Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaaa
lullu, oaana, sanatate multa!

luna, nu te bucura prea mult de primavara ca cica vine frigu si la voi. faine poze. iar m-am ofticat

musso, eu zic ca e totul ok. o fi vreo defectiune ca data trecuta. sa ne dai de stire cum primesti vesti.

eu am tot luat echinaceea, si vad ca m-a ocolit raceala, cu toate ca tot biroul a fost bolnav. chiar functioneaza planta asta........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

pt tuse, eu pe andrei il tratez babeste: sirop de ridiche, ceai de ceapa si nuci, Stodal

ddanagh, ce vorbareatza e Daria si ce par are..........al meu tot mutulik e. a inceput sa mai zica cate ceva gen : tata, apa, papa, chi(chei), si multe alte chestii stalcite pe bebeluseasca lui.
si-a gasit un alt hobby: se suie pe capacu de la buda si trage apa!!!!m-a exasperat. si cu miorlaiala m-a scos din pepeni aseara, ca a trebuit sa iau o passiflora ca nu mai puteam de muschii capului! nu stiu ce are frate dar face incontinuu: mememememememeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! si isi roade mainile pana la cot!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Multumesc ptr raspunsuri ,o sa ii iau HUMEX .
I-am facut si zeama lamaie cu miere ,sa calmeze gatul .

Eu sunt din ce in ce mai rau si pana pe la 14 tot nu pot pleka de la birou .Macar am facut 2 polidin acum.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[ nu stiu ce are frate dar face incontinuu: mememememememeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! si isi roade mainile pana la cot!!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[ nu stiu ce are frate dar face incontinuu: mememememememeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! si isi roade mainile pana la cot!!!!!!

ei nah, si ce-i ma rog, asa de ras ?????. daca vrei ti-l dau tzie o dupaamiaza si imi dai si bani ca sa-l iau inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna.
Lulu la copiii mei a mers bine cu Mucosolvan junior.Eurespalul nu are efect deloc.Sanatate multa.

Eu si cu Aaron avem oficial gripa.Aseara eram terminata si el vrea sa adoarma numai pe mine.Am luat amandoi din ora in ora Paragrippe-ca aveam in casa- si parca ne este mai bine.A facut aseara febra si noaptea nu a mai facut.Dar nu prea mananca si saliveaza mult.Oare de ce?Are 4 maselutze ,oare sa-i dea altele,nu e devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, ma distrezi cumplit cum povestesti si cred ca mi-ar placea un miorlait de-al tau sa-l pupacesc si pe el o zi (nu mai mult, hehehe, ca am si io limitele mele )

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloooo...
Remember me ? ..

Am fost plecata cu businessuri din tara, am revenit, atmosfera naspa la birou, oboseala acasa, nervi cu mama ( ca n-ar fi prima data),sot plecat toata saptamana, copil insomniac, in concluzie, imi vine sa ma bag ca strutul cu capu' in nisip, sa n-aud si sa nu vad si sa sper ca trece totul repede!

Lulu, bine te-am regasit pe-aici! Sanatate lui Luca si tie!

Violeta, am votat Strumful acrobat!

Va rog sa ma trageti de maneca, cine mai are puiuti de votat, ca n-am citit cu atentie din urma, n-am apucat!

Sanatate tuturor Strumfilor si mamicilor lor!

peseu: Azi-noapte Filip s-a trezit fix fresh la 02:00 si s-a mai culcat la 05:00; intre timp s-a jucat, a povestit, a ascultat povesti, ne-am uitat pe geam, cu explicatii si incercari de toate felurile de a-l convinge sa se culce la loc! neam! a adormit in final la 05:00 si s-a trezit la 07:30! sa mor daca stiu ce-a avut!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michy pai poate ii dau caninii/maselele, ceva, daca zici ca-si baga mainile in gura. El cati dinti are?
A avut si Daria o perioada de vreo doua saptamani cand a fost mai miorlaita. Acum i-a picat sa stea cocotata pe pervaz. Pe mine ma doare mijlocul daca stau asa in picioare langa ea prea mult, ea ar sta si juma de ora acolo sus. Cand o dau jos plange de zici ca cine stie ce i-am facut. Azi m-am dus si m-am ascuns in celalat dormitor sub plapuma, pentru un minut. Pe bune sa ma calmez. Cand m-a gasit m-a bufnit si pe mine rasul. Ce sa le faci? au si ei nervisorii lor, noi pe ai nostri, dar trebuie sa-i aplanam cumva.
Cat despre vorbit sti ca si eu luna trecuta ziceam ca nu spune mai nimic. Si-a dat drumul efectiv dintr-o data, dupa ce i-am scos suzeta. Nu stiu daca are legatura sau nu insa la noi asa a fost. Bineinteles ca nu vb corect fff multe cuvinte insa pe mine ma multumeste ca a inceput sa repete dupa mine 'ia zi mami desene; D: desss' si tot asa.

Acum doarme ca in ultimul timpul se trezeste numai la 7 dimineatza. Mie mi se pare ca doarme putin rau. De la 9-10 seara la 7 dimineatza si apoi ora juma ziua.

Violetan am vrut sa-l votez pe Laur insa nu ma lasa sa folosesc tel pt ca saptamana asta am votat-o pe DAriutza mea. Luni bag un vot lui Lauras. Pe mine nu ma intereseaza premiile astora ca stiu ca nu am cum sa le iau daca nu am cunostintze multe insa iti trimit acasa un fel de diploma cu poza din concurs. Are prietena asta a mea.

Din cauza vremii am intrat iar intr-o stare de lene acuta. Poate imi revin dupa amiaza ca vine prietena mea pe la mine cu bebe Luca.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Daria in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

)Andicule .

Spuneti-mi voi intampinati greutati cu incapatanarea copiilor?
Ca pe mine ma terminat in ultimele zile, cand nu ii convine ceva tipa, urla efectiv ,arunca pe jos tot ce prinde, tranteste totul si eventual mai da si un cap de usa ,pereti ,depinde ce alege ,ce preferinte are
E drept ,a fost bolnav si a cam profitat de chestia asta ,numai si numai in brate ( el care mic nu ii placea in brate) ,numai mofturi la mancare( el care rupe ,mananca orice si oricand daca se poate , dar parca totusi exagereaza .
Eu o invinuiesc pe soacra-mea ,normal nu ? Sta cu el ziua si ii cam face toate poftele.Ieri a zis si ea ca trebuie schimbata "plaka" cu el ca nu mai tine .Face asa numai in casa si numai cand suntem cu totii, daca sta numai cu unul din noi ,e model de copil

Am incercat si cu ignorat si cu explicat si cu certat ,NIMIK, intoarce spatele ,si continua, si uneori mai zice si SSST!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput