...mai da eu nu inteleg,cel putin cei de pe primele locuri nu au nici o treaba cu acrobatica,active baby,smd..
mi-a bagat cineva frica-n oase,barbate-miu se indreapta spre africa si e o zona intre africa si europa,nu chiar spre stramatoare dar in zona unde sunt pirati,iar eu nu mai stiu nimic de el de vreo trei zile...simt ca ma ia panica,sper sa-mi scrie..offf.
violetan spune:
O sa ia legatura cu tine sotul tau, georgi, don't worry!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
vio,stii ca m-am gandit mult cand am scris de sot,stiam ca citesti si ma gandeam ca daca simti ceva rau n-o sa-mi scri dar vad ca nu,sper si eu sa fie bine...off ca tare-i greu cateodata,fizic duc ca un cal de moara dar psihic,hmmm.
seara buna
ioanaiub spune:
buna dimineata,
va invit la o
![]()
astazi sunt in butoi
, poate e vremea de afara, ca nicicum nu vrea sa vina primavara
, iar ploua si e o mizerie afara
... si cand mai vad si pozele Fiannei si ale Lunei ma apuca si mai tare
... vreau si eu soare si flori de primavara 
Georgi, ti-ai mai facut tu probleme si alta data fara motiv, fii tare ca vine si mesajul de la sot 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lulu77 spune:
oana, da ii dau antibiotic lui Luca ,Augumentin ES ,4,5 ml / 12 ore, ptr ca infectia este in gat .
De azi a inceput sa tuseasca mai rau ,o tuse seaca
.I-am dat Plantusin dar cred ca ma duc sa ii iau ceva Humex...sau altcev a? Aveti idei? Sau ceva homeopat ptr tuse?
Vestea proasta este ca de ieri sunt si eu atinsa de gripa ,si ma haraie in gat ,am frisoane si a trebuit sa vin si la birou .Cred ca imi aplic niste polidin vreo 3 zile.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
violetan spune:
Mneatza! ![]()
Georgi, 

Lulu, eu i-amdat Eurespal pt tuse si humex pt tuse productiva sau neproductiva, dupa caz..uf! tare greu cu racelile astea, dar se rezolva ele! Multa sanatate!
revin
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
Lulu eu le-am dat pentru tuse si Eurespal si Humex, am experimentat pe mine intr-o noapte, m-a apucat o tuse foarte suparatoare si dupa "o dusca" de Eurespal parca mi-a luat tusea cu mana ![]()
am folosit cu succes si Coughend Sirop, e un sirop indian, de plante ayurvedice, lui David ii place mult dar Mara s-a strambat la el, de gustat nu l-am gustat dar parca miroase a mucegai 
edit: sirop homeopat pentru tuse: Stodal
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)