Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

3 luni!!!!!!!!!Uuuuuu..Doamne cand au trecut?ma pufneste plansul cand imi amintesc cand ai nascut tu Selene cum in casa se punea parchet, era o mizerie ingrozitoare si eu intr- un colt, printre bormasini dadeam refresh la pagina sa aflu dc se naste mandretea ta de fata!Offff sa fim sanatosi si bucurosi cu totii si La multi ani pt toti licuricii si pt Dariuta ta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor azi nu am mai apucat sa intru de dimineata ...

irinac cred ca voi avea grija de sfatul tau si cred ca voi amana venirea in bucuresti cu o saptamana ... mercic ca te gandesti ... la mine ... esti o dulce ... te rog sa o pupi pe bbee si din partea meaaaaaaa ... plsss ... nu uita ...

fetelor care ziceati de copii care stau noaptea ... si a mea are momente si acu ne straduim sa facem un program dupa cum vreau eu si nu dupa cum vrea ea ... incerc sa o fac sa stea ziua treaza ... sa aiba activitate si sa vedem daca ne tine ... cateva seri a mers ... sa vedem ... dar incercati ca merita .... eu eram beata de somn din cauza de stat noaptea ca eu ziua nu pot dormi ...

mie mi-au venit rezultatele de la celule da eu sunt la biogenis ... si deja am inceput sa si platesc ratele ...

oana bine ai venit

eli bine ai venit in tara ... sa ne mai scrii ... avti grija de voi ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Alinuk, a adormit Teo in masina pana acasa? Ce a zis, i-a placut la noi? Mai vine la Ana?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

...desigur a adormit voinikul, era rupt, pe seara ii arata acasa lu' taxu cum se juca el cu Ana pe tobogan si cum se dadea cu botanu de covor..se rostogolea la el in camera si ii explica. Si i-a mai zis de mop... ca i-a scos papucii Anei de sub pat

Multumim pentru invitatie, ne-am simtit ft bine si sper ca domnisoara Ana l-a agreeat cat de cat pe Teo... deh cu barbatii astia, zicea cineva mai sus (Irina) ..mai tb strunitzi

hmmm si sa-tzi zic secret: l-am intrebat pe Teo daca i-a placut, ce i-a placut etc... raspuns: 'a pacut ainaaaaaa'

oricum faza de la final cand piciul meu te-a luat de mana sa te ia la el acasa a fost dementiala....iar Ana cu ochisorii in lacirmi:
"si daca tu o iei pe mami mea, eu raman fara mamicaaaa?????"

...ce sa mai zici, ramai far'de replica

sa dai si la mine pe mail pozuce pls

Bee ne gandim la tine!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

alinuk, multumesc de parola

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

hmmm si sa-tzi zic secret: l-am intrebat pe Teo daca i-a placut, ce i-a placut etc... raspuns: 'a pacut ainaaaaaa'

Hai ca sunteti mortale.
Asa-s baietii astia, nu prea se uita la fetite, le fug ochii dupa mamici.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Doamne...ce de licurici am vazut...numai unul si unul...si ..eu credeam ca numai Alexutul meu are ochii mari, dar toti sunt ochiosi:)
Pot sa dorm linistita acum, am ce visa la noapte:) numai licurici frumosi!
am pus si eu poze cu Alexut.
va pupam de noapte buna

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alinuk, foarte frumos a iesit montajul. Felicitari!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare?

2. voi puneti ceva pe saltea?

1. Eu le clatesc cu apa fierbinte si de doua ori pe saptamana le spal cu un detergent special pe care mi l-au dat la spital.
Ei au zis ca o data pe saptamana e de ajuns, in rest sa le clatesc cu apa fierbinte. Le sterilizez dupa fiecare masa.

2. Pe saltea am un pad care protejeaza (pe o parte e impermeabil si pe cealalta parte este un pic mai pufos), apoi doua cearsafuri cu elastec (astea mai mult sa protejez pad-ul ca bebe mai scapa pipi prin diaper,mai ales noaptea) si un scutec mai grosut si moale pe locul unde sta el (dar o sa-l scot, pt ca a inceput sa se deplaseze prin patut si se incurca in el).

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

cu mare intarziere - LA MULTI ANI NATY! am vazut pozele cu nadia - e superba. si buchetul

alina - oare mi-ai dat mie mesajul pt bee? ca am primit aseara un mesaj pt alexia

si eu spal biberoanele cu detergent normal de vase (seara) si le las pline cu apa pana dimineata cand le sterilizez. eu sterilizez doar o data pe zi - asa ne-a zis doctorita

pt saltea am doar cearceaf normal - mi-a facut mama din ceva material super pretios, ca e salteaua maaare si nu sunt lenjerii pe masura asta

irina - da-i pace doamnei cu mondenitatile, fa cum stii tu ca e bine.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu sunt rau de tot cu spatele, ieri am fost la doctor da numa mi-a dat niste medicamente sa treaca durerea - eu vreau ceva sa imi refaca coloana. ca nu pot umbla decat aplecata cam la 70 de grade in fata, nu pot face nimic pe aici, abia il ridic pe carol.

o sa merg la masaj probabil si la kinetoterapie - vad eu cand, sau dimineata sa stea mama lui cristi cu carol sar seara sa stea cris.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput