Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Cu scosul bebeilor afara mie sincer doctorita mi-a zis ca trebuie scos zi de zi dc nu ploua sau ceata ...un copil nescos afara poate avea convulsii...cel putin asa mi-i sa spus..parerile sunt impartite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

bee suntem alaturi de tine si de Alexia mica!! acu cred ca o sa stau cu ochii pe bb ca si al meu se mai ineaca pt ca suge ca haplea... ziceati de celulele stem - nici la noi nu au dat nici un semnirina merci de raspuns... pe cuvant de onoare ca nu ma pot decide cu vaccinurile; auzi da tu ce esti asa sensibila si pui la inima ce zice x sau y? hai, nu lua in seama... am si eu doua dileme 1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare?si a doua... bb s-a lungit si nu mai incape in cosulet.. so ne-am mutat in sufragerie si i-am cedat lui dormitoru ca acolo e patutu lui... dar... domle e u facut... il pun acolo adormit bustean, in 10 mn e trez.. azi i-a mancat urechile lu tasu pana am venit eu de la munca.. (eu am fost mai inspirta, l-am adormit pe canapeuaa din sufragerie si inca doarme)
parerea mea e ca salteaua e rece rau si nici nu se incalzeste de la corpusoru lui cum se intampla la plapuma care e pe patu nostrusa mentionez ca avem saltea de cocos...2. voi puneti ceva pe saltea?
O patura groasa sub bebe si cu celalat capat il invelim.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina c - poate ma poti ajuta te rog. mi-a dat drul sa iau arcoxia 120 mg pt spate (lumbago acut) si pe prospect scrie sa nu se ia cu anticonceptionale. nu au efect pana il iau pe asta?

oana - si eu am murit de frica vaccinului, ca o sa il doara, ca o sa planga - si a fost ok, mai tare plange cand se deschide usa de la casa ca se sperie (scartaie groaznic - da ieri a uns-o cristi)

azi noapte ne-am speriat de moarte - o bufnitura si niste zgomote cumplite. sarit in picioare, fuga la bebe - dormea tun - si cand colo a cazut hota peste aragaz, care era plin cu oale si tigai (a dat o tigaie cu ulei pe jos).

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Jasmi , mai rar dar totusi aici cu voi!Naty, SUPERBA Nadia!! Si buchetul nu mai zic! Se vede ca ai un sot iubitor si romantic.... Si apropo, LMA si de la mine...imi pare rau ca am ramas cam in urma cu intratul pe forum...deh, o groaza de facut si ziua prea scurta. Sa fi sanatoasa si sa-ti traiasca minunile de printese!IRINA, vazut filmuletul cu Ochila! Este un DULCE!!! Nici nu se vede ca a fost bolnavior! Arata super bine. Si ce zambete trage lui mami! Iti vine sa-l papi nu alta. Ingrid, mie Dr mi-a zis sa nu ma grabesc cu supozitoarele daca bebe este alaptat exclusiv! Poate sa faca si la 5 zile pt ca laptele matern este ff hranitor si se asimileaza in cea mai mare proportie. Si Sabinutza facea si la 5 zile. Am inceput sa-i dau Debridat si s-a mai reglat cu kaki. Acum face cam la 2-3 zile.Eu am ceva probleme cu Sabinutza in sensul ca nu prea mai vrea tzatza de 2 zile si prefera biberonul desi nu am exagerat deloc cu biberonul...nu stiu ce are...ma oftic! Azi m-am muls la greu ca sa-i dau sa pape...urla ca din gura de sarpe cand o puneam la san, dar laptele meu muls din bibe il ia fara nici un comentariu.SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Merci, Alinuta, Am sa il las la 5 zile sa vad daca face.Debridat i-am dat si eu incepand de vineri, dar nu am vazut nici o ameliorare la colici si nici la kk. De aseara am incetat sa-i mai dau. Vad ca reactioneaza mai bine la Baby Drink. Ieri si alaltaieri si al meu urla la tata ca din gura de sarpe, dar eu nu pot sa ma mulg mai mult de 10 ml pe san, asa ca a stat nemancat toata ziua si a supt azi-nopate normal, nu exagerat. Dar avand in vedere ca s-a ingrasat prea mult pana acum, asta e. Azi vad ca mananca asa si asa, dar tot cu scheme la tata, o vrea, o scuipa, iar o vrea si tot asa.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

eu am scos pe bebe afara din casa dar doar in curte ... sau la niste finuti in casa ... pana acolo cu masina ... si ei sanatosi ca avem o finuta de aceeasi varsta cu fata noastraaaaaa .... e drept ca tre sa ajung si la control la bucuresti cu tot cu fata ... si de aia mai aman o saptamana ... pe mine mama m-a dus la 2 saptamani la munte la bunica si m-a ;lasat acolo si nu am patit nica ... dar depinde de la copil la copil ... doamne fereste de ceva rau ....

am dormit aseara dar cu o pauza de la 4 jumate la 6 dimineata ... in rest somn bun chiar si dupa baita ... poate ne ajuta Dumnezeu si ne reglam si noi ...

mai stie cineva ceva de BEE???

revin

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor!
flowerbee...ce sperietura! sper ca e mai bine alexia!
ada, david are 6.200 kg si ii dau 2,5ml panadol baby de 3 ori pe zi. asa a zis medicul.
porumbita, noi am avut cearceaf de protectie pt saltea plus cearceaf normal, dar am vazut ca e cam rece, asa ca in locul celui de protectie am pus o paturica. deasupra cearceaf normal si unde e capul un scutec alb care e bagat bine pe margini ca sa nu il poata trage. scutecul il schimb des.
ingrid, baby drink e f bun pt constipatie.

puiutzul meu are 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu pe carol l-am scos cu mine peste tot - in parc, la cumparaturi, la biserica, la cheful de 8 martie, am fost la tg mures cu el, ...

numai daca ploua il tin in casa

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

buna fetelor!
flowerbee...ce sperietura! sper ca e mai bine alexia!
ada, david are 6.200 kg si ii dau 2,5ml panadol baby de 3 ori pe zi. asa a zis medicul.
porumbita, noi am avut cearceaf de protectie pt saltea plus cearceaf normal, dar am vazut ca e cam rece, asa ca in locul celui de protectie am pus o paturica. deasupra cearceaf normal si unde e capul un scutec alb care e bagat bine pe margini ca sa nu il poata trage. scutecul il schimb des.
ingrid, baby drink e f bun pt constipatie.puiutzul meu are 10 saptamani!
Ce bine ar fi daca ar functiona si la noi. Astept 5 zile sa vad! Luni a facut kk ultima data, sper sa faca in curand!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Cristi_2003 tocmai m-am uitat la pozele cu bebicul tau e o frumusete..sa-ti traiasca.Eun dulce.Cate kg si cati cm are???

Mergi la inceput

Eu merg cu bebe la biserica, vineri sa ne citeasca nu stiu ce ca maine implinim 6 saptamani. Nu prea ma pricep la practicile bisericii, nu sunt o crestina practicanta cum s-ar zice, dar cred cu toata puterea in DD, fiindca nu m-a lasat niciodata la greu. Cred ca daca respesct cele 10 porunci si il iubesc si sa fiu corecta si cinstita e de ajuns. Aia cu parintii nu-mi prea iese si cam dracui, dar sper sa ma las mai ales acum ca am si un copilas.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput