Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

selene La multi ani si multa multa sanatate si fericire licuricuricului tau...sa se faca mare si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata

Cristi imi pare rau ca ai asa probleme cu spatele. Poate te va ajuta masajul. Pe mine ma doare doar cand il ridic pe pitic sau trebuie sa ma ridic eu din pat. Eu am mai avut probleme inainte de a fi insarcinata cu Dori dar apoi au trecut. De data asta insa...

Am vazut poze superbe. Micola, Cris, Ada, IrinaC, Selene, Naty, Miere
Fetelor ce faceti cumparaturi de rochite frumoase va invidiez Evident pentru printesele ce le aveti in dotare.

Selene felicitari pentru impacarea cu tati.
Alinuk superb montajul. Sper sa ajute cat mai multe mamici sa alapteze. Eu sunt fericita ca am reusit sa trec peste prima perioada mai grea.
Cami noaptea nu ii vorbi si sa ai o lumina discreta. Se va invata ca nu e timpul de joaca.
Andreea bine ca ati scapat de vaccin.
Eli bine ai ajuns in tara. Cat stati?
Oana bun venit. Scumpel bblul tau.
Irina daca mai pui la suflet cretinismele unora sau altora te bat cu mana mea. Sa fiti bine!
Bee sa ajungeti acasa repede.Cred ca a fost cumplit. Ieri nu am indraznit sa sun, am trimis numa SMS da azi o sa incerc sa vorbesc.

Alinuk si Alina ce bine ca va puteti intalni. Chiar ma gandeam ca abia astept sa se faca cald si poate o sa facem si noi o vizita la Cluj si o sa ne intalnim cu mamicile de acolo. Dark parca si tu ziceai ca apari, nu?

Ada am tot sperat sa ajungem si la Iasi dar nu cred ca vom mai reusi...

Jasmi din pacate eu am fost foarte dezamagita de un pitic al meu de pe creier si combinat cu oboseala si cu efortul de a nu plange ca nu cumva sa pierd laptele am facut niste crize nasoale de stomac. Sper sa imi revin, ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bee & bb scump Alexia

bb David de Ledi!
bb Daria de Selene!
Fetelor deja aveti copii mari!

De asemenea,
Lucas de Asparagus,
Carla Ioana de Ileana Cosanzeana,
Hera Sofia de Ralumold

Oana_vr, eu stau acum in cluj, dar de fapt sunt din acelasi oras cu Aalina

Aalina sa treaca toate problemele

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Fetelor noi maine trebuie sa mergem la vaccin si am mari emotiinvreau sa-l vad plangand.
Deabia astept sa treaca si ziua de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka29 spune:

Porumbita sa sti ca si eu am aceeasi problema cu salteaua. A mea este cu germeni de grau. Adoarme bustean si can il pun pe saltea deschide ochii cat cepele. Apoi adoarme dar cam dupa o jum da ora. Ma gandeam sa ii incalzesc salteaua cu ceva dar nu stiu cu ce.
Apropo bebelusul meu are 2 luni si s-a nascut pe 13 ianuarie. Nu am scris la odisee pentru ca am nascut la Alba Iulia, eu fiind din Hunedoara si acolo nu aveam calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

poop dulce mamici,
in sfarsit intru si eu,am fost ocupatzi am tot umblat cu actele -pentru CIC,,plus ca Alecsandra e maraita de 2 zile,nu mai doarme deloc ziua,si acum sunt cu ea agatata de mine..si mai am si azi de umblat pe la primarie
Am vazut ca bebe Alexia e la spital?,am inteles bine???s-a inecat,si din cauza asta????
Vad ca vb de vacccin, noi facem INFARIX,fug sa vad poze noi

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
EU-bebele:http://picasaweb.google.com/ttenzika/FilmBebe?authkey=Gv1sRgCPrk1t-rlLqvIg#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Am vb cu Flo iarasi.E mai linistita.Bebe Alexia e cu perfuzii , nu-i vor da sa manance pn maine dimin , o mai aspira, primeste ceai si apa de orez iar de maine tzizti.Incurajati-o cat puteti, s-a speriat teribil si cred ca oricare dintre noi s-ar fi speriat.Cea mica are nasul prins si mai si tusea, aici este problema, sa vedem cat o va tine.Naty cred ca e chiar la dr la care a fost Nadia asta vara cu convulsiile.Cred.Mai era cu cineva in salon si asta cred ca e f imp pt ea.Am linistit o cu botezul ca era gata, sa o boteze duminica.Mai bine sta linistita ca la botez mai si racesc mai ales acum ca e si atinsa nitel.Sunt sigura ca DD o vede deja si ca ii va fi bine.E o perioada f grea nici nu mi-am imaginat cat de grea.Poate cele care sunteti mai relxate nu ne intelegeti cu totul dar unele dintre noi, mai istericoase din fire devenim si mai rau acuma si sutinerea si maia les intelegerea celor din jur vindeca.Andrei in afara de tusea seaca nu am mai auzit nimic.Aseara parea ca fonfaie, peste noapte nu.M-am mai relaxat nitel.L-am aspirat de muci, nu erau prea multi.Deocamdata nu-i dau nimic si sper sa fie bine si doar ceva iritativ care sa treaca.Tuseste relativ rar dar il urmaresc , ce altceva sa fac?Ma uit si realizez ca a mai crescut, cum necum a crescut, e mai prezent , e mai mare , e alimentat exclusiv la san si deci dc e ceva nu e neaparat nevoie sa o patim ca la 6 sapt.Asa ma incurajez.Plus ca uite nu toata lumea s-a internat si a reusit sa depaseasca chiar si la..5 sapt cred, nu Anuc?Ma bucur ca va place Ochila.Am vzt si eu poze cu muuulti bebei.Ce-mi amintesc:
1.Nadia e mai MARE!se vede, are alta mina.Pitica noastra creste
2.baietelul Cristinei a crescut excelent, se vede ca bunica se pricepe la nou nascuti si o invata bine si pe mamica
3.Lachlan e un dulce ...iar scrisul lui Dark ma face sa mi imaginez ca sunt acolo, in Scotia, intr-un film ceva cu dealuri si vai si mult verde si..ploaie si ..lipseste povstea de dragoste ceva gen "De veghe in lanul de secara".
Cami tie ti-e bine da?Ce vrei sa cari bebe pn la Buc?Mai stai nene nitel ca nu -i bai, dr Toma e si cand face cea mica 2 luni, mai als-o sa creasca.Eu poate is cam paranoia acuma dar am intels ce zic dr mele:domne copilul e mic pn la 3-4 luni e f mic, hai sa mai stam nitel acasa ca nu murim.Dupa il vom lua cu noi peste tot, ne vom recapata viata.Dar pn atunci mai usor ...
Eu m-am inscris ca zuza la Conf de Pediatrie care e la sf sapt si m-as duce/sigur dc e totu bine cu Ochila sa-l las cu tata cateva ore, macar cat prezinta colegii din spitalul meu.Am pompa manuala Chicco da nu ma descurc.E cineva care vinde mai ieftin vreo electrica?Am vzt ca cea mai ieftina e de la Primii pasi, merita sa o iau?Ca nu prea ma dau banii afara din casa.Ps:cei de la cord suna dupa 2 luni juma -3.Nu va faceti griji, banii sunt la ei asa ca vor suna ei..www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Irina, sa stii ca ai dreptate! Nici mama mea nu ma lasa sa scot copilul afara desi are aproape 6 saptamani si am vazut ca fetele de aici ii scot foarte mici afara din casa, chiar daca afara e rece! Si eu l-am scos de vreo doua ori, dar dupa ce am vazut ce ai patit tu si alte fete am renuntat! Nu am mai scris nimic pe forum sa nu dea fetele dupa mine cu rosii, dar mama mi-a spus sa-l scot afara cand or da mugurii si s-a face cald si asa am sa fac. Si nu las pe nimeni sa-l ia in brate in afara de mine, sot si mama. In rest se uita, vad, fac o poza si ies, bineinteles dupa ce ma asigur ca nu sunt bolnavi. De cand am auzit de bebelasi cu branule in cap, suflu si in iaurt! Va veni si vara si vom sta afara toata ziua, vom recupera!
(Sa va mai zic ca mama pe fratele meu nascut la 1 sept la scos afara in primavara urmatoare si este f viguros si nu raceste mai niciodata- cand am intrebat-o de ce a ras si a zis ca asa e ea mai paranoica, dar nici n-a avut copii raciti pana la 2 ani cand au mers la cresa.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Cred ca nu o sa mai citesc nimic despre vaccinuri ca sincer ma ingrozesc....sunt eu cam panicoasa ce-i drept dar nici nu ma pot stapani sa nu ma interesez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Oana_vr, eu stau acum in cluj, dar de fapt sunt din acelasi oras cu Aalina

Aalina sa treaca toate problemele

Jasmi eu acum stau in orasul de unde esti tu dar de fapt sunt din orasul unde a stat Selene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Anculet aceeasi problema o am si eu cu amandoi ochisorii, si nici la mine inca nu a trecut desi ii dau cu ser fiziologic. Daca afli un tratament minune sa ma anunti si pe mine te rog.Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Nu stiu cum e la voi, dar al meu a avut o secretie galbena la ochisori si med de fam mi-a zis sa-l sterg cu ser fiziologic astfel: ii torni in ochisor in coltul intern o picatura, lasi 5 secunde aprox si apoi stergi. Daca in cateva zile nu trece pui antibiotic. Lui nu i-a trecut si am pus antibiotic Colbiocin 1 picatura in coltul intern, pe albeata, nu pe iris, de 3-4 ori pe zi, 5 zile si i-a trecut. Are ochisorii f curati acum. Chiar daca trece mai repede tot 5 zile pui ca e antibiotic si se urmeaza schema.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput